Şimdi Ara

TP-Link WPA7510 PowerLine dusuk hiz problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba buradaki bir arkadasin onerisi uzerine TP-Link WPA 7510 PowerLine adaptor aldim. Ethernet uzerinden masaustumu bagladim ama modemime 5GHz Wi-Fi uzerinden baglandigimda hizim 72 Mbps olurken ethernet ile 42 Mbps hiz aliyorum. Bu kayip cok fazla degil mi? Modemim, PowerLine adaptoru ve bir telefon 3'lu prize bagli diger PowerLine adaptoru benim bilgisayarim, ekranim ve telefonumun sarj aleti ile beraber bagli. Ayni sekilde dagittigi hiz da yavas.

• Powerline 3lü prize bağlı ise performans beklemeyin.
    Her iki tarafı da direkt duvar prizine takarsanız verim alırsınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alibaba A kullanıcısına yanıt
    duvardaki prizi sadece powerline'a mı ayırması gerekiyor? yoksa mesela endüstriyel data uzatma kablo kullanarak, üç cihazın kablo uçlarını en sonda, yani duvardaki prizde birleştirse parazitden etkilenir mi yine ne dersin?
  • ahmet kontuy kullanıcısına yanıt
    Bu ürünlerin üzerinde elektrik prizli olanları var onlardan almak lazım en uygunu bu.

Mesela TL-PA4010PKIT gibi. Duvara ilk bu takılacak, uzatma kablosu da buna takılacak.
  • cardowner C kullanıcısına yanıt
    evet bunu okudum. ama sanki aynı kapıya çıkıyor gibi. yani sonuçta evdeki herşey sıva altındaki hatta bağlı. bu durumda uzatma kablosu mesela 3 telli ise (voltaj-topraklama-nötr) bunu mesela iki cihaz kullanacak diyelim. 2voltaj+topraklama+nötr veya denemek lazım tabi aklımdan geçeni yazıyorum, 2*2*2 şeklinde 6 telli bir kablo ile voltajı mesela ikili uzatma kablosununun prizlerine ayrı ayrı verecek.

tp-link sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet kontuy -- 19 Temmuz 2020; 19:27:12 >
  • denk gelseydi alma derdim ben deeee, şansına küs. kim önerdi bu ürünü size
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.