Amazon sapıtmış mı ben mi uzun zamandır yurtdışından bişey almadım :) almanya ve amerika dışında hiç bir yer teslimat sağlamıyor hadi onu anladıkta 10 euro luk mala almanyadan 23 euro kargo + vergi çıkıyor ne oldu bunlara böyle. artık bişey almayın mı diyrlar bize. hani aldığım mal büyük hacimli falan da değil avuç içi kadar. aliexpress te%30 vergileri yansıtmış zaten. Euro bazında girmişti zaten şimdi ufak tefek şeyler hayal oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler. |
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (13004. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben böyle yavaş bir kargo görmedim. 10 günde teslim alanlar da olmuş geçmişte ama 3-4 güne ancak bir hareket oluşuyor.
En son 19 Nisan'da Gönderi, Aramex ayırma merkezinden ayrıldı - varış ülkesine taşınıyor denmiş ama 21 Nisan oldu yine hareket yok. Yıllar önce Aliexpress'ten alışveriş ettiğimizde bile bundan hızlı tepkiler oluyordu.
Sinir stres yaptırdı iyice. Bilsem hızlı kargo tercih ederdim en azından sinirlerim bozulmamış olurdu.
-
amazon değil de bizim hökümet sapıttı yine yeniden ek vergiler çıkardı 1500 euro olan limiti 150 euroya düşürdü. bizdekiler bunu yaparsa elin gevuru sana acır mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 22 Nisan 2022; 20:14:17 > -
şu an gümrüğe giren ürünlerde sorun var ,özellikle incelenerek bekletiliyor,sizlik bir durum yok yani
-
-
herkese iyi bayramlar,
Amazon.de den saat almak istiyorum.Ödeme sayfasına geldiğimde gümrük ücreti gözükmüyor?Eskiden gözüküyordu bu 150 Euro kısıtlamasından mı gözükmüyor? Gümrüğü daha sonra burada mı ödeyeceğim?
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
-
Gönderen amazon ise görünüyor başka bir mağaza ise görünmüyor. Mümkünse satıcı ve gönderici amazon değilse almayın.
-
satıcı veya sadece gönderen amazonsa görünür bunlar değilse almayın derim. birde para birimini euro seçin try değil
-
Anladım.tşk.ler.👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tşk.ler👍
Herkese merhaba;
Yakın zamanda yurtdışına gitme ihtimalim var amazon.de den amazon satışlı bir ürünü gitmeden bir gün önce locker a sipariş versem vergi iadesi için nasıl bir yol izlemem gerek yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
amazon.com türkiyeye laptop gönderimini durdurdu sanırım. son zamanlarda yürürlüğe giren ticari ürün limitinin düşmesiyle alakalı olsa gerek diye düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaça düşürdüler ? Birde kesin mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
150 Euro
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
150 euro evet kesin
-
Bir süredir Corsair K100 almayı düşünüyorum. 230$ lık bir ürün. Bu vergi olayları yüzünden mi satışta yok hiçbir Amazon'da? Vergisi neyse vereceğiz niye satmıyor bunlar? Ülkeyi değiştirince stokta görünüyor. Kıbras'a satıyorlar Türkiye yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 18 Mayıs 2022; 13:32:7 > -
bence tr ye amazon şubesi açınca bazı ürünlerin gönderimini kapatıyorlar
-
Amazon tr de de yok hocam stok.
bazen tr aracı olup amazon germany satıcısı getiriyor onu da takip edin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X