Şimdi Ara

TP-LINK TL-WA830RE vs. kullanan arkadaşlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
12.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • varol7 var ol.. :) ap modunda çalıştı.. teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih66 -- 2 Haziran 2013; 0:06:19 >
  • Bende az önce sipariş verdim, SoL'ün meşur hg253'ü ile kullanacağım, bakalım sonuç nasıl olacak...
  • merhaba. laptop ve cep telim sinyali güçlü bir şekilde görüyor. daha önce problem yoktu şimdi. pc baglantı kurulamadı diyor. kapattım açtım. şifreleri kontrol ettim bir sonuç alamadım. bilgisi olan varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytekutku

merhaba. laptop ve cep telim sinyali güçlü bir şekilde görüyor. daha önce problem yoktu şimdi. pc baglantı kurulamadı diyor. kapattım açtım. şifreleri kontrol ettim bir sonuç alamadım. bilgisi olan varmı.

geçenlerde benim başıma geldi restledim prb kalmadı 1-2 hafta oldu şimdi prb yok
  • bu cihazdan almayı düşünüyorum. fakat kullandığım modem b/g modlarını destekliyor. bu cihazla kapsama alanını genişletirken yine b/g modunda mı kullanabilicem yoksa N modunda da kullanabilecek miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DinDjarin -- 28 Kasım 2013; 16:25:35 >
  • Merhabalar

Dana önceki D-link repeater'ım bozuldu ve yeni bir repeater alacağım. TL-WA830RE'yi almayı düşünüyorum fakat merak ettiğim bir şey var.

Önceki repeater'da modem arayüzüne girmek için (192.168.0.50 şeklinde) öncelikle TCP/IPv4 ayarlarında manuel IP girmem gerekiyordu. Sizin modelinizde de durum bu şekilde mi? Yoksa ayarlarım otomatik IP'deyken direk browserdan ilgili rakamları girerek modem arayüzüne ulaşabilir miyim?

Şimdiden teşekkürler.
  • Saylam06 kullanıcısına yanıt
    @Saylam06 yeni serilerimizde Smart IP fonksiyonu eklenmiştir. Bu sayede bilgisayarda herhangi bir IP yapılandırması gerekmeksinizin cihazın web yönetim sayfasına erişilebilmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

@Saylam06 yeni serilerimizde Smart IP fonksiyonu eklenmiştir. Bu sayede bilgisayarda herhangi bir IP yapılandırması gerekmeksinizin cihazın web yönetim sayfasına erişilebilmektedir.

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Merhaba

Bugün elime hizlial sitesinden sipariş verdiğim V2.0'lı TL-WA830RE ulaştı, fakat ne yaparsam yapayım başarılı bir kurulum yapamadım. Daha önce 2 adet repeater kullandığım yerde bu cihazla bağlanamıyorum. Repeater arayüzünden güzelce ağımı buluyorum ve şifresini giriyorum. Her iki güvenlik tipini de denememe ve şifreyi kesinlikle doğru girmeme rağmen modem reset attıktan sonra bağlantı sınırlı olmaktan asla çıkmıyor. Ana modemin olduğu odaya geri gittiğimde bağlantıda hiç bir problem olmadığını görüyorum. Ne yapabilirim? Sizinle telefondan direk bu problemi çözme şansım var mıdır?

Edit: Saatlerdir her şeyi denedim ve kesinlikle ürünün bozuk olduğunu düşünüyorum. Sonuçta ürünün çok basit bir arayüzü var ve bağlantısının da o denli basit olması gerektiğini düşünüyorum. Ürünü yarın iade edip yenisini isteyeceğim. Umarım bu gelende de aynı problemleri yaşamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saylam06 -- 26 Eylül 2014; 11:20:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba @Saylam06 ,

http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=&model=TL-WA830RE#down sayfamızdan kullanmış olduğunuz donanım sürümü için yayınlanmış güncel bir firmware olup olmadığını kontrol ediniz. Eğer kullanmış olduğunuz cihazdaki firmware eski ise sitedne güncel fimrware'i indirip cihaza yükleyiniz. Ardından cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayıp yeniden kurulum yapınız.

Probleminiz devam ederse lütfen bizimle irtibat kurmaktan çekinmeyiniz.

TP-LINK TL-WA830RE vs. kullanan arkadaşlar

AC1900 Wireless Dual Band Gigabit ADSL2+ Modem Router Archer D9

Ürün hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayınız!

• bende buurunu kullaniyorum . sinyal seviyesini artirmak icin amazon sitesinden iki tane 10 db ev ici anten aldim . yabanci formlarda okudugum kadariyla anten degisimi ve adabroru 12V 2a lik takmak gerekiyormus tam verim icin . sizce bu dogrumu yoksa sadece anten degisimi yeterlimi?
    not : abtenleri bugun aldim daha gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 4 Aralık 2014; 17:23:49 >
  • Arkadaşım bu ürünü aldı ama süperonline fiber üyeliğini iptal ettirdiği için kullanmayacak. 27.07 de aldı..Tertemiz,kullanılmamış faturalı garantili cihaz : 70 TL .

Benden rica etti ve ilan verdim.. (hepsiburadada 102,33 tl)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.