Şimdi Ara

TR_BROTHERS Guildi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar guild olarak en sonunda (yaklaşık bir ay beklemeden sonra) lv 5 olduk.
    Şimdi yeni arkadaşları guidimize bekliyoruz.
    Guilde üyelik olarka kurallarımız;
    Küfür
    Ks
    Dilencilik ve
    Türklere yamuk (her anlamada)
    yasaktır. Şu an için para talebi yoktur ama ilerde amblem yada başka ihtiyaçalr için herkez eşit ödeyecek şekilde para istenebilir.
    Bu arada Amblemimi için yorumlarınızı bekiliyoruz...

TR_BROTHERS Guildi...

• hangi serverdasın bende katılmak isterim
  • hayırlı olsun
  • Babel
  • emussa babel bölee resimlerle doldu taştı sıkıldık aynısı ghostlardada war ama güzel guılde kaç lwl giriyo yeni cha açtımda 33 oldu (ben serwantes)
  • öcenlike Emussa izinin ile Burdan WhiteKurt'a basarıların devamını dileirm cunku ben oyuna ilk basladıgımda ideol'Um whideydi ben 20 ken o 4X felandı ve ilk Turk guildi diyebilrim sanırsam YIlmadı Guildi bozmadı surekli ayakta tuttu beeli bir zamna oyun oyanmadı ama geldiignde ise gercekten cok hos oldu... ve sanada oyundaki birligi ve beraberligi bozmadıgın icin Tskler.ve gecengun bir turk bana deid abi herkeisn kafasında bayrak var ne oldu dedi bana bende deidm 29 ekime hazırlık deidm :) cocuk hmm tmm abi saol iyi dusunmusunuz dedi.
    Ben sadece sunu soylemek istiyorum
    Türkler Bunub kıymetini bilsin.
     TR_BROTHERS Guildi...
    <- Bu Oyundaki goruntusu
    ve bu reismde diger serverlerde yapmak isterseniz buyrun.. aslında boyle bir faaliyet yapsak olurmu tum Dİger serverler bu resmimi koysak :)
     TR_BROTHERS Guildi...
     TR_BROTHERS Guildi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTeCiK -- 26 Ekim 2006; 12:05:09 >

• Q_Q .. serwantes te şu an serwantes in sahibi olanmı? Asıl sahibimi. Ayrıca lvl sınırımız yoktur. Sadece kurallara uymanız yeterli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.