Şimdi Ara

TPM’siz Sisteme Windows 11 Nasıl Kurulur? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
10
Favori
17.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler rufusun bu sürümü de iyi w11 konusunda yazılmıştıTPM’siz Sisteme Windows 11 Nasıl Kurulur? 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

videodaki abinin dediğini yaptım ama benim dosya onunkinden 3 satır daha az çıktı Fazla silmedim ben.

Bir de abi diyor ki uefi girdilerini komple silin ama kendisi sadece en son uefi girdisini siliyor.

Böyle sıkıntı çıkar mı acab 3 satır ne eksik ki TPM’siz Sisteme Windows 11 Nasıl Kurulur? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali-candan -- 12 Ekim 2021; 22:1:56 >
  • ali-candan kullanıcısına yanıt

sanmam dene bende sadece tpm sildim engel çıkmıyor yükseltmede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 12 Ekim 2021; 22:25:3 >
  • arkadaşlar bu iş için düzenlenmiş bir iso dosyası yokmu hemen indirsek uğraşmadan

• deneme1 D kullanıcısına yanıt

tnctr ye bak varsa orada vardır.

• buldum çok basitmiş.. power iso ile windows 11 dosyası içindeki instal esd dosyasını windows 1o iso içine kpoyala , yeni iso dosyası oluşturup karışmaması için windows 11 yaz işlem tamam..

Kurulum yaptım nihayet.

Temiz kurulum yapmak istiyordum ama pencere simgesinde kaldı ileri geçmedi. TPM girdilerini sildiğimiz dosyanın kendi hazırladığım, adamın hazırladığı ve orjinal versiyonlarını denedim aynı yerde kaldı. Bilgisayarı açıp dosyalarımı ve uygulamalarımı koru diyerek 10'dan 11'e yükselttim. İşlem saçma bir şekilde çok uzun sürüyor. SEbebi dosyaları koru dediğim için olabilir. 2 saat falan olduğunda %77 idi takıldı sandım. Sonra uyudum ne zaman bitti bilmiyorum sabah uyandığımda kurulmuştu.

W11'le ilgili görüşüm ise şimdilik sadece tema değiştirmiş gibi, bir fark yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali-candan -- 13 Ekim 2021; 10:48:28 >
  • neden siliyorsunuz rufus ile kurun kuruluyor

• ali-candan kullanıcısına yanıt

sisteme göre değişiyor demek ki bende 1 saat civarı sürdü . Ayrıca rufus beta da çıktı oda yapıyormuş artık onu da koyayım burayaTPM’siz Sisteme Windows 11 Nasıl Kurulur?  Rufus 3.16 Beta 2

Rufus 3.16 Beta 2 ile Yapılan Değişiklikler

• Red Hat 8.2+ ve türevleri için ISO modu desteği düzeltildi.
    • Arch ve türevleri için BIOS önyükleme desteği düzeltildi.
    • Ubuntu dağıtımlarındaki bazı önyükleme girişlerinin kaldırılması sorunu giderildi.
    • Programdan çıktıktan sonra günlüğün kaydedilmemesini sorunu düzeltildi.
    • Windows 11 genişletilmiş yükleme desteği eklendi. (Bu seçenek TPM/Güvenli Önyükleme/RAM gereksinimlerini devre dışı bırakır.)
    • Windows 11 desteği iyileştirildi.
    • Windows sürüm raporlaması iyileştirildi.
    • Intel NUC kart okuyucuları artık destekleniyor.
    • MBR/GPT formatlama işlemi hızlandırıldı.
    TPM’siz Sisteme Windows 11 Nasıl Kurulur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 18 Ekim 2021; 3:24:50 >

Bende İmaj seçenek yok. neden acaba ???

• action16 kullanıcısına yanıt

ilginç kaldırdılar mı acabaTPM’siz Sisteme Windows 11 Nasıl Kurulur?  dener yazarımTPM’siz Sisteme Windows 11 Nasıl Kurulur? 

Denedim bende çıktı beta da da yeni sürüm de de istersen yeniyi indir dene Rufus 3.16.18.36

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 18 Ekim 2021; 3:43:50 >

Hocam denedim çok garip ama gene yok

İlginç sistemde w10 mu kurulu?

Hayır Win7 sp1 kurulu. Ondan olabilir mi ?

hee bak w7 ise değişir iş belki de ondandırTPM’siz Sisteme Windows 11 Nasıl Kurulur?  bende de yok w7 kurulu pc olsa denerdim.

EKLEME: evet w10 da da denedim çıkıyor sorun w7 gibiTPM’siz Sisteme Windows 11 Nasıl Kurulur? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 18 Ekim 2021; 20:54:12 >

Bende Win8.1 kurulu pc de deneyeyim bakalım onda nasıl olacak.

win8 ve win10 u beğenmediğim için w7 kullanıyorum

sizde w11 kurulumu ? ilk izlenimler nasıl w10 göre

Yalnız resimdeki gibi yazdırdım ve yükseltmeyi denedim yine işlemci uyumsuz diyor bu rufus da işe yaramıyor demekTPM’siz Sisteme Windows 11 Nasıl Kurulur?  yada seçenek mi yanlış bilemedimTPM’siz Sisteme Windows 11 Nasıl Kurulur? 

EKLEME: sanırım seçenek yanlışmış no TPM no Secure boot seçilecektiTPM’siz Sisteme Windows 11 Nasıl Kurulur? TPM’siz Sisteme Windows 11 Nasıl Kurulur? 

Bende 11 yılık sistemde w11 kurulu güzel fena değil iş yaparTPM’siz Sisteme Windows 11 Nasıl Kurulur?  ama imzamdaki sisteme henüz kurmadım oyunlar var güvenemedim w11 eTPM’siz Sisteme Windows 11 Nasıl Kurulur? 

EKLEME 2. Yok abi bu rufus bir haltı kapamıyor no tpm no secure bootu seçip denedim yine işlemci olmaz deyip kurdurmuyor W11 boş iş demek ki rufus olayıTPM’siz Sisteme Windows 11 Nasıl Kurulur? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 18 Ekim 2021; 21:31:56 >

alakası yok refuse ile zaten tüm sistem sıfırdan kuruluyor, hard diski biçimlendirip sıfır kurulum yapın..

• deneme1 D kullanıcısına yanıt

HE yükseltme değil de sıfır format yapılıyor yani öyle mi?

windows11 boşta kaç ram yiyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.