Şimdi Ara

[TR_CeSa_TR] killed Tiger girl from Tiger mountain (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • agve yahu snn lvlın kaç ya hiç kesemein die kıskanıon adamı yada laf sıkıştırıp adamı mutsuz etmeye çalışıon 60+ adamşlar kesmek için ne caalar eidor ben de 42 lvl ım ah bi kessemde diom isimim yazsa diom ama en önmlisi düşen itemler :D
  • bende lvl 40ta kestim bişey mi var tbrkler arkadaşım sen galiba hybritsin ya da çarın içine etmişin elindekini görevemedim ama glaviedir galiba bu yüzden charın içine ettiğne karar veriorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

38 lvl de ben değil Tigergirl ü kesmeye yanından geçmeye utanırım!Birde marifet gibi ss koymuşssun ne diyeyim!Orada ismin gözükünce sen sanıyorsun "aha lan beni herkes gördü" ama hiçte öyle değil 60+ adam gidip tg kesince ben resmen n00b diyorum Birde bence bu topic yanlış yerde bunu Resim galerisine alsan daha iyi olur...

bencede snn yaptığın çok yanlış bende 42 olcm her gödüğümde dalıom ama bişi olmuor adamın ismi yazıor

bi keresinde adam kesti iki kutu kaptım biri 16 sos spear biride 18+5 spear :D bide snn lvl ın kaç agwe adamlar kesioda bana bırkmıolar die lafmı atıon yoksa :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.