Şimdi Ara

TR çok iyi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

ie almak için 3800 goldun birikmesini bekleyen adam vardı. En acıklısı da ashenin ultisiyle kuleye vurmaya çalışanın olması

• Oynamayı bilene daha rastlamadım tr de
  • turkiye iyimi bide ****** olmasa daha ıyı olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

türkiye server'ı berbat !
    oynayan kitle çok kalitesiz , bu lafı hemen her online oyunda duyarsınız kendimde net olarak birçoğu şahit oldum mmorpg: ko,aion,cabal,wow hatta merak ettiğim için 4storyve metin2 ye bile baktım 2-3 yıl önce şimdiye kadar Türk çocukları gibi psokolojik sorunlu oyuncu karşıma çıkmamıştır.

Biraz önce oyuna giriyorduk , karakter seçme ekranında birisi "im mid" yazdı başka birisi "burası türk serverı burada türkçe konuşacaksın arkadaş" dedi.
    Bende dedim "sanane birader" konuşma bu kadar sonra bu dar kafalı yobaz herif AFK . Neyse oyunda bizim diğer elemanlar oynayamadı daha doğrusu ne gang yapıyolar ne toplu gidiyolar , karşıyı görünce kaçıp rabadon almaya hevesli adamlar vardı. Yenildik haliyle , oyun sonunda skor tablosunda karşı takım dalga geçiyo , şöyle yaptık böyle yaptık falan... Skor lara baktım 2/9/6 olan adam bile konuşuyor... Dedimki "Çok iyi oynayamadınız , teemo iyiydi" ve ardından salaklardan biri çıkıp "yendik ya mal sen ona bak" sonra küfürler **** lar...

West'te İngilizce yediğin hakaretleri Türkiye serverinde Türkçe olarak yiyorsun pek bi fark göremedim o konuda ben. Benzer tartışmalar iki yerde de oluyor. Belki Türkçe olması daha çok etkilemiştir seni. Bu arada senin düşünce tarzın da hiç hoş değil. "sanane birader" diyen adamı "yobaz, dar kafalı" diye etiketlemişsin direk. Gerek yok bunlara. Sonuç olarak gereksiz insanlar olacaktır elbette oyunda. Bas ignoru geç, hiç uğraşmaya gerek yok küfürle, sataşmayla.

• turkiye iyi guzel hosda herkez katarina oynuo artık kımısı ultısını atmayi bile bilmior ustune oyun gidior oda yetmio kufur yiyiorz bide. elinde skını olan varsa verebilirmi bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalMania7x

quote:

oynayan kitle çok kalitesiz , bu lafı hemen her online oyunda duyarsınız kendimde net olarak birçoğu şahit oldum mmorpg: ko,aion,cabal,wow hatta merak ettiğim için 4storyve metin2 ye bile baktım 2-3 yıl önce şimdiye kadar Türk çocukları gibi psokolojik sorunlu oyuncu karşıma çıkmamıştır.

Biraz önce oyuna giriyorduk , karakter seçme ekranında birisi "im mid" yazdı başka birisi "burası türk serverı burada türkçe konuşacaksın arkadaş" dedi.
    Bende dedim "sanane birader" konuşma bu kadar sonra bu dar kafalı yobaz herif AFK . Neyse oyunda bizim diğer elemanlar oynayamadı daha doğrusu ne gang yapıyolar ne toplu gidiyolar , karşıyı görünce kaçıp rabadon almaya hevesli adamlar vardı. Yenildik haliyle , oyun sonunda skor tablosunda karşı takım dalga geçiyo , şöyle yaptık böyle yaptık falan... Skor lara baktım 2/9/6 olan adam bile konuşuyor... Dedimki "Çok iyi oynayamadınız , teemo iyiydi" ve ardından salaklardan biri çıkıp "yendik ya mal sen ona bak" sonra küfürler **** lar...

West'te İngilizce yediğin hakaretleri Türkiye serverinde Türkçe olarak yiyorsun pek bi fark göremedim o konuda ben. Benzer tartışmalar iki yerde de oluyor. Belki Türkçe olması daha çok etkilemiştir seni. Bu arada senin düşünce tarzın da hiç hoş değil. "sanane birader" diyen adamı "yobaz, dar kafalı" diye etiketlemişsin direk. Gerek yok bunlara. Sonuç olarak gereksiz insanlar olacaktır elbette oyunda. Bas ignoru geç, hiç uğraşmaya gerek yok küfürle, sataşmayla.

Yanlış anlaşıldı sanırım

X: im mid
    Y: burası türk server ı burada türkçe konuşulur
    Ben: sanane birader
    Y:sen konuşuyon la ****

(Yobaz, dar kafalı hakaret evet etiketlemek yanlış)

[Neyse yahu , buraya dert yanmış gibi oldu , kusura bakmasın arkadaşın konusunu farklı yöne çekmiş gibi oldum.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 22 Eylül 2012; 4:17:14 >

• Özellikle ilk okullular büyük dert olabiliyor liseliler belki biraz idare edebilir sınavların başlamasıyla oyunu beceremeyen kısmın büyük çoğunluğundan kurtulup server seviyesi biraz ve hatta gözle görülür seviyede artabilir . Gerçi hepsi kötü oyuncu diye birşey yok bu sene sekizinci sınıfa geçen kardeşim oyunu benden görüp oynamaya başladı ilk başladığında alakasız buildlerle alakasız rollerde oynuyordu müdahale etmek istediğimden karşı çıkıp bildiğini yapıyordu ama zamanla oyunu söktü güzel solo top ve mid oynar hale geldi arada da soraka ile güzel şeyler yapıp support olarak oyun çevirdiğine tanık oldum şimdi oyunu bildiğini düşünen kendine hayran olan arkadaşlar benim kardeşim ile oynadıkları oyunda ben solo top , mid dedim adam "bana ne" dedi benim söylediğim lane de pickledi şeklinde yırtınıp kardeşimden jungle yada adc oynamasını isteyenler daha ezik yeteneksizdirler kurtulun şu aşağılık kompleksinden . Buraya gelip yok şimdiye kadar tank alanı supportluk görmedim diye ağlayanlar kendileri picklesinler bu kadar meta oyunlar çevirmek istiyorlarsa bekleyip eksik rolü kendileri alsın . Küfür mevzusuna gelirsek ben lisede olurken sınıf arkadaşlarim birbirlerine küfür ederlerdi hani sadece birbirlerine etse neyse o onun anasına üstü kapalı laf ederdi diğeri ona şimdi ise okula yeni başlayan bire ikiye giden çocuklar omuzomuza yolda yürürken biri diğerine " ananın a....a koyim " diyor diğeride ,bende senin ananın diye devamını ettiyor bunlar sizin kardeşleriniz bu hallere gelmesinden herkesin sorumlu olduğunu unutmayın ha diyeceksiniz senin kardeşin küfür etmiyor mu çok sinirli olduğunda İTTTT yada bilimum hayvan isimleri saydırir bilmiyor mu başkasına ana bacı saydirmayi , bilir ama şimdiye kadar ne içerde ne dışarı böyle birşey yaptığını görmedim trabzonda dağın başında bir köyde yapıyoruz bunun da etkisi vardır kesin neyse oyuna dönelim burda küfür mevzusunda küçükleri düzeltmekte bir fırsatımız olabilir ama yirmisini devirmiş adama pek yapılacak birşey yok onlar odun gelmiş odun gidecek vesselam tr serverine b*k atmaktan vazgeçin birkaç ay sonra tam evinizin yanında turnuvalar düzenlendiğinde trye geçmek için kırk takla atmak zorunda kalabilirsiniz . Kendi milletinize gömmeye çalışmaktan vazgeçin eastte westte sadece türk yada müslüman olduğunuz için türlü küfürlere maruz kalmış insanlarsınız kendi serverınıza burun kıvırıp küçük görüp gerisin geri koşmadan biraz düşünün yahu
    not : 2500 karakter kullanımışim beee peh peh peh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

smurfu aktarmışlar ip ve xp kasıyorum hepsi ezme olduğu iyi kasılıyor 15 gün sonra 30 yapıp weste geri aktarıcam

bende smurfu kasıyorum nickin ne tr de erinç ?
  • Herkes sanki çok fazla oyuncu var gibi konuşmuş. 45 dakikadır oyun arıyor hala giremedim. Kötü oyuncularla da olsa oyun istiyorum
  • duo girin beyler arkadaşlarla 2-3 kişi giriyorduk gayet kaliteli oyunlar dönüyodu.
  • bende trasfer yaptım. ne zamana kdr geri dönebiliyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

smurfu aktarmışlar ip ve xp kasıyorum hepsi ezme olduğu iyi kasılıyor 15 gün sonra 30 yapıp weste geri aktarıcam

bende smurfu kasıyorum nickin ne tr de erinç ?

Drunk In Jungle
  • Arkadaşlar ben aktarılmamışım ama store'da beleşe Transfer To Turkey şeysi var. Onu kullanıp ip kasıp tekrardan weste geçebilirim değil mi? Böyle bir çakallık yapılabilir?
  • Geri dönerseniz serverınıza ip - exp boots kalıyo rahat rahat geri dönün =)
  • Dört oyun attım daha küfür görmedim şaşırdım
  • quote:

Aynen dostum !
    Oyuna girdik adam teemo almış ben veigar ilk mid yazdı dedım ben mıdım karsıda katarına var tek ap ortada kasıyım onu rahat alırım fılan dedım dedi ben defans alırım atack power bana işlemez :D

• runeler akar
  • 2 oyun dayanıp geri kaçdım weste kalanlara ALLAH sabır versin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.