Şimdi Ara

Tppc de legend ve golden takas edilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sanırım en eski tppc oyuncusu benim burda o senin acc deil dienlerede pokelerin yerini desitirip ispat edebilirim

Not: S.Lugia takas edilmez :P

• Ya aşırı güzel pokemonların var darkmewtwo'na talibim pokemonlarıma bakmak istersen "alckaan" ayrıca tppc legend'i fln yenmişsin belliki ho-oh toweri yenmişsin ben şuan 2x 1200 lvl pokemonum var 700 mewtwo 650 dark gengar 650 dark tyranitar yenemiorum neler yapmam lazım pokemonlar çoğu zaman cross chop , surf , flame thover , haze atacklarını kullanıyorlar bunlara en dirençli pokemon türü hangisi mewtwo die düşündüm dark aradım bulamadım şimdilik normal kasıyorum ayrıca golden pokemonları nasıl ediniyoruz yani tarihleri var onu biliyorum ama hani bi hediye olarak otomatik ekleniyormu yoksa swap fln mı yapıyoruz
  • Bu Auto Attacker'dan Anlıyorsan Bana Nasıl Açılacağını Pm'den Öğretebilirmisin ?
  • Anlatmamışmıydım ben ? Bi yanlışlık yok diye hatırlıyorum şuan bende kullanıyorum
  • Msn'den Konuşoduk Çıktın Yhaa Herdediğini Yaptım Yine Açılıo Sonra Kapanıo
  • tppc legendi yenmek icin

4x d.blissey
    2x d.gengar

hepsi aynı lvl olcak ayrıca tppc nin gece saatlerinde savascaksın gece oldumu dark pokemonların gucleri artar item olarak ismini tam hatırlamıom simdi girip bakcamama tppcnin database save zamanı su an su spheallardan aldıımız item hani her roundda pokemonumuzunun canını arttıran... ben entei ve raikouyu v6.1de almıştım su an nasıl bilmiorum ama attacklarım sunlardı... mirrorcoat toxic recover doublekick ilk 4 unu yenmek basit son 2 poke kumar gibi eger mirror coat tutarsa yenersiniz anca...

Ho-Oh u trade ile almıstım mapden bana moltres cıkmıstı bu arada soyliyim halen eger mumkunse cok dusuk ihtimal maplerden 3 efsane kuş karsınıza cıkabilir (articuno,moltres, zapdos)

ayrıca autoattacker kullanmıorum ben daha bi pokemonumu lvl 600 e kadar bile train yapmadım bu pokeleri hep trade ile aldım... eski olmanın getirdiii avantaj bide benim zamanımda silpco vardı yani Mew,s/d charmander squirtle ve bulbasauru aldıınız yer... erkek s.charmader aşırı rare tppc de... ben 3 kere kazanmıstım ve golden günleri falan filan :P

baska şeylerde sorusu olan olursa su an download var pce cok yavas yani net dl bitene kadar bişi yazamıabilirim ayrıca Auto attacker illegal yakalanırsanız ban :P onun icin s.lugiamı riske atmam zatende lvl bi işe yaramıor eger degerli pokelere sahipseniz

golden poke sorusuna yanıt su goldenpokeleri edinmek oyle pek kolay iş deil trainers corner i takip etceksin..
    shrimpy bilmece soruor gerekli olan genelde 4 poke ve 2 item bilmeceler sana hangi pokemonlar ve hangi itemler olduunu soyluor, dogru bir bicimde dizince gidip evoulotion gymde eeve i yeniorsun eger dogru dizmissen gerekli seyleri pokemonun golden oluor fakat her golden gununde 2 pokemon golden olabilir o pokeyi 6lının ilk sırasına koyup oyle yenmen lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scythe Law -- 6 Mayıs 2008; 13:20:53 >

• Pm'den Msn atabilirmisin sorun olmassa senden arada takıldığım bir yerden bilgi almak isterim ayrıca nickim AlChacK şuan cezalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne zamandan beri oynuyorsun?
  • shiny wailmer
    shiny totidile
    shiny steelix
    shiny omanyte ve shiny aggron una talibim

lvleri uygun olursa sevinirim 1834973 id'im ordan seçebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

Ne zamandan beri oynuyorsun?

4 sene once acmıstım bu hesabı ama oyle oturup hırsla kasmadım.... nadiren girip trade yapıp cıkıom genelde sıkıldıgım zaman

bu arada msne giç takılmıom yani nadiren giriom

swap pokeleri aramıom =) ilgililere duyrulur aradıklarım legend gold yada rare/unob

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scythe Law -- 6 Mayıs 2008; 18:55:47 >
  • Çok oynuyan yok forumda bi gosp07 var bide handsome bide ben bide bide oynayan var işte ama golden fln pek bilgileri yok onlarında yani senin istediğin gibi pokeler bir kaç kişide var
  • quote:

Orjinalden alıntı: VitaminA

Çok oynuyan yok forumda bi gosp07 var bide handsome bide ben bide bide oynayan var işte ama golden fln pek bilgileri yok onlarında yani senin istediğin gibi pokeler bir kaç kişide var

anladım... şu an digimon oynuom bende .. aklınızda olsun digide bana net veren olursa tppcde golden riolu vercem
  • Senin 4 tane golden riolu'ndan birine talibim :) ne istersin ? 1219 lvl dark salamence'yi verebilirim ? elimden bu gelio yada poocyena ismini bilmiom :D o kopekte olabilir yada dark mewtwo :) 46 lvl olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VitaminA -- 6 Mayıs 2008; 21:08:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: VitaminA

Senin 4 tane golden riolu'ndan birine talibim :) ne istersin ? 1219 lvl dark salamence'yi verebilirim ? elimden bu gelio yada poocyena ismini bilmiom :D o kopekte olabilir yada dark mewtwo :) 46 lvl olan

g.rioluya 2.4k veren var kardes ayrıca rare yada baska golden arıorum yuksek lvl olması pek ilgilendirmior =)
  • arkadaşlar konunun üzerinden 3 sene geçmiş ama buj konuyla ilgilenen birilerini arıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.