Şimdi Ara

tr de şimdiye kadar bu kadarda olmaz dediğiniz bi olay varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geçen oynarken 2 mid karakteri vardı teemo kitlediği halde aldı kızıyoruz adama alta in diyoruz olmaz diyor sonda sövmeye başladı bana gel 1vs1 yapalım dedi
  • Daha TR sunucusunun başlarında beta bitmişti tabi, o zamanlar biriyle tanışmıştım. Onla hep oyun atıp ezdik milleti bi gün baktım oyunda izliyim dedim, oyunu uzamış (bu oyun uzayınca sapıtıyo baya bi) neyse baktım shaco oynuyo adam 6 tane ie aldı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: BottenFLoww

Arkadasin takimina bir teemo gelmis adam mac boyunca baronun orda durmus ne yapiyorsun sen diyince bn sizin toteminizim totemlik yapiyorum bn demis.Bide arada hareket ediyomus

Gülme krizine girdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ölümüne kastırdığım adc cumaya gidecem diye oyundan çıkıyor... (rank maçında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeonTiger -- 26 Temmuz 2013; 13:26:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

ölümüne kastırdığım adc cumaya gidecem diye oyundan çıkıyor... (rank maçında)

AHAHASHDAHSDADASDASD

KANKA PAZAR KAFEYE GELSENE
  • quote:

Orijinalden alıntı: CusseD-

Jungle iken blue buff'ı aldıktan sonra maç bitimi ws atalım o zaman diyen adam.Seni unutmadım.1v1'de teemo almıştın.

Herifin teki aynı şeyi yaptı aldım jayce'i ağzına ağzına vurdum küfür etti afk kaldı :D
  • Bi keresinde kartush ulti at double kill al diye bütün takım chatte spamlıyordu adamın cevabı aynen bu

"BUNUN CDSI NE KADAR BILIYOR MUSUNUZ SIZ? COK MANA YIYO BIDE"
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR.Fernandes

quote:

AHAHASHDAHSDADASDASD

kaç gibi ? ehliyet var duruma göre gelirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

olmazmı. tr serverı yetkilileri.
    kostümlere indirim yapacaz diye hiç bir kostümün bir özelliği kalmıyor hadi indirime yapıyorsun tamam okey. bedava dağıtmak nedir abi ya ? :S tr dağıtılanları bi sayalımmı

olaf
    sivir
    kata
    lux
    graves
    ashe
    nasus
    sona
    bunların hepsinde kostüm de veriyorlar biz parayla aldığımız köstümler şimdi bedava veriyorlar.
    2 yıla aşkın westte oynadım tek aldığım kayle oldu.

/>

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 26 Temmuz 2013; 13:35:07 >

• Botlara karşı karakter denerken adamın biri kardeş elindeki + kaç dedi direk ragequit
  • Bi tane kız suyum geliyo diye afk kalmıştı doğurdu heralde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MR.Fernandes

quote:

AHAHASHDAHSDADASDASD

kaç gibi ? ehliyet var duruma göre gelirim

sabahtan akşama kadar kafedeyım kanka ne zaman ıstersen gel D:
  • CC'ye iğneleme diyodu bi arkadaş sanırım harras sanıyo.Mordekaiser pickledi dedim ''niye cc olan bi şey almadın?'' o da dedi ki '' ultim 6 saniye cc daha ne istiyon ''.CC ne diye sorduğumda iğneleme dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wa c Ky R

Botlara karşı karakter denerken adamın biri kardeş elindeki + kaç dedi direk ragequit

• quote:

Orijinalden alıntı: BottenFLoww

Arkadasin takimina bir teemo gelmis adam mac boyunca baronun orda durmus ne yapiyorsun sen diyince bn sizin toteminizim totemlik yapiyorum bn demis.Bide arada hareket ediyomus

adam inanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsimsizKullanıcı55

Bi tane kız suyum geliyo diye afk kalmıştı doğurdu heralde

2kere Tr de basima geldi. botlara karsi first wini almak icin botlara karsi girmistim. 4 kisi premade surrender vermisti

• 11 level teemo ya niye mantar atmıyorsun demiştim. adam ben ad yim ne gerek var demişti :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

Adam aşı vurulmaya gidicem diye oyundan çıkmıştı

kan onun damar onun sen ne karışıyosun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.