Şimdi Ara

[TR_CeSa_TR] killed Tiger girl from Tiger mountain

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  [TR_CeSa_TR] killed Tiger girl from Tiger mountain

• 38 lvl de ben değil Tigergirl ü kesmeye yanından geçmeye utanırım!Birde marifet gibi ss koymuşssun ne diyeyim!Orada ismin gözükünce sen sanıyorsun "aha lan beni herkes gördü" ama hiçte öyle değil 60+ adam gidip tg kesince ben resmen n00b diyorum Birde bence bu topic yanlış yerde bunu Resim galerisine alsan daha iyi olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 17 Ağustos 2006; 18:44:28 >
  • helal
  • herhalde ilk unique kesişin, hayırlısı olsun.
  • hybrid misin ne hp'n fazla ne mp'n
    ice nuke var sanırımorda sonlardave heuksal
    hmm
    bu chardan cacık olmaz
    valla hybrid charı bilmemde 2 yorum yapılıo genelde
    1.si hem hpsi güzel hem çok vurur
    2.si ne hpsi çok ne çok vuruyo
    2side doğru 2side gerçek
    bakış açına bağlı
    bardağın dolu ve boş yarısı gibi
  • walla baştan nuker olucaktım ama caydım :D sonucu işte srt işte int :D agwe arki ayıp deimişin bu benim inquem ilgi gösterenler thx..
  • quote:

Orjinalden alıntı: anilmaco

walla baştan nuker olucaktım ama caydım :D sonucu işte srt işte int :D agwe arki ayıp deimişin bu benim inquem ilgi gösterenler thx..

hehhe admalar doru dior ben full str yim o bilir beni ManJaQ DE YİNCE TANIR BENİ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaşlar bu bn lvl 26 yım şimdi gidip tg yi yatırabilirmiyim 250adet 370 lik hp ve mp potla
  • TEBRİK EDERİM
  • kesecen tabi canım ss de koyacan
  • HEEL Bİ GÖRÜP KESELİMM DEĞİL SS AÇMADIK BAŞLIK BIRAKMIICAM Bİİ KESİİM MİLLETE 5 K DAĞITACAM
  • quote:

38 lvl de ben değil Tigergirl ü kesmeye yanından geçmeye utanırım!Birde marifet gibi ss koymuşssun ne diyeyim!Orada ismin gözükünce sen sanıyorsun "aha lan beni herkes gördü" ama hiçte öyle değil 60+ adam gidip tg kesince ben resmen n00b diyorum Birde bence bu topic yanlış yerde bunu Resim galerisine alsan daha iyi olur...

o kadar 50-60 lv adamların yanında 38 lv lin TG kesmesi bence başarıdır admın o yazıyı orda görünce öyle bişi dediğini nerden biliosn , ilk cümlenlede günün gaf ını yapmışn yani o levelden önce şans olmadan TG kesemessnki dierlernden , bence koymak hakkı ....
  • bence char ezik kalmış ilerde büyük sıkıntı yaşayabilir
    birde bu oyunda unique kesme takıntısı var bende 62 lik charlan kestim tg yi ama o zaman thiefken tamamen rastlantı eseri bulmuştum
    hiç te çabalamadım gidipte kesiyim die urechi için çok uğraştım ama kesemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

38 lvl de ben değil Tigergirl ü kesmeye yanından geçmeye utanırım!Birde marifet gibi ss koymuşssun ne diyeyim!Orada ismin gözükünce sen sanıyorsun "aha lan beni herkes gördü" ama hiçte öyle değil 60+ adam gidip tg kesince ben resmen n00b diyorum Birde bence bu topic yanlış yerde bunu Resim galerisine alsan daha iyi olur...

çok yanlış davranışın.adam kesmiş ilk defa galiba. ben hala kesemedim bide lwl 41 olcambende ilk kesişimde bende resim koycam
  • Yaw millet tak tak kesio bi ben kesemiom
  • quote:

Orjinalden alıntı: küçük JoeY

Yaw millet tak tak kesio bi ben kesemiom

Banada kısmet olmadı

• tanımamı az yetırmadın beni :D
    quote:

Orjinalden alıntı: evıl

quote:

Orjinalden alıntı: anilmaco

walla baştan nuker olucaktım ama caydım :D sonucu işte srt işte int :D agwe arki ayıp deimişin bu benim inquem ilgi gösterenler thx..

hehhe admalar doru dior ben full str yim o bilir beni ManJaQ DE YİNCE TANIR BENİ

• yorumlarınız için saolun int sıfırlama die bi görew yok dimi
  • amannn sanki çok büyük başarı tiger girlli öldürmüşte ben sana resmimi göderiyim urechi çldürdüğümde
  • Arkadaşım adamı eleştirme sanırım ilk unique mob kesişi normal böyle şeyler. Bu arada koy bakalım o uruchi resmini sen merak ettim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.