Şimdi Ara

###TR KO Açıldı### (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
3.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu oynuorm ama cohk sık dc werio gıcıq oldm buna cözüm buluın sinirden gülüorm we gold shelle bonus basılmıo !!!!!
  • bu serverda dayanamadı bizi yine çöktü galiba
  • galiba çöktü dc olduk tamda gm den para alıodum
  • şu oyunun scp lerine bi göz gezdirmek gerek gold amountlarına falan expler ayarladılarsa para olayıda kolay olmalı
  • gm kim???? bi adam banada 10m werdi acabagmmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dreamteam

bu serverda dayanamadı bizi yine çöktü galiba

sıradaki gelsin falan hehe
  • beyler sizde suan alıomu oyun bende connect fail dio
  • offffff connect fail dio hala bide aksam denicem almazsa benim pcde bi pQqluq war

• bağlantı koptu yaaaaaaaaaa ne güzel oynuyodum birden tak oyundan çıktı
  • ya kardeşim bu serverler hiç dayan mıyo girdim 2 dk oynadın dc werdi sonrada 10060 werdi girimyo yaaa
  • kardeşim server kurcaksanız tamamen yapın ölee kurun serveri tamam server güzelde atıp duruyo olmaz ki böyle
  • amma post kastın ha
  • ya kardeşim post kasmak için yazı yazmayın bu nedir boyle ya su ko ile ilgili açılan postlarda yazan yazıları bi süzgeçten geçirsek taş çatlasa 10 tane adam gibi yazı çıkar gerisi faso fiso yapmayın kjaliteyi bukadar düşürmeyin
  • askıda kaldı benim yardım edin arkadaşlar nasıl askıdan kurtaracam?
  • usko gibisi yok cidden güel fun server niteliğinde ama uskoda herşey daha gerçek hem eğlence hem kasış
  • account nasıl alıcam bı allahın kulu yardım etsın
  • yardıım eden yoku
  • hayırlı olsun otekiler gibi olmaz insallah ama bu kadar cok serverda acılmazki ya tek bir server olsada hep birlikte oynasak!!!
  • iğğreennnççççç paso dc hemde para yok taş bile alamıyom
  • bi server ımız var beyler(arena) o bügüne inş düzelcek yani daha server acmanın mantıgıne anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pro 77777777 -- 21 Haziran 2006; 15:42:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.