Bildirim
tr ko ikide bi baglantı kopuyo bıktık...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: yasr_tr
ta arkadaşalr bıktım şu tr serverin den ikide bi kapanıyo 2 oynuyon 2 gün server kapanıyo nasıl iş ya bi günde dc vermese deve kescem... gmmm duyuyon mu
admin@knightoyna.com a mail atabilirsin ancak turko daha yenı bı olusum oldugu ıcın bole olayların olması normal -
saol kardeş :DDD akşama im,nşallah açar servrıda acın skılmaz:DDD -
quote:
Orjinalden alıntı: __king_of_diez__
quote:
ta arkadaşalr bıktım şu tr serverin den ikide bi kapanıyo 2 oynuyon 2 gün server kapanıyo nasıl iş ya bi günde dc vermese deve kescem... gmmm duyuyon mu
admin@knightoyna.com a mail atabilirsin ancak turko daha yenı bı olusum oldugu ıcın bole olayların olması normal
haklısın ADMİN uğraşıo en kısa zamanda düzelecek inş.... -
quote:
Orjinalden alıntı: lord_tr
quote:
Orjinalden alıntı: __king_of_diez__
quote:
admin@knightoyna.com a mail atabilirsin ancak turko daha yenı bı olusum oldugu ıcın bole olayların olması normal
haklısın ADMİN uğraşıo en kısa zamanda düzelecek inş....
biraz sabır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X