Şimdi Ara

TR çelıncırlık HK. QQ değildir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Wa c Ky R

quote:

Orijinalden alıntı: RequiemDH

d1 im ben solo q hariç hiçbir şeyi ciddiye almıyorum lay lay lom ki benim seviyemde ki herkes öyle.Challangerlar vs. giriyoruz öylesine oynuyoruz goldlara platlara karşı ki en iyi ihtimalle yani gidip challanger düzeyinde mi oynayalım? ezilmeyi bu kadar çok mu istiyorsunuz?

Ezilmek şampiyon küme bir elemanın gümüş 5deki adamı layloylom oynayarak ezemiyosa birsey diyemem pekte laylaylom diyecek adar oynamıyordu epeybi hırs yapmıştı arkadaş zaten onun yüzünden oyunu verdiler 1v1 kafasıyla oyun oynayan çelıncırmı olur

eğlenmek için girmiştir

• quote:

quote:

quote:

d1 im ben solo q hariç hiçbir şeyi ciddiye almıyorum lay lay lom ki benim seviyemde ki herkes öyle.Challangerlar vs. giriyoruz öylesine oynuyoruz goldlara platlara karşı ki en iyi ihtimalle yani gidip challanger düzeyinde mi oynayalım? ezilmeyi bu kadar çok mu istiyorsunuz?

Ezilmek şampiyon küme bir elemanın gümüş 5deki adamı layloylom oynayarak ezemiyosa birsey diyemem pekte laylaylom diyecek adar oynamıyordu epeybi hırs yapmıştı arkadaş zaten onun yüzünden oyunu verdiler 1v1 kafasıyla oyun oynayan çelıncırmı olur

eğlenmek için girmiştir

Eğlenmek için oynasaydı anlardım kesilince ettiği küfürlerin hatti hesabı yok yanındaki arkadaşlarına elemana XPeke gözüyle bakiyorlardı yok sizi ezcez 20 sur verin uğraştırmayın zaaxd lafları havada uçuşuyor 2 gölge atıp zed playzz nooblar demeside göz alıcı bir nokta

• Kore mario = TR çelincır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

eğlenmek için girmiştir

Eğlenmek için oynasaydı anlardım kesilince ettiği küfürlerin hatti hesabı yok yanındaki arkadaşlarına elemana XPeke gözüyle bakiyorlardı yok sizi ezcez 20 sur verin uğraştırmayın zaaxd lafları havada uçuşuyor 2 gölge atıp zed playzz nooblar demeside göz alıcı bir nokta

o zaman şöyle diyim adamın oynadığı heroyu pek iyi oynamıyordur çünkü normal game girip deniyorum ben heroları vs bazı heroları çok iyi oynadığım gibi bazı heroları berbat ötesi oynadığım oluyor ki zed gibi mekaniği çok değişik bir hero varken oynamak zor oluyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

eğlenmek için girmiştir

o zaman şöyle diyim adamın oynadığı heroyu pek iyi oynamıyordur çünkü normal game girip deniyorum ben heroları vs bazı heroları çok iyi oynadığım gibi bazı heroları berbat ötesi oynadığım oluyor ki zed gibi mekaniği çok değişik bir hero varken oynamak zor oluyor

Maç rankeddı konumuz zaten adamın iyi oynayıp oynamaması değil eleman God mode açmış bir şekilde gezmesi

• Ignore la geç her gördüğünde sinirin bozulur sadece başka birşey değil. Olay kişilik meselesi iyi oynamakla alakası yok zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşağıda bir arkadaş iyi demiş, derdin iyi oynamak mı küfür mü küfürse yapacak birşey ignore at kardeşim, iyi oynamaksa bize göre üst ligler alt liglerden farklı ama bazılarının kaçırdığı bir nokta var tabiki mesela ben altındayken karşıma elmas platin geliyordu bunun sebebi mmr sadece lige bakmıyor zaten gizli elo denilen mmr yi kullanıyorlar işte eşleştirme için. Eğer karşına hep kötü oyuncu geliyorsa yen ki daha iyileri gelsin mantığıyla işliyor. Çok kazananlar -genel olarak, maalesef hep değil çünkü yeterli oyuncu yok- çok kazananlarla eşleştiriliyor.
  • Adaniellium kullanıcısına yanıt
    Plz doğukan stahp. Gel duo girelim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

quote:

Orijinalden alıntı: Arslan61

quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

west sezon 2 bronze
    tr sezon 3 diamond 1 - challenger

Çok olmadımı la

canlı örneğini gördüğüm için yazdım. nickinide paylaşmayım şimdi

lloncept diye birisiydi sanırım

Niye böyle şeyler yapıyorsun

• TR çelıncır = West çilingir
  • Şöyle bi düşünüyorum da Najin Shield tr bronze 5'te başlasa challenger olmaları kaç gün sürer. kissnrun gibi kolpacı eloboostcuları farma bağlarlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.