az önce kurdum windows 11'i tpm'siz dll değiştirerek geçtim hamd olsun'ki her hangi bir dosya ve veri kaybı olmadan dakikalar içinde windows 10'dan windows 11'e geçtim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewSphere -- 15 Kasım 2021; 10:43:45 > |
TPM’siz Sisteme Windows 11 Nasıl Kurulur? (5. sayfa)
-
-
FİRüs yoktur değil i hocam ? güvenilir bir yerden aldıysanız linki, indirip kuralım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 4 Mart 2022; 15:50:53 > -
hocam merhabalar kurulum başlayıp mavi ekran karsima ciktiginda %31 e kadar ilerliyor ancak %31 den sonra ayni yerinde kaliyor bu durum yaklasik 8 saattir ayni çözümü olanlar lutfen yardimci sun (temiz kurulum yapmiyorum yükseltme yapiyorum win 11 e uyumlu degil i5 islemcili Lenovo ideapad )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
w11 isoyu ilk sayfada görülen rufus yazdırma tarifi ile yazdırman gerek
-
rufus ile yazdirdim onunlada olmadi
resimdeki gibi yazdırdıysan olması lazım ilginç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 14 Mart 2022; 2:33:9 > -
merhabalar
ryzen 5 1600x işlemcili sistemim var ,
win11 i indirip rufustan tmp siz kurduğumda direk çalışacak mı yoksa başka bir şeyler de yapmam gerekiyor mu acaba
-
tarifteki gibi kurarsan çalışır
-
Teşekkürler
-
Windows 11'i hangi diske kuracağını seçebiliyormuyuz ? Çünkü ben D diskine kurmak istiyorum.
-
seçilir de neden D disk ? tavsiye etmem
-
İtina ile konu hortlatılır 🤣
12 yıllık Lenovo laptop. Win 10 pro çalışıyor. Yükseltme yapim diyorum. Yükseltme olmaz ise sıfırdan kurulum yapcam. Bilgisayar da kayıtlı şeyleri yedek alabilirim. Tavsiyeniz nedir? Şu saçma CPU tpm falan nasıl geçeyim?
Yükseltme işe yaramadı. Ne yaparsam yapayım, PC check programı win 11 e uygun değil diyor.
-
SON sürüm rufus ile ısoyu usb flash belleğe yazdır Yazdır deyince uyarı çıkıyor kabul et ve yazdır sorunsuz w11 kuruluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 1 Ekim 2023; 1:47:41 >
-
Teşekkürler hocam. İsoyu rufus ile yazdım. Malum tpm bilgilerini içeren dll dosyasını sildim ve 10 dan 11 e yükseltme başarılı 🙂
Silmene gerek yoktu aslında rufus ile dediğim gibi yazdırınca alıntı yapmayınca ilk yazını yeni gördüm o yüzden cevap geç oldu ben 12 yıllık pc me bu şekilde sıfırdan kurabiliyorum
-
Teşekkürler hocam. Şimdilik yükseltme yaptım. Stabil çalışıyor. Bir dahaki sefere sıfır kurulum yaparsam sizin dediğiniz gibi kurarım. 🙂
-
Temiz kurulum yaptım. 12 yıllık laptop akıcı bir şekilde çalışıyor. Herkese teşekkürler.
Ben de şimdi deneyeceğim Recep Baltaş'ın anlattığı yöntemle kurmayı deneyeceğim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X