Şimdi Ara

TR çelıncırlık HK. QQ değildir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gün önce 5v5 ranked girdiğimiz zaman karşıma Zed geldi hafif iyi oynuyordu sonradan her gölge atıp kaçtığı için Zed Playzzzz xD dedi ona gank atıp kestiğimiz zaman tek gel yiyosa TF de onu kesince küfür etmeler biri öldürünce saçma saçma gülmeler filan bi çelincıra yakıstıramadım SilverV olduğum halde pek ezildiğimi söyleyemem ama farmda fark attı diyebilirim yinede bir çelincır böle olmamalı bu bir QQ konusu değildir derdilerdide inanmazdım harbiden West GoldV TR Çelincır tabi herkes için geçerli değil bu isteğe göre Nick atarım dediğim olay 5v5 ranked bronz III de oluyor maçı yendik

Bu arkadaş Kissnrundan yüksek sırada bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Washimira -- 19 Ağustos 2013; 18:57:01 >

• lol trde çelıncırlara defalarca rq attırdığımı biliyorum pek ipleme o yüzden, rq atmayanlar da "trollüyom ben yhaa xd" moduna giriyorlar zaten

hakkederek orda olanlar yok değil ama genellikle çoğu çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wa c Ky R

2 gün önce 5v5 ranked girdiğimiz zaman karşıma Zed geldi hafif iyi oynuyordu sonradan her gölge atıp kaçtığı için Zed Playzzzz xD dedi ona gank atıp kestiğimiz zaman tek gel yiyosa TF de onu kesince küfür etmeler biri öldürünce saçma saçma gülmeler filan bi çelincıra yakıstıramadım SilverV olduğum halde pek ezildiğimi söyleyemem ama farmda fark attı diyebilirim yinede bir çelincır böle olmamalı bu bir QQ konusu değildir derdilerdide inanmazdım harbiden West GoldV TR Çelincır tabi herkes için geçerli değil bu isteğe göre Nick atarım dediğim olay 5v5 ranked bronz III de oluyor maçı yendik

Kim olduğunu merak ettim ama büyük ihtimal şaka amaçlı söylüyodur sinirlenmene gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Adaniellium

lol trde çelıncırlara defalarca rq attırdığımı biliyorum pek ipleme o yüzden, rq atmayanlar da "trollüyom ben yhaa xd" moduna giriyorlar zaten

west sezon 2 bronze
    tr sezon 3 diamond 1 - challenger
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrZorkov

quote:

2 gün önce 5v5 ranked girdiğimiz zaman karşıma Zed geldi hafif iyi oynuyordu sonradan her gölge atıp kaçtığı için Zed Playzzzz xD dedi ona gank atıp kestiğimiz zaman tek gel yiyosa TF de onu kesince küfür etmeler biri öldürünce saçma saçma gülmeler filan bi çelincıra yakıstıramadım SilverV olduğum halde pek ezildiğimi söyleyemem ama farmda fark attı diyebilirim yinede bir çelincır böle olmamalı bu bir QQ konusu değildir derdilerdide inanmazdım harbiden West GoldV TR Çelincır tabi herkes için geçerli değil bu isteğe göre Nick atarım dediğim olay 5v5 ranked bronz III de oluyor maçı yendik

Kim olduğunu merak ettim ama büyük ihtimal şaka amaçlı söylüyodur sinirlenmene gerek yok

Sinirlendiğimden değil yarın bugun önemli bir turnuvaya katılacağız yabancı biri görse bunları TR din ihtibarı ne olur yanı gölge atıp kaçmak çok büyük olaymış gibi göstermeler filan utanmasa 1v1 dicek durumda bir arkadaşımız her zaman TR yi savundum ama bunları görünce insan ister istemez bir sarsılıyor TR en iyi 50 kişisi bunlar tabi ne kadar iyi olduğu gözler önünde

• quote:

Orijinalden alıntı: Adaniellium

lol trde çelıncırlara defalarca rq attırdığımı biliyorum pek ipleme o yüzden, rq atmayanlar da "trollüyom ben yhaa xd" moduna giriyorlar zaten

TR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

west sezon 2 bronze

Çok olmadımı la
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JrZorkov

quote:

Sinirlendiğimden değil yarın bugun önemli bir turnuvaya katılacağız yabancı biri görse bunları TR din ihtibarı ne olur yanı gölge atıp kaçmak çok büyük olaymış gibi göstermeler filan utanmasa 1v1 dicek durumda bir arkadaşımız her zaman TR yi savundum ama bunları görünce insan ister istemez bir sarsılıyor TR en iyi 50 kişisi bunlar tabi ne kadar iyi olduğu gözler önünde

Söylediğim gibi dalga geçmek , şaka yapmak amaçlı demiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arslan61

quote:

west sezon 2 bronze

Çok olmadımı la

canlı örneğini gördüğüm için yazdım. nickinide paylaşmayım şimdi
  • quote:

quote:

quote:

west sezon 2 bronze

Çok olmadımı la

lloncept diye birisiydi sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

quote:

quote:

west sezon 2 bronze

Çok olmadımı la

yoq qnq terminatör gibi bir şeydi garipti böyle büyüqlü qüçüqlü xD

• quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

quote:

quote:

west sezon 2 bronze

Çok olmadımı la

• challenger oysa elmas ne durumdadır, platin ne durumdadır, altın ne durumdadır ? lineer bir şekilde ilerliyorsa bu teori o halde tahminen 60 maç sonra sen de ordasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nymus93

challenger oysa elmas ne durumdadır, platin ne durumdadır, altın ne durumdadır ? lineer bir şekilde ilerliyorsa bu teori o halde tahminen 60 maç sonra sen de ordasın.

Ranked atmayı bıraktım sadece 5v5 takımla giriyorum hatta tanıdık biri olmadan oyuna bile girmiyorum zevkine artık lig mig umursamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Washimira

quote:

Orijinalden alıntı: nymus93

challenger oysa elmas ne durumdadır, platin ne durumdadır, altın ne durumdadır ? lineer bir şekilde ilerliyorsa bu teori o halde tahminen 60 maç sonra sen de ordasın.

Ranked atmayı bıraktım sadece 5v5 takımla giriyorum hatta tanıdık biri olmadan oyuna bile girmiyorum zevkine artık lig mig umursamıyorum

Alıntıları Göster
    d1 im ben solo q hariç hiçbir şeyi ciddiye almıyorum lay lay lom ki benim seviyemde ki herkes öyle.Challangerlar vs. giriyoruz öylesine oynuyoruz goldlara platlara karşı ki en iyi ihtimalle yani gidip challanger düzeyinde mi oynayalım? ezilmeyi bu kadar çok mu istiyorsunuz?

• quote:

west sezon 2 bronze

Çok yanlış yazmışsın.22 level west = çilingir tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: RequiemDH

d1 im ben solo q hariç hiçbir şeyi ciddiye almıyorum lay lay lom ki benim seviyemde ki herkes öyle.Challangerlar vs. giriyoruz öylesine oynuyoruz goldlara platlara karşı ki en iyi ihtimalle yani gidip challanger düzeyinde mi oynayalım? ezilmeyi bu kadar çok mu istiyorsunuz?

Ezilmek şampiyon küme bir elemanın gümüş 5deki adamı layloylom oynayarak ezemiyosa birsey diyemem pekte laylaylom diyecek adar oynamıyordu epeybi hırs yapmıştı arkadaş zaten onun yüzünden oyunu verdiler 1v1 kafasıyla oyun oynayan çelıncırmı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkiLNight_68

quote:

west sezon 2 bronze

korede yeni üye olup training i bitiren = tr çilingir
  • quote:

quote:

quote:

west sezon 2 bronze

• quote:

quote:

quote:

west sezon 2 bronze

Daha üst bir şey bence.Çilingirden daha iyi.Adamların ata sporu sonuçta.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.