< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TR'de ilk Galaxy Watch 4/5/6 için One Ui Watch 6 beta sürecine katılma (2. sayfa)
-
-
Hocam ben saati sıfırlamaya üşendiğimden ve beta sürecinin cihazı günlük aktif kullananlara çok kötü bir deneyim sunduğundan betaya geçiş yapmadım. Dolayısıyla csc değişimi de yapmadım.
Şu an resmi yayınlanan sürüm One Ui 5 Watch, sizin neden 4.5 da kaldığınızı anlayabilmiş değilim. Xda konusunda da söylenildiği gibi Güncellemeyi denetlediğinizde One Ui 6 Watch Beta gelmesi lazım. Olmadı tekrar firmware flash yapıp baştan beta sürecine kaydolmuş cihazınızla kurulum ve güncelleme kontrolü yapabilir misiniz ? Bu süreçte hep usa vpn ve dil, saat dilimi ayarları hep amerikada kalsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bugün aklıma birşey geldi acaba dedim one uı 4.5 betada one uı 6 betaya katıldığım için mi kalıyorum dedim ve betadan çıktım ve baktım ki güncellemeler geldi ara güncellemeleri yaptım ve one uı 5 e kadar güncellemeler geldi artık resmi en son tam sürüm deyim ve csc kodum XAA yani yeni hesap açıp betaya tekrar kaydolmayı deneyeceğim bu sefer olur diye düşünüyorum desteğiniz için teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güzel haber hocam, sonucu da inşallah beklediğimiz gibi olur. Başarıyla One Ui 6 Watch Beta haberlerini de bekliyorum, elimden gelen bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X