Şimdi Ara

TR destek ekibi hakkında[Lütfen herkes baksın]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle forumdaki herkese saygılarımı sunuyorum, Sizin sadece 30 saniyenizi alacağım.Tek istediğim bir soruyu yanıtlamanız.

TR destek ekibinden ne kadar memnunsunuz ?. Bu soruyu yanıtlarsanız çok sevinirim.

Öncelikle ben cevap veriyim hiç memnun değilim. Açtığım 10 biletten 10'unda da hiç bir sonuç alamadım. Ve mesaj alıntılıyıp duruyorlar. Örnek vericek olursak..;

TR destek ekibi hakkında[Lütfen herkes baksın]

Evet gördüğünüz gibi mesaj'ımda zaten 3 iade hakkımı kullandığımı belirtmiştim, ancak gelen alıntılı yanıtta kendisi bana hesabını inceledim ve hiç iade kredisi kalmadığını gördüm dedi.

Ayrıca altına da bir not eklemiş. Lütfen yardımcı olabileceğim başka bir konu varsa benimle iletişime geç, diye. Zaten hiç bir konuma yardımcı olmuyorsunuz ki.

NOT : mesaja ek olarak yanlışlıkla kullandığımı ve iade haklarının 3 olduğunu bilmediğimi ayrıca 4. levele gelince "ashe alıp iade ettiğimi" belirttim. Ancak sonuç değişmedi.

Bunun gibi gereksiz report yediğimde, takıma3 kişi arkadaş girip kötü oynadığında seni reprot edicem dediği zaman, arakaşlarıyla birlikte report ettiği zaman chat ban yediğimde, yada daha önceden bir aralar 2 pencere açılıyordu, onlardan birisi kapandığı için oyuna 2 dakika geç girdiğimi ve bu olayın 2 gündür tekrarlandığını belirttiğimde yardım edemeyeceklerini açıklayıp durdular. Neden hiç olumlu yanıt alamıyoruz ?

Edit : Sorun bu iade değil. Sadece ne kadar memnunsunuz onu belirtmeniz yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phil Coulson -- 20 Ağustos 2013; 19:23:11 >

• Yapabilecekleri bir şey yok. Kurallar böyle, 3 iade hakkın var ve nerede, nasıl kullandığın önemli değil ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schwarzgert

Yapabilecekleri bir şey yok. Kurallar böyle, 3 iade hakkın var ve nerede, nasıl kullandığın önemli değil ki.

tamam hocam, sorum bu değil sadece ne kadar memnunsunuz onu soruyorum. Çünkü toplam 10 bilet açmışım 10'uda olumsuz yanıt ile sonuçlandı.
  • Kimse öyle çok mutlu değil ama bu kadar kötülemek de gereksiz. Verdikleri cevapların zamanları berbat o kadar, ben sorunlarıma en az 3-4 gün sürse bile gene de cevap aldım.
  • Ben memnunum ne zaman ticket atsam çok geçmeden cevap verdiler. Olumsuz yanıt da verdiler ben de aynı şekilde iade hakkını sormuştum ama adamlar haklılar bilip bilmeden de olsa 3 tane hakkın var daha fazla vermiyorlar. Ve orada hesabını inceledim ve iade hakkının kalmadığını tespit ettim demesi de sen bitirdim demişsin ama bir de ben baktım anlamında olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 5 bilet açtım 5 cevaptanda memnunum, anlamadım bir tek bana mı özel bişeyler yapıyolar :S
  • Nefret ediyorum şunlardan ama ashe meselesinde yardımcı olacaklarını sanmıyorum. Bende teemo satmıştım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum destek konusu nerede??
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hik Ezher

Ben 5 bilet açtım 5 cevaptanda memnunum, anlamadım bir tek bana mı özel bişeyler yapıyolar :S

torpil vardır hocam

Edit : DewilDragon; hayır hocam, bu sadece bu mesajta değil, dediğim gibi toplamda 10 bilet açmışım, ve 10 bilettede alıntılı ve dediğim şeylerle uyuşmayan bir mesaj gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phil Coulson -- 20 Ağustos 2013; 19:26:58 >
  • Daha once cok oyun oynadim ama hicbirisi bunlarin zihniyetinde degildi. Genelde otomatik cevap verilir belki sorunun cevabi ordadir diye daha sonra insanlarin sorunlariyla tek tek ilgilenilir ama bunlar oyle degilki. 1 hafta cevap verip ondada sacmaliyorlar. Ben ticket atmayi biraktim akisina birakiyorum herseyi

• Hocam adamın yapacağı bir şey yok bende ilk kahraman olarak quinn'i açmıştım oynayamadım geri verdim şimdi pişmanım. Memnun değilim ama bunların supportluğundan.
  • Ben sadece CTRL-V yapmalarından memnun değilim. Birde ArminA dan
  • quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

http://forum.donanimhaber.com/m_79662807/f_//tm.htm#79662807

önce burada 96 lp gözüküyor ancak, oraya yükleyemezmiyiz mi yazdı ?

gereksiz işler müdürü hepside.
  • Kardeşim kusura bakma da adam nasıl cevap vermesi gerekiyorsa öyle veriyor.Ne desin illa ki s.ktr git düzgün kullansaydın iade hakkını mı deseydi :D Hem adam sana iyi iade hakkı veriyorum dese bu bize haksızlık olur.Saçma sapan konular açmayın gözünüzü seveyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genjii

quote:

Orijinalden alıntı: Hik Ezher

Ben 5 bilet açtım 5 cevaptanda memnunum, anlamadım bir tek bana mı özel bişeyler yapıyolar :S

torpil vardır hocam

Edit : DewilDragon; hayır hocam, bu sadece bu mesajta değil, dediğim gibi toplamda 10 bilet açmışım, ve 10 bilettede alıntılı ve dediğim şeylerle uyuşmayan bir mesaj gördüm.

Bilmiyorum bana hep uygun ve güzel cevaplar verdiler ctrl + v hissi vermedi hiçbiri. Dediğim gibi bir ticket için günlerce beklediğim de olmadı. Ben memnunum kısacası.

• quote:

Orijinalden alıntı: HQ_QK

Kardeşim kusura bakma da adam nasıl cevap vermesi gerekiyorsa öyle veriyor.Ne desin illa ki s.ktr git düzgün kullansaydın iade hakkını mı deseydi :D Hem adam sana iyi iade hakkı veriyorum dese bu bize haksızlık olur.Saçma sapan konular açmayın gözünüzü seveyim.

öncelikle konuşma şeklini beğenmedim, düzeltirseniz daha iyi olur.

İkinci olarak, ben size sadece yaşadığım durumun bir tanesini söyledim bunun gibi 9 tane daha var. Ve ben sadece memnun musunuz diye sordum, durumu açıklamanızı istemedim. İyi akşamlar..
  • quote:

quote:

Yok şöyle ki: Olması gereken lp puanı 96. Fakat gerek client, gerek lolkingden bakınca ben de 70 lp görünüyor. Lig düşme, çıkma işlemleride 70 puan üzerinden hesaplanıyor. Ben de dedim ki bana fazladan 26 lp puanımı yükleyin, sonradan eskisi otomatik olarak güncellenirse -26 alırsınız yazdım. Müdahale edemiyoruz yazdı.

• quote:

quote:

quote:

Yok şöyle ki: Olması gereken lp puanı 96. Fakat gerek client, gerek lolkingden bakınca ben de 70 lp görünüyor. Lig düşme, çıkma işlemleride 70 puan üzerinden hesaplanıyor. Ben de dedim ki bana fazladan 26 lp puanımı yükleyin, sonradan eskisi otomatik olarak güncellenirse -26 alırsınız yazdım. Müdahale edemiyoruz yazdı.

beklenen cevap.

• 1 Aydır çalınan hesabımı alamıyorum epostayı hatırlamıyorum diye ama vermediğim bilgi kalmadı.Bana sadece oto mesaj yazdılar.Hesabım çalınmadan önce 400oyuna yakın chat banı aldım 1oyun kala 80oyun geliyodu (birşey yazmadığım halde).Birgün ofislerini basıp ana bacı sövüp hepsini öldüresim geliyo ama hayatımı yaşamak istiyorum.Sokaktan toplama adamları getiriyolar neyse yani memnun musun dersen Hepsinin ..... anladınız.Mobildeyim ama bu kadar yazdım içimi döktüm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.