Şimdi Ara

****[TR GARANTİLİ](450 TL)MEIZU MX4 32GB GRİ RENK AKILLI TELEFON****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Herkese Merhabalar...

Aliexpress ten arka kamera, telefon ekranı ve resimlerde görülen çizik arka kapağın sıfırını aldım.Kamera ve ekranın değişimini yaptım.Ekran kenarlarında dikkatli bakılmadığı sürece görülmeyecek şekilde azıcık boşluk kaldı, ekranı çift taraflı bant ile yapıştırdım. İsteyen söküp daha profesyonel şekilde yapıştırabilir,kenarlarda ki boşluklarda gitmiş olur. Garantisi filan bitti, faturası var ama işe yaramaz artık Fiyatı da revize ettim.İkinci el piyasasına bakıp tekrar revize edebilirim. Önceki ilanı silmiyorum,altta olduğu gibi görebilirsiniz.

(27.02.2015 dgtech faturalı ve garantili.27.02.2017 tarihine kadar garantisi mevcut. Kutusu ve içeriği mevcut.

Isınmadan dolayı sarı leke çıktı.Kullanıma engel değil,alacak kişi serviste işlem yaptırabilir.Yeni sürüm güncellemesi ile ısınma sorunu ortadan kalkmış.Alan kişi, son sürümü yükleyerek kullansın..

Telefonun kenarlarında ufak çizilme ve boya atmalar mevcut.Arka kapakta çatlak var, göründüğü gibi hasarları var. Dileyen çerçeveli,kapaklı kılıf/kap alıp kullanabilir.)

Fiyat : 450 TL

****[TR GARANTİLİ](450 TL)MEIZU MX4 32GB GRİ RENK AKILLI TELEFON********[TR GARANTİLİ](450 TL)MEIZU MX4 32GB GRİ RENK AKILLI TELEFON********[TR GARANTİLİ](450 TL)MEIZU MX4 32GB GRİ RENK AKILLI TELEFON********[TR GARANTİLİ](450 TL)MEIZU MX4 32GB GRİ RENK AKILLI TELEFON********[TR GARANTİLİ](450 TL)MEIZU MX4 32GB GRİ RENK AKILLI TELEFON****

****[TR GARANTİLİ](450 TL)MEIZU MX4 32GB GRİ RENK AKILLI TELEFON********[TR GARANTİLİ](450 TL)MEIZU MX4 32GB GRİ RENK AKILLI TELEFON********[TR GARANTİLİ](450 TL)MEIZU MX4 32GB GRİ RENK AKILLI TELEFON********[TR GARANTİLİ](450 TL)MEIZU MX4 32GB GRİ RENK AKILLI TELEFON********[TR GARANTİLİ](450 TL)MEIZU MX4 32GB GRİ RENK AKILLI TELEFON****

İlan altına yorum yapmayalım lütfen. İletişim yalnızca PM üzerinden.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 3 Haziran 2017; 12:44:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Servisi kaçmış gitmiş hocam. Sakın ola telefonu yollamayın. Telefonları bile açmıyorlar. 4 aydır telefonum onlarda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsessive*

Servisi kaçmış gitmiş hocam. Sakın ola telefonu yollamayın. Telefonları bile açmıyorlar. 4 aydır telefonum onlarda.

İlan eskiden kaldığı için yazmadım, şimdi editlerken mesajınızı gördüm.Buraya yazayım bari.

Telefonu 30.05.2016 da servise verdim. Aradan 1 ay geçti, bayram filan araya girdi. Bayram sonrasında sürekli servisi aradım telefonlarıma cevap gelmedi.Gittiğimde dükkanlarını Perpa 11. KAT B blok'a taşıdıklarını öğrendim. 11. kata çıktığımda dükkan daha açılmamıştı. Defalarca, günlerce arayıp perpa ya gitmeme rağmen kendilerine ulaşamadım. Geçen hafta telefon ile aradığımda meşgule attılar, ardından 6-7 defa daha aradım yine meşgule attılar. Arabaya atlayıp perpa ya gittim( bu arada perpaya çok kez gittiğim için her seferinde 6 Lira park ücreti ödedim) dükkanın açık olduğunu görünce içeri girdim.

Telefonu sordum,neden telefonlarıma cevap vermeyip dükkanı açmadıklarını üstelik dükkanı taşıdıklarını sordum. Soruma cevap vermeden geçiştirip telefonu bulmaya gitti. Telefonu getirdi, kontrol ettim ve onarılmadığını görünce iyice sinirlendim. Aynı soruları tekrar sordum, neden onarılmadı diye de sordum.21 iş gününün geçtiğini söyledim. Bana verdiği tek cevap, 1 aydır kapalıydık zaten istemiyorsan al telefonu mahkemeye ver dedi. Normalde telefonu almadan mahkemeye gidip şikayette bulunmam gerekiyor lakin telefonu tekrar alamayacağım korkusundan dolayı telefonu teslim aldım.Fırsatım olup da henüz mahkemeye veremedim. Bana, telefon onarımlarının geçtiğimiz Pazartesi günü başlayacağını söyledi.Yeni elemanlar vs gelecekmiş. İnanıp telefonu tekrar bırakmak istemedim.

Sanırım sürekli dükkan, çalışanları ve sahibi değişiyor. Haklarında onca şikayet ve devam eden davalar var olmasına rağmen bunlara bir şey olmuyor, olan bizlere oluyor

• trktlh kullanıcısına yanıt
    Hocam bir çok insanı mağdur ettiler. İstanbulda olamadığım için dükkanlarına gitme şansım da yok. 4 aydır belki 100 defa aradım ama açan yok telefonu. Siz 71 26 ile biten telefondan mı ulaştınız? Tamir falan istemiyorum zaten gönderdiğim gibi geri alayım yeter.
    Bu arada mesajımda art niyet aramadığınız için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Obsessive*

Hocam bir çok insanı mağdur ettiler. İstanbulda olamadığım için dükkanlarına gitme şansım da yok. 4 aydır belki 100 defa aradım ama açan yok telefonu. Siz 71 26 ile biten telefondan mı ulaştınız? Tamir falan istemiyorum zaten gönderdiğim gibi geri alayım yeter.
    Bu arada mesajımda art niyet aramadığınız için teşekkürler.

Kendilerine telefon ile ulaşamadım ki. 16-90 veya 16-92 ile biten telefonu aradığımda meşgule atıldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belki konu ile ilgili olmayabilir ama "perpa" adını duyup daha adam gibi iş yapan firma görmedim, beni dolandıran murat yılmaz isimli şerefsizi ararken ilk kez karşılaştım perpa ismi ile, o gün bugündür perpa duydum mu işin içinde bir pislik çıkıyor, çok geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: flasource

Belki konu ile ilgili olmayabilir ama "perpa" adını duyup daha adam gibi iş yapan firma görmedim, beni dolandıran murat yılmaz isimli şerefsizi ararken ilk kez karşılaştım perpa ismi ile, o gün bugündür perpa duydum mu işin içinde bir pislik çıkıyor, çok geçmiş olsun

Öncelikle yaşadığın durumdan dolayı geçmiş olsun hocam. Perpa dediğin yüzlerce belki binin üzerinde irili ufaklı dükkanın bulunduğu bir ticaret merkezi. Sağlam dükkanların olduğu gibi, üfak tefek bir sürü dükkanlarda olduğundan sahtekarların da yuvalandığı bir yer olmuş olabilir.

Konuya gelirsek; Bu şirket taa en baştan ne mal olduğunu belli etmişti zaten. Szilere de geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 5 Eylül 2016; 21:56:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

quote:

Orijinalden alıntı: flasource

Belki konu ile ilgili olmayabilir ama "perpa" adını duyup daha adam gibi iş yapan firma görmedim, beni dolandıran murat yılmaz isimli şerefsizi ararken ilk kez karşılaştım perpa ismi ile, o gün bugündür perpa duydum mu işin içinde bir pislik çıkıyor, çok geçmiş olsun

Öncelikle yaşadığın durumdan dolayı geçmiş olsun hocam. Perpa dediğin yüzlerce belki binin üzerinde irili ufaklı dükkanın bulunduğu bir ticaret merkezi. Sağlam dükkanların olduğu gibi, üfak tefek bir sürü dükkanlarda olduğundan sahtekarların da yuvalandığı bir yer olmuş olabilir.

Konuya gelirsek; Bu şirket taa en baştan ne mal olduğunu belli etmişti zaten. Szilere de geçmiş olsun.

Teşekkür ederim hocam, diyorum ya bana denk gelmiştir, inselberg (probook markası) de perpada, probook tabletimiz vardı 1 yılda 4-5 kez gitti geldi, tableti değiştirmemek için her seferinde direndiler, perpa maceramda başka birkaç şirket daha var, namusu ile çalışan alınterine haram bulaştırmayan o iş merkezindeki tüm esnafları tenzih ederim, ilan sahibi arkadaştan da konudışı yazdığım için özür dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.