Şimdi Ara

TR çok iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • smurfu aktarmışlar ip ve xp kasıyorum hepsi ezme olduğu iyi kasılıyor 15 gün sonra 30 yapıp weste geri aktarıcam

• tmm
  • çok iyiymis kardes artik hep ezicem

yada xp boost geldiyse 31 lvl olmaya calisirim qnq xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul Fire*

çok iyiymis kardes artik hep ezicem

yada xp boost geldiyse 31 lvl olmaya calisirim qnq xd
  • >tr yi zaman kaybı olarak görme
    >herkes noob yeuheua xdxd
    >ip boost op
  • senin takımına gelmiyor nooblar heralde ben 10 maç attım 2 sini yendim hiç bir oyunda metayı bilen yoktu 5 6 sında afk vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PogoPogoPogo

senin takımına gelmiyor nooblar heralde ben 10 maç attım 2 sini yendim hiç bir oyunda metayı bilen yoktu 5 6 sında afk vardı

3 maç 3 win gelse bile irelia alıyorum 1v5 giriyorum alıyorum hepsini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi Free Forum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

quote:

Orijinalden alıntı: PogoPogoPogo

senin takımına gelmiyor nooblar heralde ben 10 maç attım 2 sini yendim hiç bir oyunda metayı bilen yoktu 5 6 sında afk vardı

3 maç 3 win gelse bile irelia alıyorum 1v5 giriyorum alıyorum hepsini

sen ne diyorsun ben kendi takımımdakileri bile alıyorum
  • 15 günde aktarabiliceksen aktar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

15 günde aktarabiliceksen aktar.

Sen neden geçmedin o zaman? Eklesene...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

15 günde aktarabiliceksen aktar.

Sen neden geçmedin o zaman? Eklesene...

Aynımı? Ben geçemedim ana hesapla op ile eklerim ancak :)
  • Aynen şuanda çok kolay oyunlar dönüyor biraz bekleyin hemen geçmeyin kasın kasabildiğnizi.

Bunlara laf ediyonuz da weste geçince gene takımınızdakilere laf ediyonuz. Sıklıkla görmediğiniz tek şey türkçe küfür o kadar.Gerisi aynı
  • Server değiştirince boostlar gitmiyor ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

Aynen şuanda çok kolay oyunlar dönüyor biraz bekleyin hemen geçmeyin kasın kasabildiğnizi.

Bunlara laf ediyonuz da weste geçince gene takımınızdakilere laf ediyonuz. Sıklıkla görmediğiniz tek şey türkçe küfür o kadar.Gerisi aynı

+1
  • alayını blockladım ip kasıyorum hiç defat yok süper kasılıyor 15 gün sonra geçircem hesabı tavsiye ederim
  • Bu tr biv harika dostum.
  • bugün hayatında fpsden başka oyun oynamamış,oynamayan arkadaşlarımın "lol diye bir oyun var dün yükledim" demesiyle oyunu bırakmamın ne kadar yerinde bir karar olduğunu anladım
  • ie almak için 3800 goldun birikmesini bekleyen adam vardı. En acıklısı da ashenin ultisiyle kuleye vurmaya çalışanın olması
  • türkiye server'ı berbat !
    oynayan kitle çok kalitesiz , bu lafı hemen her online oyunda duyarsınız kendimde net olarak birçoğu şahit oldum mmorpg: ko,aion,cabal,wow hatta merak ettiğim için 4storyve metin2 ye bile baktım 2-3 yıl önce şimdiye kadar Türk çocukları gibi psokolojik sorunlu oyuncu karşıma çıkmamıştır.

Biraz önce oyuna giriyorduk , karakter seçme ekranında birisi "im mid" yazdı başka birisi "burası türk serverı burada türkçe konuşacaksın arkadaş" dedi.
    Bende dedim "sanane birader" konuşma bu kadar sonra bu dar kafalı yobaz herif AFK . Neyse oyunda bizim diğer elemanlar oynayamadı daha doğrusu ne gang yapıyolar ne toplu gidiyolar , karşıyı görünce kaçıp rabadon almaya hevesli adamlar vardı. Yenildik haliyle , oyun sonunda skor tablosunda karşı takım dalga geçiyo , şöyle yaptık böyle yaptık falan... Skor lara baktım 2/9/6 olan adam bile konuşuyor... Dedimki "Çok iyi oynayamadınız , teemo iyiydi" ve ardından salaklardan biri çıkıp "yendik ya mal sen ona bak" sonra küfürler **** lar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 22 Eylül 2012; 2:00:36 >

• berbatlığı tarşlır çünkü 20 oyun attısam sadece 1 inde jungle yoktu :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.