Şimdi Ara

tr.leagueoflegends.com açıldı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KBTnin durumunu kontrol etmek için launcherı açtığımda gördüm, Türkçe anasayfa ve forum desteği olacak anlaşılan ^^

http://tr.leagueoflegends.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimlisiz -- 29 Ağustos 2012; 11:06:50 >

• kool
  • Adamlar çalışıo hacı
  • nedense TR serverı açılacağını düşündürdü bana :D
  • Sadece oyunu kapsamıyor türkçeleştirme projesi zaten. Anasayfa açıldığına göre kbt'nin de açılması yakındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoN3

Sadece oyunu kapsamıyor türkçeleştirme projesi zaten. Anasayfa açıldığına göre kbt'nin de açılması yakındır.

kbt bittikten sonra NA, EU:W gibi ayrı bir TR bekliyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: oçelote

kool
    Bu sitenin acilmasi forum haricinde LOL sitesi acanlarin ekmegine tas koyacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

bence orası oyun hakkında yazılan çizilen bir yerden çok incisözlük yavrusu bir yer olacak :(

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shimmy -- 29 Ağustos 2012; 11:16:05 >
  • quote:

Sanmıyorum resmi siteler fan sitelerine taş koymaz hiçbir zaman.
  • İyi, hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shimmy

quote:

Orijinalden alıntı: NoN3

Sadece oyunu kapsamıyor türkçeleştirme projesi zaten. Anasayfa açıldığına göre kbt'nin de açılması yakındır.

kbt bittikten sonra NA, EU:W gibi ayrı bir TR bekliyorum ben

Olması gayet mümkün Türk oyuncu sayısı baya bir fazla, yani kore vb. serverlar gibi burdada olabilir. Hatta 3. sezon sonunda TR'den 3 takım bile gönderilebilir büyük finallere. Neden olmasın?

tr.lol anasayfasında bulunan bir açıklamada şöyle denilmiş:

Tüm şampiyonlarla oynayabilecek miyim yoksa onları açmam mı gerekecek?
    Kapalı Beta Testi süresince, KBT katılımcıları, en baştan 30. Seviye olmanın yanında, bütün şampiyonlara ve tüm rünleri satın almalarına yetecek kadar IP ve RP’ye sahip olacaklar. (Bu durum sadece Kapalı Beta süresince geçerli olacaktır. Kapalı Beta sonrasında tüm hesaplar silinecektir.)

Kaynak:http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/kapal%C4%B1-beta-hakk%C4%B1nda-bilmek-istedikleriniz

Kapalı beta sonrasında tüm hesaplar silinecek yazıyor, fakat ne bu cevapta ne de diğer cevaplarda KBT'nin kapatıldıktan sonra Türkçe desteğinin diğer serverlara geleceği yazmamış. Yani Kapalı Beta Testi bittiğinde normal bir Türk serverı bizi bekliyor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams

İyi, hayırlı olsun
    Resmi sitede yayimlanmis bilgi varken yan sitelerden ayni bilgiye kim ulasmak isterki? Forum siteleri icin sozum yok onlar genelde sohbet ve yorum icin varlardir ama diger bilgiler icin oncelik resmi sitelerde olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Resmi sitede yayimlanmis bilgi varken yan sitelerden ayni bilgiye kim ulasmak isterki? Forum siteleri icin sozum yok onlar genelde sohbet ve yorum icin varlardir ama diger bilgiler icin oncelik resmi sitelerde olur.

Alıntıları Göster
    Riot çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NemanjaBjelica -- 29 Ağustos 2012; 11:27:36 >
  • Aynen bende ilk başta Beta ayrı bir client olacak sonra Türkçe dil seçeneği East'e gelecek diye düşünüyordum fakat yapılan açıklamalardan sonra (veya ağızdan kaçan sözler?) ayrı bir "TR serveri" açılması muhtemel hatta %75. Eğer açılırsa ve bize bedava geçiş hakkı verilirse ben geçerim çünkü sezon 3te turnuva vs. işin içine giriyor kim bilir belki çok yetenekli Türk takımları çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Aynen bende ilk başta Beta ayrı bir client olacak sonra Türkçe dil seçeneği East'e gelecek diye düşünüyordum fakat yapılan açıklamalardan sonra (veya ağızdan kaçan sözler?) ayrı bir "TR serveri" açılması muhtemel hatta %75. Eğer açılırsa ve bize bedava geçiş hakkı verilirse ben geçerim çünkü sezon 3te turnuva vs. işin içine giriyor kim bilir belki çok yetenekli Türk takımları çıkacak.
    KBT için açtığımız hesapla üye girişi yapılmıyor sanırım siteye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zervent

KBT için açtığımız hesapla üye girişi yapılmıyor sanırım siteye

Alıntıları Göster
    Güzel :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albino Doberman

Güzel :)))

Alıntıları Göster
    Bu hafta sonu açılır KBT'de kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shimmy

nedense TR serverı açılacağını düşündürdü bana :D

Pek sanmam.
  • kbt üyeliğiyle bende giremedim malesef.
  • quote:

Sanmam.Ama forum şeklinde olanlara taş koyabilir.Rehberlerin vb. şeylerin olduğu siteler aynen devam eder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.