Şimdi Ara

tp link wa501g kurulum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kablosuz RT-205 modemimi ethernet girişli uydumda kullanmak için wa501g aldım. Amacım aralarında kablosuz bağlantı kurup 501g'nin çıkışındanda kablo ile uyduya bağlamak yalnız ne kadar uğraşdıysamda olmadı sinyali bi şekilde alıyoruz ama internete giremiyoruz cihazlara ip vermek gerikiyor ama ne yaptıysam bi türlü olmadı uzaktan yardım ile bunu halledecek bir kişi aranıyor ..

• hocam şimdi ben sana evde yaptığım sistemi anlatayım. 2 katlı ev üst kattayım ben internet benim odamda. airties rt-211 var odamda pc vs ethernetten bağlı ayrıca wireless yayında yapıyor. salonda us robotics 9108 wireless yayın yapıyor istenirse ethernet ilede çalışır. mutfakta rt 205 aynı şekilde wireless. evin heryerinde çekmesi için yapmıştım bu sistemi. modemlerin görevi benim odamdaki modemden kablosuz interneti alıp mesafesini artırmak. sırasıyla RT-211 --- RT-205 --- USR 9108. hepsine kendim manuel olarak 10.0.0.1 - 10.0.0.2 - 10.0.0.3 iplerini verdim. ayrıca wireless şifreleride aynı olmak zorunda ve wep olcak 1234567891 gibi 10 haneli olcak. modem arayüzlerinde şifre olmaması gerekiyor. ve linksys almışsınız onda nasıl olur bilmiyorum ama airties da rt-205 de tekrarlayıcı özelliği 211 de de MESH olarak adı geçiyor. usrobotics de iste AP Mode olarak geçiyor. siz RT-205 e girip linksys modemi tekrarlayıcı olarak seçiceksiniz. ve arayüz şifreleri olmıcak ve şifreleri WEP olcak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.