Şimdi Ara

TP- LINK TD854W Modemi Mac Filtreleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
42.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    eski modem mi almam gerek öyleyse
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    ethernet kartlarını niye engellemek istiyorsun ki? başka fonksiyon var onunla internete bağlanmasını engelleyebilirsin... sınırlayabilirsin... hiç kullanmadığımdan adını hatırlamıyorum...
  • grezimonk kullanıcısına yanıt
    kota aşımı yüzünden gerekli , eski firmware yüklesem bu sorunu aşamaz mıyım
    onun için her pc için bant genişliğini ayarlayıp istediğin zaman internete çıkmasınıda engelleme seçeneğin var TP-LINK bununla bir çok markaya fark atıyor...

TP- LINK TD854W Modemi  Mac Filtreleme
    benim modemde bu menü yok nasıl yaparım bu durumda

sendede o seçenek var fakat simulatorde o model yok gösteremiyorum bandwidth control olacak... onunla yapacaksın...
    o kısım yok ama yardım menüsünde vlan kısmında bununla ilgili şu bilgiler var vlan menüsünün resminde söylediğin gibi bir menü yok

TP- LINK TD854W Modemi  Mac Filtreleme TP- LINK TD854W Modemi  Mac Filtreleme

QoS yazan kısma bak... port önceliği ve veri sınırlama ayarları yapılıyor... senin modem çok gelişmiş ayarlar içeriyor...
    burada kılavuzda yazılanları harfiyen uyguladım sonuç aynı ne cins bi modemmiş lanet ettiğim airties modemi daha iyiydi bu kadar protokol ayrıntı yoktu mac adresini eklediğim gibi devre dışı bırakırdı

http://www.ekilavuz.com/kilavuz/e916105b66e70a75/49/tp-link/td-w8960n/adsl-modem-/-router
    ip atamasını elle yap her pcip adresi sabit olsun otomatik olunca kaçak oluyor...
    onu nasıl yapabilirim
    dhcp ayarından olacak bendeki MR 3020 oradan yapıyor...
    dhcp etkin görünüyor

o bölümde LAN sekmesine bak... ip atamasını oto ve manuel yaptırıyor olmalı... çok detaylı ayarları varmış...
    hocam zaten lan kısmı bu bedava verdikleri modem bu kadar mı olur anlamadım vermeselerdi keşke
    gelişmiş ayarlara bak ben kullanım kılavuzunla çözemedim... ttnet özel model olsa gerek...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.