< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TP-LINK VC220-G3u MODEM ANA KONU / HIZ SORUNLARI & YAZILIM GÜNCELLEMESİ GELDİ (25. sayfa)
-
-
1 hafta sonra kopma sorunu yaşadım. Müşteri hizmetleri güncelleme yaptı. Bir kaç gün deneyin sıkıntı olursa değiştirelim dediler.
gelişmeleri ileteceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç iki bir etme değiştir hatta tplink vc220 g2u beyaz modemi iste ufak bir fiyat farkı olabilir wifi6 desteği mevcut çekim kalitesi daha iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
abovv..
bu nasıl modem ya, günde kopmaları geçtim, açıp kapatmadığım zaman hız 1 mgbt e düşüyor ahhaha
açıp kapatıyorum 34 mgbt...
abi bu nedir ya.. yarın gelecekler.. umarım yanında bu modemin aynısını getirmezler, bakalım.
-
Aynısını getirmeleri büyük ihtimal ama ufak bir fark ödeyerek dediğim modemi gönül rahatlığıyla alabilirsin isteyebilirsin bende senin duruma düştüm haftasında kendi kendine yeniden başlamak ve hızda belirsizlik oluyordu neyse değişim istedim o zaman bu dediğim modem yoktu tek bu sıkıntılı modem vardı aynısından taktılar yeni takılan şükür sorunsuz
aynısını verdi, ellerinde başka yokmuş. :) yoksa verirdim diyor, bazılarında hata olabiliyor dedi.
hiç ummuyorum ama denicez..
-
Tmm öyle olsun denersin sende yine sorun çıkarsa sipariş verirler
Bu cihazı Router olarak kullanabiliyor muyuz.
Arkadaşlar bu modemin farklı 2 kutusu bulunmakta. Bir kutuda tivibu destekli yazmakta, diğer kutuda turk telekom. Bu cihazın farklı revizyonları var mı ? Hepsinde tivibu çalışır mı ?
-
Kardeşim merhaba çözüm olarak 2. Bir modem ile hız testi yapmak eğerki oda hızı düşük verirse alt yapı sorunlu demektir yok o modem gerekli olan hızı 3-4 mbps düşük verdi o zaman modem arızalıdır ki büyük olasılıkla modem arızalı bu model kronik hız düşürme anlık bağlantı kesmede ravaşta değişim için üstele zte ztn168a olur tplink vx220g2u olur ama bu modemin aynısını isteme stok yok derlerse sipariş etsinler bi zahmet o kadar fazladan para ödüyoruz
Modem sıfırlayınca düzeldi servis eve gelmiş halletmişler de ben bunu bu modemi değiştirmem lazım
Sıfırlamak çözüm olmuyor önümüzdeki günlerde kısaca kullandıkça yine kafayı yicek
İlla para verip zayzel mı almak lazım arkadaş bıktım valla
Ülkemizde bu işi hakkıyla yapan yokmu yeter valla bıktık
Zte ztn168a model yada yine tplink vx220 g2u beyaz model modemi telekomdan isteyin bir şekilde bu modemden kurtulmamız gerek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre7492 -- 19 Kasım 2022; 15:46:56 >
Arkadaşlar merhaba vc220 g3u kullanıyorum biliyorsunuz 50mphs geçtim 3 hafta önce geçtikten sonra modeme bi haller oldu İnternet hızı stabil değildi bağlantı kopuyordu telekom müşteri hizmetleri aradım durumu anlattım 2. Değişen modemde kopmalar hızda düşme vs oluyor dedim bana baktıklarında bağlantıda problem olmadığını söyledi modem yanında problem yok kablolu deneyin dedi bende günümüzde hangi telefona kablolu bağlantı var telefon olmasına gerek yok pcde olur dedi ay bilmiyordum dedim hanımefendi dedim uzatmayın ben değişim istiyorum dedim peki dedi garanti kapsamında değişim olur dedi tamam dedim bende sonra bugun telekom geldi yine aynı modem ile gelmiş ama kutu vs değişmiş QR Kod ile falan bağlantı yapabiliyoruz artık modemi güncellemişler malzeme kalitesi daha iyi geldi bana yani bu arada artık tplink bu modrmle ilgilenmiyor artık tüm sorumluluk telekomda müşteri hizmetleri dedi bunu işin en iyi tarafı gelen eleman yıllardır arayıp bulamadığım arkadaşım çıktı yine problem yaşarsam başka bir çaresine bakacağız zte önermiyor söylemiş olayım zamanla kopma problemi çok yaşanacak taktığımız zte yerlerine bu güncel vc220 g3u takıyoruz artık dedi kusura bakmayın çok uzun yazı oldu affola.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
arkadaşlar bende bu modemden var ve bu sorunların hepsi var hata sayısı habire artıyor, internetten yeni modem sipariş verdim cumartesi gelicek Keenetic Omni DSL N300 2x5dBi bunu aldım,şimdi ben bu yeni modemki kablosuz interneti bu tp link modemle dağıtabilirmiyim kablosuz olarak, yani eski modemi yeni modemden kablosuz şekilde internet alıp dağıtabilirmiyim bi nevi wifi menzil genişletici olarak kullanabilimiyim?
-
Dağıtabilirsin gerçi değişim isteseydin ben 4.kez değiştim ve şuan çok iyi sorunsuz
modem 2.katta ben 3.katta oturuyorum çekim gücü iyi değil modemin ondan yeni modem alayım kurtulayım dedim hem eski modemide 3. kata koyup dağıtıcı olarak kullanıcam evim müstakil ev olduğuna sıkıntı olmaz.
-
Sen bilirsin hayırlı olsun ama dediğini uygulayabilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X