Şimdi Ara

tp-link wa801nd access point

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb ,access pointi sıfır alıp nette çok defa izleyerek emin olduğum şekilde airties 5341 modemin sinyal gücünü artırmak amaçlı universal repeater olarak kurdum ,yalnız şu videodaki kuruluma göre yaparken sonlara doğru ,static yapılması gereken yeri unuttuğum için dinamic te kaldı .acces pointe girerken 192.168.0.254 ile girdiğim adrese kurulum sonunda dinamiği statik yapmak için girmek istediğimde giremiyorum,bağlı ip adreslerini bulan programlarla da denedim .bir türlü tp link ap nin aarayüzüne giremedim resete kaç defa bastım basılı tuttum yine beceremedim,arayüze girmek için ne yapabilrim.sorunum şu bazen telin wifisini açıyorum tepki yok ,apnin fişini çekiyorum wifi ağı buluyor.ayrıca müşteri hizmetleri ile görüştüğümde ap ve diğer tp link cihazları teknik destek için yönlendirme yaptı onlarda gündüz aktifler sorunu çözünce de buradan yazacağım,düşüncelerinizi bekliyorum saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsche911turbo -- 8 Mart 2015; 1:06:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: porsche911turbo

mrb ,access pointi sıfır alıp nette çok defa izleyerek emin olduğum şekilde airties 5341 modemin sinyal gücünü artırmak amaçlı universal repeater olarak kurdum ,yalnız şu videodaki kuruluma göre yaparken sonlara doğru ,static yapılması gereken yeri unuttuğum için dinamic te kaldı .acces pointe girerken 192.168.0.254 ile girdiğim adrese kurulum sonunda dinamiği statik yapmak için girmek istediğimde giremiyorum,bağlı ip adreslerini bulan programlarla da denedim .bir türlü tp link ap nin aarayüzüne giremedim resete kaç defa bastım basılı tuttum yine beceremedim,arayüze girmek için ne yapabilrim.sorunum şu bazen telin wifisini açıyorum tepki yok ,apnin fişini çekiyorum wifi ağı buluyor.ayrıca müşteri hizmetleri ile görüştüğümde ap ve diğer tp link cihazları teknik destek için yönlendirme yaptı onlarda gündüz aktifler sorunu çözünce de buradan yazacağım,düşüncelerinizi bekliyorum saygılar

Forumdan bir abiye aldirmistim bir kaç gün önce
    Üniversal repeater kurmuştum bende
    Ama cihaz beni fıtık etti
    Sonunda ddwrt kurup halletmistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yücel52 kullanıcısına yanıt
    Akşam bi müşteri hizmetlerini arayıp çözmeye çalışacağım burdan yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: porsche911turbo

Akşam bi müşteri hizmetlerini arayıp çözmeye çalışacağım burdan yazarım

Sayın porsche911turbo,

Probleminiz hala devam ediyor mu ? Probleminiz devam ediyor ise bizlere özel mesaj olarak irtibat numaranızı iletebilirseniz daha hızlı bir dönüş yapılmasını sağlayabiliriz.

Saygılarmızla,
     tp-link wa801nd access point

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TP-Link Türkiye -- 10 Mart 2015; 16:53:02 >
  • https://yadi.sk/i/SfEeLgxDf9o8v

Tplink desteğe sorunu yazdım, dönüş yaptılar ve ekteki dosyayla kurulumu tekrar yaptım, burdan sorun yaşayanlara kaynak olabilir, ilk önce cihazı komple bağlantılardan ayırın ve elektrik verin cihazın arkasındaki reset tuşuna 20sn basılı tutup bırakın şimdi lan kablosunu takın sonra ekteki dosyayı harfiyen uygulayın, en son yerel ağ bağlantısını ipsini otomatiğe almayı unutmayın elle verilen eski haline geri getirilecek yani tşkler ilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsche911turbo -- 10 Mart 2015; 17:47:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.