Şimdi Ara

TP-Link TL-WR840N 300 Mbps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 üst katta bulunan modemden eve wifi yayını yapmak için çözüm arayışındayım. Üst katta bulunan modemden çekeceğim ethernet kablosunu(cat6) bir access point e takıp eve wifi yayını yapmayı düşünüyorum ama hangi cihazı almam gerektiği konusunda kararsız kaldım. Şimdilik almayı düşündüğüm cihaz TP-Link TL-WR840N 300 Mbps Kablosuz 4 Portlu Menzil Genişletici/Access Point/Router

Bu ürünü kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini aktarabilirlerse minnettar olacağım. Cihazı daire girişine koyacağım ve neredeyse evin ortası oluyor. Ev yaklaşık 100 m2 ve en kuytu kullanım alanı ile cihaz arasında 3 duvar bulunacak.

Ürün özelliklerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

www.amazon.com.tr
    Tp-Link Tl-Wr840N, 300Mbps Kablosuz N Nano Router: Amazon.com.tr: Teknoraks
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00HNFP4HO/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akplt -- 19 Haziran 2019; 10:37:2 >

• Merhabalar ;

Ortalama kaç kullanıcı üst katta interneti kullanacak detaylı bilgi verebilirseniz. Sizlere doğru ürün ile ilgili olarak yönlendirme yapılacaktır.

Saygılarımızla
  • TP-Link Türkiye kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Üst katta bulunan evde 3 kişi yaşıyor. Aynı anda max 3 kullanıcı olacaktır. Biz ise 4 kişi kullanacağız TP link cihazından aldığımız kablosuz yayından. Üst kattaki internet hızını olabildiğince yüksek tutacağız aboneliği yenileyerek (altyapının izin verdiği kadarıyla). Bu arada, Modem ile TP Link cihazı arasında yaklaşık 40 metre Cat6 ethernet kablosu olacak. Araştırmalarıma göre cat6 bu uzunlukta veriyi kayıp olmadan taşıyabiliyor. Sizin de yorumunuzu almak isterim.

Teşekkürler.
  • Akplt kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

40 Metre Cat6 kablo direkt olarak Router cihazınıza girdiğinizde internet hizmeti alamayabilirsiniz. Kablo uzunluğundan dolayı yeterince güç alamayabilir. En sağlıklı yapıyı aşağıdaki ekran görüntüsünde görebilirsiniz.

Önerilen Router TL-WR940N

TP-Link TL-WR840N 300 Mbps

Saygılarımızla
  • TP-Link Türkiye kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Size zahmet neden Routerdan direkt olarak hizmet alamayabileceğimi açıklayabilir misiniz? Cat6 kablolar 1000 mb a kadar datayı taşıyabiliyor. Modem ile router arasındaki bağlantıda sorun olan nokta tam olarak nedir?

Teşekkürler.
  • Akplt kullanıcısına yanıt
    Sayın Akplt;

Kablo kalitesine bağlı olarak kablo uzunluğunun fazla olması TL-WR840N ürününde kayıp yaşamanıza sebebiyet verebilir. Bunu engellemek için sizlere Modem ile router arasında bir Switch koymanız önerilmektedir.

Saygılarımızla
  • WR840n kullanıyorum 36 - 37 metreden cat6 kablo ile kullanıyorum switch ile sıkıntısız online oyun bile oynuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.