Şimdi Ara

###TR KO Açıldı### (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
3.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: knightonlineserver

Evt server a gireliyor arkadaşar sorun yok sadade dild biraz sorun var o kadar.

Dilde sorun var biraz gerçekten de
  • ne dili yav ne laka açıklarmısınız bi bi şe anlamadım ben hiç girmiyoki serverlar kapalı diyo
  • aynen bende giremiyorum bi açıklama lütfen
  • bi de bişi sorcam turkoda tek elle silah kulanılıyomu kullanılıyosa +10raptorumla hemen gelirim
  • knightonlineserver bişe sorcam kardes iyi guzel para dagıttınız ıtem aldık vs vs skill acamıoz ya cince bi yazı gelio 4 secenek gelmesi lazım gelmio ama bi turlu ne yapacam bi solermisniz
  • oyunda bul beni hallederiz
  • Nereden yeni üyelik alacam. Benim üyelik şişti sanırım. Server'ı seçiyorum hiçbişiy olmuyor. Clienti de çekemiyorum o bölümü niye kaldırdılar
  • 30 dk ya kadar açılacak server yeni üyelik alımını HALLEDECEGİZ
  • berkant sadece cince yazılar gelio secenek falan geldigi yoq ne yapmam lazım
  • Siz ne hakla kendinize TRKO diyorsunuz?Lisansınız varmı?Knightoyna'da kendine TRko diyordu okdr eleştiri aldıktan sonra artık KnightOynaKO diyor...

yanlış sizin bu düşünceniz hemde çok yanlış!
  • Ya İndiremiyorumBana direkl Bi likverin yaaaqa
  • http://cafe.onutek.com/knight/ buraya gir clienti yukle diye bişe var
  • Arkadaşar TrkO ile her türlü sorunuza cevap www.onucafe.com gireiş yaprak forum bölümünden dan verilercektir.
  • su anda server kapalı diyo
  • Şu server kapalı arkadaşlar 17:00 da açılacaktır.
  • ya server cok guzel lvl 63 oldumda su test server kalkmasın yaw
  • ya account alamıyom tam yerini biri söylesin lütfen!
  • şu an girebilen varmııısabahtan beri girmiyo hani 5de açılacakdı
  • Ya ben başka charla girdim şimdi geri kapandı ama esas charımla girince ??????HATA?????? dio bu ne acaba askıdamı kaldık banlandıkmı?
    ama banlanmış olamam ne ters bi laf ne npc ye saldırma alala :(
  • Beyler birisi yardım etsin yaaa :( Hangi servera girersem ?????????HATA???????? dio napcam???????
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.