Şimdi Ara

Tp-Link Modem Arayüzüne Giremiyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar modemden port açmam gerek ama ben yaklaşık 1-2 aydır denememe rağmen modem arayüzüne giremiyorum . Modem alt komşuda reset atmak istemiyorum. Ne yaptıysam olmadı resetten başka bi yolu var mıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heirhborhood -- 2 Kasım 2014; 21:35:32 >

• Çözüm: Modeme reset atılacak.
  • heirhborhood kullanıcısına yanıt
    Çözüm vardır ama uygulamak lazım oncelikle daha onceden agında kullanmadıgın bir pc laptopu eth kablosu ile modeme baglıyıp test edıceksin , eger olmaz ise aynı pcye elle ıp vererek arayuz sıfre panelıne .ulasmaya calışaksın yıne mi olmadı modeme erısım olup olmadıgını ogrenmek ıcın telnet aktıf hale getırıp cmd ekranından orn. telnet 192.168.1.1 yazıp entere bastıgında admın parola gelıyorsa cıhazı erısım var demektır o zaman farklı pcde farklı tarayıcı denıceksın bunlar yıne olmadıysa eger modemi resetlıceksın . biraz karısık anlatmıs olabılırım takıldıgın yer olursa yazarsın
  • modem erişime ip filtresi koyulmuş olabilir, wifi den modeme erişim kapalı olabilir, 1000 tane sebebi olabilir, bunlardan önemlisi komşunuzun modeminde port açmanız sıkıntı yaratabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkhardware

Çözüm vardır ama uygulamak lazım oncelikle daha onceden agında kullanmadıgın bir pc laptopu eth kablosu ile modeme baglıyıp test edıceksin , eger olmaz ise aynı pcye elle ıp vererek arayuz sıfre panelıne .ulasmaya calışaksın yıne mi olmadı modeme erısım olup olmadıgını ogrenmek ıcın telnet aktıf hale getırıp cmd ekranından orn. telnet 192.168.1.1 yazıp entere bastıgında admın parola gelıyorsa cıhazı erısım var demektır o zaman farklı pcde farklı tarayıcı denıceksın bunlar yıne olmadıysa eger modemi resetlıceksın . biraz karısık anlatmıs olabılırım takıldıgın yer olursa yazarsın

Sağolun hocam hepsini deniyicem olmazsa reset atarız artık

eee bi zahmet dene artık :D
    Port atma sıkıntı yaratabilir IP adresinle bağlanmayı dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.