Teşekkürler rufusun bu sürümü de iyi w11 konusunda yazılmıştı |
TPM’siz Sisteme Windows 11 Nasıl Kurulur? (3. sayfa)
-
-
videodaki abinin dediğini yaptım ama benim dosya onunkinden 3 satır daha az çıktı Fazla silmedim ben.
Bir de abi diyor ki uefi girdilerini komple silin ama kendisi sadece en son uefi girdisini siliyor.
Böyle sıkıntı çıkar mı acab 3 satır ne eksik ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali-candan -- 12 Ekim 2021; 22:1:56 > -
sanmam dene bende sadece tpm sildim engel çıkmıyor yükseltmede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 12 Ekim 2021; 22:25:3 > -
arkadaşlar bu iş için düzenlenmiş bir iso dosyası yokmu hemen indirsek uğraşmadan
-
tnctr ye bak varsa orada vardır.
-
buldum çok basitmiş.. power iso ile windows 11 dosyası içindeki instal esd dosyasını windows 1o iso içine kpoyala , yeni iso dosyası oluşturup karışmaması için windows 11 yaz işlem tamam..
-
Kurulum yaptım nihayet.
Temiz kurulum yapmak istiyordum ama pencere simgesinde kaldı ileri geçmedi. TPM girdilerini sildiğimiz dosyanın kendi hazırladığım, adamın hazırladığı ve orjinal versiyonlarını denedim aynı yerde kaldı. Bilgisayarı açıp dosyalarımı ve uygulamalarımı koru diyerek 10'dan 11'e yükselttim. İşlem saçma bir şekilde çok uzun sürüyor. SEbebi dosyaları koru dediğim için olabilir. 2 saat falan olduğunda %77 idi takıldı sandım. Sonra uyudum ne zaman bitti bilmiyorum sabah uyandığımda kurulmuştu.
W11'le ilgili görüşüm ise şimdilik sadece tema değiştirmiş gibi, bir fark yok gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali-candan -- 13 Ekim 2021; 10:48:28 > -
neden siliyorsunuz rufus ile kurun kuruluyor
-
sisteme göre değişiyor demek ki bende 1 saat civarı sürdü . Ayrıca rufus beta da çıktı oda yapıyormuş artık onu da koyayım buraya Rufus 3.16 Beta 2
Rufus 3.16 Beta 2 ile Yapılan Değişiklikler
- Red Hat 8.2+ ve türevleri için ISO modu desteği düzeltildi.
- Arch ve türevleri için BIOS önyükleme desteği düzeltildi.
- Ubuntu dağıtımlarındaki bazı önyükleme girişlerinin kaldırılması sorunu giderildi.
- Programdan çıktıktan sonra günlüğün kaydedilmemesini sorunu düzeltildi.
- Windows 11 genişletilmiş yükleme desteği eklendi. (Bu seçenek TPM/Güvenli Önyükleme/RAM gereksinimlerini devre dışı bırakır.)
- Windows 11 desteği iyileştirildi.
- Windows sürüm raporlaması iyileştirildi.
- Intel NUC kart okuyucuları artık destekleniyor.
- MBR/GPT formatlama işlemi hızlandırıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 18 Ekim 2021; 3:24:50 >
-
Bende İmaj seçenek yok. neden acaba ???
-
ilginç kaldırdılar mı acaba dener yazarım
Denedim bende çıktı beta da da yeni sürüm de de istersen yeniyi indir dene Rufus 3.16.18.36
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 18 Ekim 2021; 3:43:50 >
-
Hocam denedim çok garip ama gene yok
-
İlginç sistemde w10 mu kurulu?
-
Hayır Win7 sp1 kurulu. Ondan olabilir mi ?
-
hee bak w7 ise değişir iş belki de ondandır bende de yok w7 kurulu pc olsa denerdim.
EKLEME: evet w10 da da denedim çıkıyor sorun w7 gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 18 Ekim 2021; 20:54:12 >
-
Bende Win8.1 kurulu pc de deneyeyim bakalım onda nasıl olacak.
win8 ve win10 u beğenmediğim için w7 kullanıyorum
sizde w11 kurulumu ? ilk izlenimler nasıl w10 göre
-
Yalnız resimdeki gibi yazdırdım ve yükseltmeyi denedim yine işlemci uyumsuz diyor bu rufus da işe yaramıyor demek yada seçenek mi yanlış bilemedim
EKLEME: sanırım seçenek yanlışmış no TPM no Secure boot seçilecekti
Bende 11 yılık sistemde w11 kurulu güzel fena değil iş yapar ama imzamdaki sisteme henüz kurmadım oyunlar var güvenemedim w11 e
EKLEME 2. Yok abi bu rufus bir haltı kapamıyor no tpm no secure bootu seçip denedim yine işlemci olmaz deyip kurdurmuyor W11 boş iş demek ki rufus olayı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 18 Ekim 2021; 21:31:56 >
-
alakası yok refuse ile zaten tüm sistem sıfırdan kuruluyor, hard diski biçimlendirip sıfır kurulum yapın..
-
HE yükseltme değil de sıfır format yapılıyor yani öyle mi?
-
windows11 boşta kaç ram yiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X