Beyler ben Westten Tr serverına geçince aslında Reign of Anger olan nickim eski nickim olan Emre55 oldu. Bu konu hakkında bişeyler biliyor musunuz?
riot a mesaj atmanı onerırım eyer olumsuz mesaj gelırse 1300 rp nick değişiliyor
Zaten rp verip değiştirmiştim şimdi server değiştirince eski haline dönmüş. Boşuna mı rp verip değiştirdim ben şimdi? Tr supportune ticket attım bu arada acaba Avrupa supportunada mı atsam?
bende de olmuştu bu sorun support değiştirdi ücretsiz.
quote:
Orijinalden alıntı: bangez
Hangi supporta mesaj atmıştın? Tr supportu mu yoksa Avrupa supportu mu?
quote:
Orijinalden alıntı: SilentDoom
quote:
TR Supportu tabii ki tatlım.
quote:
quote:
TR tabiki. ama manuel olarak support değiştiriyor ismi bu yüzden senden bikaç tane isim isteyecek hangisi boştaysa onu ayarlayacak. bunu gözönünde bulundurarak seç ismini kullanımda olmayacak şeyleri seçmeye gayret et yoksa isim değişim süreci uzayabilir
quote:
quote:
quote:
TR tabiki. ama manuel olarak support değiştiriyor ismi bu yüzden senden bikaç tane isim isteyecek hangisi boştaysa onu ayarlayacak. bunu gözönünde bulundurarak seç ismini kullanımda olmayacak şeyleri seçmeye gayret et yoksa isim değişim süreci uzayabilir
Tamam teşekkürler yardım için ^^ İnşallah değiştirirler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme