Şimdi Ara

TP-Link TL-WR941ND Router Access Point? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
9.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Nasıl yaptığını söyleyebilirmisin bende yapmak istiyorum?
  • Sword S kullanıcısına yanıt
    Dostum ben yapana kadar bi hayli uğraşmıştım yeterli bilgi birikimim olmadığı için, netten araştırdım kurulum videolarından yardımla kendi çabamla yapmıştım. Biraz karışık ve sanırım sana anlatmaya kalkışırsam yararımdan çok zararım olur. Sana da nacizane tavsiyem nette benzer ürünlerin kurulumlarını araştır illaki yaparsın.
  • Ben araştırdım bayağı.. Yaptığım ayarlardan sonra modemler birbirine bağlanıyor ama interneti vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sword -- 1 Kasım 2015; 21:01:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enda86

Dostum ben yapana kadar bi hayli uğraşmıştım yeterli bilgi birikimim olmadığı için, netten araştırdım kurulum videolarından yardımla kendi çabamla yapmıştım. Biraz karışık ve sanırım sana anlatmaya kalkışırsam yararımdan çok zararım olur. Sana da nacizane tavsiyem nette benzer ürünlerin kurulumlarını araştır illaki yaparsın.

netmaster modem var. netmaster router kullanıyorum 3 yıldır. pcde internet sorunsuz. ethernet ile bağlantı var. fakat ara ara router interneti vermiyor. cihazlar bağlanamıyor. tp link de böyle bir sıkıntı yaşadınız mı hiç?
  • Métropol kullanıcısına yanıt
    Router da ben hiç bir problem yaşamadım. Bağlantım gittiği oldu ama bu router kaynaklı diildi modem kaynaklı idi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.