Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
235
Favori
785.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırsam CSC Kodu KOR oldu diye gelmedi hocam siz o uptade dosyasını pm atabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkGathering

sanırsam CSC Kodu KOR oldu diye gelmedi hocam siz o uptade dosyasını pm atabilir misiniz ?

Ya bu csc yi nasil btu yapcaz hersey ilk ona cikiyor.

yolladim linki dene koyarız buraya calisirsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yataktan bi kalkabilsem size çok pratik csc değistirmeyi açıklayacağım arkadaşlar siz root kaldırmayı düşünün

• Şu anda dosyayı cwmden yüklüyor bakalım

edit : şu anda telefon açılıyor ve SONUÇ TELEFON KENDISINI ULTRA GOD MODE'a aldı

edit 2 : arkadaşlar MK6 oldu sıkıntı yok bakalım şarj vs vs durumları nasıl akşama tekrar yazarım full şarj edeyim şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkGathering -- 11 Aralık 2013; 13:40:06 >
  • CSC değiştirmek için sammobiledan btu 4.0.4 romunu indirin. Odin ile kurulum yaptıktan sonra root gerektirmeden marketten csc changer programını indirerek CSC kodunuzu BTU yapın ve sonrasında normal elinizdeki mj9 romunu telefona yine odin ile atın. telefonunuz hiç rootlanmadan sorunsuz bir şekilde 4.3 mj9 CSC kodu da BTU olarak açılacaktır. Eğer sayaç sıfırlamak istiyorsanız da 4.0.4 yüklediğinizde telefonu rootlayıp triangel away programı ile sayacınızı sorunsuz bir şekilde sıfırlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravado13

CSC değiştirmek için sammobiledan btu 4.0.4 romunu indirin. Odin ile kurulum yaptıktan sonra root gerektirmeden marketten csc changer programını indirerek CSC kodunuzu BTU yapın ve sonrasında normal elinizdeki mj9 romunu telefona yine odin ile atın. telefonunuz hiç rootlanmadan sorunsuz bir şekilde 4.3 mj9 CSC kodu da BTU olarak açılacaktır. Eğer sayaç sıfırlamak istiyorsanız da 4.0.4 yüklediğinizde telefonu rootlayıp triangel away programı ile sayacınızı sorunsuz bir şekilde sıfırlayabilirsiniz.

Dostum valla şu anda hiç uğraşacak vaktim olmadığı için cwmden direk uptade'i yaptım 1 aylık şubat tatilinde uğraşırım teşekkürler bilgi için
  • bravado13 kullanıcısına yanıt
    Dostum ona gerek yok ben size csc dosyası vereceğim odinden flashlayın mis gibi kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkGathering

Şu anda dosyayı cwmden yüklüyor bakalım

edit : şu anda telefon açılıyor ve SONUÇ TELEFON KENDISINI ULTRA GOD MODE'a aldı

edit 2 : arkadaşlar MK6 oldu sıkıntı yok bakalım şarj vs vs durumları nasıl akşama tekrar yazarım full şarj edeyim şimdi

Bekliyoruz sarji performansini

• Şarj süresi ile ilgili bence gayet normal olmuş. Ben 3000 mah'lık orijinal pil kullanıyorum. Şuan itibari ile şarjdan çıkartalı 6 saat oldu. Bir saat otuziki dakika ekran süresü aldım ve şarjım şuan %76'da. Akşam tekrar bilgi veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravado13

Şarj süresi ile ilgili bence gayet normal olmuş. Ben 3000 mah'lık orijinal pil kullanıyorum. Şuan itibari ile şarjdan çıkartalı 6 saat oldu. Bir saat otuziki dakika ekran süresü aldım ve şarjım şuan %76'da. Akşam tekrar bilgi veririm.

Ya birde bende gec sarj olma durumu vardi gittim garantiye verdim yenisini verdiler sarj aletinin duzeltti o sonra 4.3 u yukledm gene bozuldu 6 saatte sarj oluyor ben bunu her yazilim yukseltmede garantiyemi vericem hay samsung ben senin yapacağın işe ya...

• Şimdiye kadar hiç geç şarj olma sorunu yaşamadım. Umarım çözersin sorununu...
  • Murat hocam nokia ara kablosu bul orjinal herkes sorununu böyle aşmış nerde okuduysam

• quote:

Orijinalden alıntı: ozqur35

Murat hocam nokia ara kablosu bul orjinal herkes sorununu böyle aşmış nerde okuduysam

Gidicem samsung a direk yenisini isticem garantiye felan vermem deneyin dicem burda.. abimdede ayni sorun var.

nokia kablolari kisa baya hocam

• Arkadaşlar buyrun size link csc'yi odin'den phone kısmından flashlıcaksınız içinde (modem.bin) isimli dosyayı..CSC niz artık BTU olacaktır

Link:Modem.bin (BTU) csc

Not:Alıntı değildir kendi upload'umdur.İzinsiz alınamaz sadece Donanım Haber üyeleri içindir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozqur35 -- 11 Aralık 2013; 18:21:20 >
  • beyler csc nedir ve bu sammobile dan niye firmware indiremiyoruz? üyeliğimde var ama linke tıklayınca inmiyor ingiltere 4.3 kurup şu yeni gelen kararlılık update'ini kurmak istiyorum sanırım csc dediğiniz şey o işe mi yarıyor? sonra tr update i gelince yine csc mi değiştirilecek ?
  • ozqur35 kullanıcısına yanıt
    Ozgur bu sadece 4.3 icin mi ? Firmware farkediyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 11 Aralık 2013; 18:42:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodyHeel

beyler csc nedir ve bu sammobile dan niye firmware indiremiyoruz? üyeliğimde var ama linke tıklayınca inmiyor ingiltere 4.3 kurup şu yeni gelen kararlılık update'ini kurmak istiyorum sanırım csc dediğiniz şey o işe mi yarıyor? sonra tr update i gelince yine csc mi değiştirilecek ?

Kardesim sammobiledaki linki koydum zaten bu konuya indir buradan sonra son cikan update ide aticam ben sana onuda telefondan flashlicaksin bu kadar..

• Bu csc modem dosyası bunu phone kısmından gösterip flashlayın csc yi btu yapicak sonra odinden stock UK 4.3 romu flashlayın wipelarida yapın güncelleme gelecek

• ozqur35 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam ben sormuştum :)

• link bu

Model: GT-I9300
    Country: United Kingdom
    Version: Android 4.3
    Changelist: 2168382
    Build date: Thu, 28 Nov 2013 21:02:26 +0000
    Product Code: BTU
    PDA: I9300XXUGMK6
    CSC: I9300OXAGMK6
    MODEM: I9300XXUGMK6
    BOOTLOADER I9300XXUGMK6

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.