< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminkkara -- 25 Mart 2019; 18:42:30 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminkkara -- 25 Mart 2019; 18:42:30 > |
Daha önce bu paralı gruplar ile yaptığım tartışmalar sonucu ceza da almış birisi olarak söylüyorum on tl gibi bir paraya çok diyen adama engel atmakla az bile yapmışlar. Yaşınız kaç bilmiyorum da 10 tl ya 10 bugün on tlye ne yapabiliyorsunuz merak ediyorum. Geçen gün bir kilo patlıcan alayım dedim patlıcanın Türkiyede en çok yetiştiği bölgelerden birindeyim ve kilosu olmuş 12 tl, 12 tlye dört patlıcan aldım. Hayır alt limit 5 tl deseler eminim ona da çok diyeceksiniz zaten. Bir de sanki oyunu orijinal almış gibi kaç senelik oyuna o para fazla demiş. 10 tl için kendinizi bu kadar düşürmeyin be kardeşim. Beş dersin üç olsun abi derler, üç dersin bir liram var abi derler. Ben de bekliyorum otuz kırk lira istemişler.
|
Gerçekten rezillik. Diyecek bir şey yok. Ne desek boş.
|
Görende birşey yaptıklarını zanneder, benden bunlara beş kuruş çıkmaz. Sizde bu şaklabanların bir taraflarını kaldırıyorsunuz. Almayın kardeşim google diye birşey var yamalar çok rahat aranır bulunur.
|
Siz bu translatecilere para vereyim mi diye düşündüğünüz sürece bunlar satmaya da devam eder, kusura bakmayın arz-talep meselesi. Değil almak aklınızdan dahi geçirmeyeceksiniz yama satın almayı. Sitelerine bile girmeyin kardeşim trafikleri düşsün kendi dışkılarında boğulurlar zaten bir süre sonra.
|
Hala konuşuyor hem fakir hem yüzsüz. Benim anlamadığım prey oynatacak pc var ama sorsan öğrenci. Burada kaç kişinin prey oynatacak bilgisayarı var beyler?
|
tam bir rezillık.dun dmc5 yamasının baska bir grup tarafından bedava yayınlandıgını soyledim o baslık altında yamayı bekleyen arkadaslar olur diye .tabi herkezin kendi kararı ben bilgilendirme amaclı yazdım.saksakcıda olduk beyinsizde olduk vs vs .durum ortada
|
Resmi olmayan, gönüllülük esasına dayanması gereken çeviri işine para isteyenlere göre normal bir davranış. Film, dizi çevirisi yapanlar da para istesin o zaman.
Bu tarz paralı yama yapanlara para vermeyin, kazandırmayın. Kesilip giderler. Gidin fazladan bir oyun alın sevdiğiniz, Steam kütüphanenize ekleyin. |
Şöyle bir durum da var. Yamayı ücretsiz yayınladığımızda da yasal olarak suç işlemiş oluyoruz, ücretli yayınladığımızda da. Ona bakılırsa torrent ve korsan kullanan herkes bir nevi suç işlemiş oluyor. Yukarıdaki mesajımı da okuyacak olursanız eğer, sitede var olan yamaların büyük çoğunluğunun ücretsiz olduğunu da görebilirsiniz. Yaptıkları iş masum değil demek doğru bir söylem değil bana soracak olursanız.
|
Neyi kendimde arayacam ya ne saçmalıyorsun? Tutturmuşun bir yok sen sallıyorsun o da olmazsa kendinde ara falan. He ben kıçı kırık bir grubu kötülemek için zamanımı burada çarçur ediyorum aynen. Adam gibi sorduğum soruma cevap alamamamın benle ne ilgisi olabilir. Oraya görsel de atıyorum bakın diye ama nasıl düşünüyorsunuz da yazıyorsunuz bunları inanılmaz bir şey
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azazel Geri Dönüyor -- 24 Mart 2019; 17:33:47 > |
|
|
|
|
|
|
|