Şimdi Ara

TP LİNK WR702N (KURULUM YAPILAMIYOR LÜTFEN BAKINIZ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce açılmış konuları okudum. Ben bu ürünü daha önce 50 kez yaptım fakat üzerinden çok zaman geçti sanırım ondan unutmuşum biraz.
    1- driver cd si var fakat bağlantıları yaptığımda saçma sapan bu ürünün driveri değil ya ethernet kartı takılı değil diyor ( kutunun içinden çıkan kendi cd si) ethernet pc ye takılı usb de aynı şekilde pc ye takılı.
    2- modem arayüzüne girince saçma sapan şeyler çıkıyor türkiyede satılan bir ürünün neden türkçe arayüzü olmaz?
    3- ben bu ürünü dijitürk portal için kullanıcam ve eskiden hatırladığım pc ye bağlayıp sadece belli başlı ayarlar yapıoduk hepsi buydu şimdi çok saçma bi hal almış modem arayüzünü anlamadığım için giremiyorum zaten. girsemde yapamam belliki. bu durumda driver sorununu halletmemgerek gibi.
    önerileriniz beklıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: exorcist33

Arkadaşlar daha önce açılmış konuları okudum. Ben bu ürünü daha önce 50 kez yaptım fakat üzerinden çok zaman geçti sanırım ondan unutmuşum biraz.
    1- driver cd si var fakat bağlantıları yaptığımda saçma sapan bu ürünün driveri değil ya ethernet kartı takılı değil diyor ( kutunun içinden çıkan kendi cd si) ethernet pc ye takılı usb de aynı şekilde pc ye takılı.
    2- modem arayüzüne girince saçma sapan şeyler çıkıyor türkiyede satılan bir ürünün neden türkçe arayüzü olmaz?
    3- ben bu ürünü dijitürk portal için kullanıcam ve eskiden hatırladığım pc ye bağlayıp sadece belli başlı ayarlar yapıoduk hepsi buydu şimdi çok saçma bi hal almış modem arayüzünü anlamadığım için giremiyorum zaten. girsemde yapamam belliki. bu durumda driver sorununu halletmemgerek gibi.
    önerileriniz beklıyorum.

yardımlar için teşekkürler arkadaşlar hala bulamadım!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.