Şimdi Ara

TR>>EUWEST

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gerçekden gına geldi artık paraya kıyıp haftasonu weste geçicem gerçekden haketmiyorum çürüyüp gidicem buralarda oynadığım oyundan zevkde almıyorum artık.Flame burda trol burda afk burda adamlar daha giriş ekranında başlıyolar yok ben sup olmam yok jung olmam verin midi bana mainim .ok main 0/7 zyra -_-
    Biz aslında takım olarak oynayacakdık fakat ben tr sunucusunu bırakıyorum onlarada söyledim isteyen gelir ben durmam burda diye.Neyse Euwest de bana yardımcı olabilcek bi yoldaş arıyorum varsa pm atsınlar şuan tr sunucusundayım haftasonu yardırıyorum weste-_-
    http://www.lolking.net/summoner/tr/1850540

• ROM NandB kullanıcısına yanıt
    gel kardeş bekliyoruz senide ama peşine fazla arkadaşını takma :)(bu arada bende bir hafta olacak geçeli trden kat kat üstün bir yer bana göre.)
  • Yolun açık olsun qnq. Orda da başarılarının devamını dilerim ( dalga geçmiyorum yanlış anlama lütfen)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptıgın işaret TR yi westten büyük gösteriyor yanlız. Okulda bunu ogretmiş olmaları gerekiyordu. Bende diyorum westte trolle karşılaştı herhalde bu herif :D

TR<<<<West Yada West>>>>TR şeklinde olmalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 11 Şubat 2014; 20:31:24 >
  • Tabi bencede öyle bence hemen transfer olmalısın TR'ye.

West kötü abi gelmeyin buralara.

edit: Adamın başlık failmiş neyse kardeş bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neurosius -- 11 Şubat 2014; 20:45:27 >
  • By_DoMiNo kullanıcısına yanıt
    :( Tr den EuWest e geçiyorum ondan onu koymuşdum yanlış anlaşılmış uğraşamam değişmekle:S
  • Tr westten iyiyse niye geciyosun saf mısın kardesim ?

Edit : .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clloyd -- 11 Şubat 2014; 20:50:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarda bi önyargı kokusu seziyorumda neyse destek olanlara teşekkür ederim
  • derdini anlatamayan insanlarla artık çok fazla karşılaşıyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.