Evt server a gireliyor arkadaşar sorun yok sadade dild biraz sorun var o kadar.
Dilde sorun var biraz gerçekten de
ne dili yav ne laka açıklarmısınız bi bi şe anlamadım ben hiç girmiyoki serverlar kapalı diyo
aynen bende giremiyorum bi açıklama lütfen
bi de bişi sorcam turkoda tek elle silah kulanılıyomu kullanılıyosa +10raptorumla hemen gelirim
knightonlineserver bişe sorcam kardes iyi guzel para dagıttınız ıtem aldık vs vs skill acamıoz ya cince bi yazı gelio 4 secenek gelmesi lazım gelmio ama bi turlu ne yapacam bi solermisniz
oyunda bul beni hallederiz
Nereden yeni üyelik alacam. Benim üyelik şişti sanırım. Server'ı seçiyorum hiçbişiy olmuyor. Clienti de çekemiyorum o bölümü niye kaldırdılar
30 dk ya kadar açılacak server yeni üyelik alımını HALLEDECEGİZ
berkant sadece cince yazılar gelio secenek falan geldigi yoq ne yapmam lazım
Siz ne hakla kendinize TRKO diyorsunuz?Lisansınız varmı?Knightoyna'da kendine TRko diyordu okdr eleştiri aldıktan sonra artık KnightOynaKO diyor...
Arkadaşar TrkO ile her türlü sorunuza cevap www.onucafe.com gireiş yaprak forum bölümünden dan verilercektir.
su anda server kapalı diyo
Şu server kapalı arkadaşlar 17:00 da açılacaktır.
ya server cok guzel lvl 63 oldumda su test server kalkmasın yaw
ya account alamıyom tam yerini biri söylesin lütfen!
şu an girebilen varmııısabahtan beri girmiyo hani 5de açılacakdı
Ya ben başka charla girdim şimdi geri kapandı ama esas charımla girince ??????HATA?????? dio bu ne acaba askıdamı kaldık banlandıkmı? ama banlanmış olamam ne ters bi laf ne npc ye saldırma alala :(
Beyler birisi yardım etsin yaaa :( Hangi servera girersem ?????????HATA???????? dio napcam???????