Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 TP-LINK TL-MR6400 300Mbps Kablosuz 4G LTE Router Satın Al 17 Eylül 2020 13:46 1 1 TP-LINK TL-MR6400 300Mbps Kablosuz 4G LTE Router İyi günler,27.10.2017'de aldığım TP-LINK marka TL-MR6400 model ürünümü satıyorum.Dönem dönem LTE bağlantısına ihtiyaç duyduğumdan almıştım; ancak artık ihtiyacım kalmadığımdan satıyorum. Ürün çok az kullanılmıştır (meşhur lafı da ekleyelim: jelatini hala üzerindedir)Kırığı, çiziği hiçbir şeyi yoktur.Kutusu ve belgeleri ile teslim edilecektir.İstanbul/Pendik elden teslim tercih sebebidir (irtibatlaşarak başka ilçede de elden teslim edebilirim)İl dışına gönderimde, mng kargo olursa ben ödeyebilirim aksi halde alıcı öder.üretici sayfası:TP-LINK TL-MR6400 300Mbps Kablosuz 4G LTE Routerhttps://www.tp-link.com/tr/home-networking/3g-4g-router/tl-mr6400/Fiyat: 450 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 27 Ekim 2020 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün TP-LINK TL-MR6400 300Mbps Kablosuz 4G LTE Router İnternet Alışverişine İndirim Referans İlanı