Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
235
Favori
785.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Csc değiştirmek isteyen arkadaşlar bi denesinler root varsa eğer değişirse zaten odinden stock romu kurarlar rahat rahat İşin garibi ben bunu denedim ama çalışıyor mu onu hatırlayamıyorum geçen hafta verdiğimle bu ikisinden biri işe yaramıştı çünkü..
  • resmi tr romu kies üzerinden gelmiş bu arada beyler bilginiz olsun
  • Tr cihazı S3 var elimde. Şimdi 4.3 yüklesem orjinal garantiden çıkma gibi bi durum oluşur mu ? 4.3 Tr ye geldiği zaman geri nasıl dönebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnRe

Tr cihazı S3 var elimde. Şimdi 4.3 yüklesem orjinal garantiden çıkma gibi bi durum oluşur mu ? 4.3 Tr ye geldiği zaman geri nasıl dönebilirim ?

garantiden çıkar ayrıca tr 4.1.2 ye geri dönemezsiniz çünkü imei gider ayrıca türkiyeye geldiginde samfirmware üzerinden indirip odin ile flaslarsanız tr romuna dönersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoomKing

quote:

Tr cihazı S3 var elimde. Şimdi 4.3 yüklesem orjinal garantiden çıkma gibi bi durum oluşur mu ? 4.3 Tr ye geldiği zaman geri nasıl dönebilirim ?

garantiden çıkar ayrıca tr 4.1.2 ye geri dönemezsiniz çünkü imei gider ayrıca türkiyeye geldiginde samfirmware üzerinden indirip odin ile flaslarsanız tr romuna dönersiniz.

Abi az bilipte konusun yahu samsungun orjinal yazilimlarini yukledikten sonra garantiden felan çıkmaz.

Ben hatta rootlu verdim telefonu garantiye isteyerek yapmadim tabii unuttum ama hiç bir sıkıntı olmadi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: DoomKing

quote:

Abi az bilipte konusun yahu samsungun orjinal yazilimlarini yukledikten sonra garantiden felan çıkmaz.

Ben hatta rootlu verdim telefonu garantiye isteyerek yapmadim tabii unuttum ama hiç bir sıkıntı olmadi .

hocam garantiden çıkar; şimdi 4.3 attıgında bir sorun yok fakat geri döndügünde imei silinecek o şekilde verdiginizde bazı servisler buna bakıyorlar.Size fazla dikkat etmeyen servis gelmiş , arkadaşımda rootlu şekilde verdi telefonu tamir edip para istediler.

• MeNzA M kullanıcısına yanıt
    yok canim nerde daha ya..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birazdan 4.3ü yükleyeceğim ama pil konusu beni tedirgin etti.

Test ettikten sonra belli olacak tabi fakat sormak istediğim bir şey var klasik olacak biraz, 4.3 gibi stabil, güncel ve pili iyi giden bi rom var mı?

Sürekli rom değişen biri değilim o yüzden 4.3ten memnun kalmaz isem o romu yüklerim diyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozqur35

Şunu denermisiniz bi hocam cihazınız rootluysa CWM den flshlayın 7.ci sayfada vermiştim linkini Link:7.sayfa

kardeşim root yok ve yapamıyorum laptopun usb portları bozuk anca cuma gecesi deneyebilirim.

Bende bunu yakından takip ediyorum. Benim cihazı da kies üzerinden bilgisayara bağladımda KOR olarak gösteriyor. KOR'dan BTU ya geçiş için bir link var xda'da ama deneyecek zamanım yok henüz. Gerçi sorunda etmiyorum kies üzerinden hiç yükleme yapmadım zaten şu ana kadar ama niyeyse düzgün olsun istiyorum işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör

Birazdan 4.3ü yükleyeceğim ama pil konusu beni tedirgin etti.

Test ettikten sonra belli olacak tabi fakat sormak istediğim bir şey var klasik olacak biraz, 4.3 gibi stabil, güncel ve pili iyi giden bi rom var mı?

Sürekli rom değişen biri değilim o yüzden 4.3ten memnun kalmaz isem o romu yüklerim diyorum.

yok yok MJ9 berbattı ama MK6 normal 4.3 e göre gayet iyi.

quote:

Orijinalden alıntı: Kivancdk

Bende bunu yakından takip ediyorum. Benim cihazı da kies üzerinden bilgisayara bağladımda KOR olarak gösteriyor. KOR'dan BTU ya geçiş için bir link var xda'da ama deneyecek zamanım yok henüz. Gerçi sorunda etmiyorum kies üzerinden hiç yükleme yapmadım zaten şu ana kadar ama niyeyse düzgün olsun istiyorum işte.

bakacağım cuma gecesi olmadı cumartesi günü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 24 Aralık 2013; 0:22:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

arkadaşım kies üzerinden 400 mb lık bi update geldi dedi telefonu alıp baktım tabi ona güvenerek verdim bu bilgiyi ne kadar doğru bilmiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeNzA

quote:

arkadaşım kies üzerinden 400 mb lık bi update geldi dedi telefonu alıp baktım tabi ona güvenerek verdim bu bilgiyi ne kadar doğru bilmiyorum..

o farklıdır hocam..4.3 resmi olarak yayınlanmadı daha..
    ki türkiyeye gelip kies te gözükmesi 1 ay sürer..
  • quote:

quote:

quote:

çıktı hocam sammobile da verildiyse resmiidir o.

tr değil ama BTU

• quote:

quote:

quote:

quote:

çıktı hocam sammobile da verildiyse resmiidir o.

tr değil ama BTU

anladım hocam doğrudur o zman...

demek arkadaşın cihazı btu ki kies gördü..

• quote:

quote:

Birazdan 4.3ü yükleyeceğim ama pil konusu beni tedirgin etti.

yok yok MJ9 berbattı ama MK6 normal 4.3 e göre gayet iyi.

quote:

Orijinalden alıntı: Kivancdk

bakacağım cuma gecesi olmadı cumartesi günü.

kullanmaya başladım önceki kullandığım custom roma göre (foxhound) çok çok daha stabil olmuş. batarya hızlı gidiyor gibi geldi. ama bu stabillik için fena sayılmaz bence. daha da iyileştirilebilir. kilit ekranı arada geç geliyor bende de.

bu arada belirtmekte fayda var. konudaki cwm linki çalışmıyor. ben de linkin isminden yola çıkarak cwm aradım. odinle flashlanabilen cwm 6.0.4.3 bulmak, romu yüklemekten zor oldu, ki ne kadar aradıysam bulamadım.
    flashlanablen .zip cwm dosyaları paylaşılmış ama odinden pda'ya basınca o zip dosyalarını görmüyor. cwmnin kendi sitesinde .img paylaşımış onu .tar'a dönüştürüp yapmak gerekiyor sanıyorum.
    neyse ki .tar uzantılı 6.0.3.2 buldum onu yükledim.
    peki şu samsungun chaton musichub vs gibi gereksiz uygulamalarını nasıl kaldırabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 24 Aralık 2013; 2:00:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Atacan-

Tamam buldum :)

Hocam bu yazıyı nereden yazdınız ? ben bulamadımda .
  • quote:

peki şu samsungun chaton musichub vs gibi gereksiz uygulamalarını nasıl kaldırabilirim?

cwm ye bakıyorum

cihazı rootlayacaksın uninstall programı var blackmarket te onu indir orada var gereksizleri seçip kaldır a basacaksın bu kadar

quote:

Orijinalden alıntı: bugrahankarabulut

ayarlar >> ekranı kilitle >> kilit ekranı widgetları >> saat veya kişisel mesaj >> kişisel mesajı >> alttada düzenle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 24 Aralık 2013; 2:24:54 >
  • quote:

quote:

cwm ye bakıyorum

cihazı rootlayacaksın uninstall programı var blackmarket te onu indir orada var gereksizleri seçip kaldır a basacaksın bu kadar

quote:

ayarlar >> ekranı kilitle >> kilit ekranı widgetları >> saat veya kişisel mesaj >> kişisel mesajı >> alttada düzenle.

Teşekkürler murat hocam.Küçük bir sorum olacaktı ram 600lerde 700lerde geziniyor ama telefonda kasma vs.yok sizdede ram miktarı böylemi ?

• quote:

Teşekkürler murat hocam.Küçük bir sorum olacaktı ram 600lerde 700lerde geziniyor ama telefonda kasma vs.yok sizdede ram miktarı böylemi ?

yukarıdaki arkadaşa yazdğım gibi kardeş ben cihazı rootluyorum uninstall programını yüklüyorum gereksiz programların hepsini siliyorum

Buyur listesi Cuma gecesi ana konuya ekleyeceğim bunu boşu boşuna bu programlar ram yiyor toplamda 160mb i buluyordu yanlış hatırlamıyorsam. Hiçbirini kullanmıyorum sildim denedim herhangi bir aksaklık yapmıyor telefon bunları silince. Milletin telefonuda rahatlasın rootlayanlar banko yapar bunu.

ChatON
    Daha fazla
    Dropbox
    DropboxOOBE
    Game Hub
    Google Play Dergiler
    Google+
    Hangouts
    Music Hub
    Samsung Apps
    Video Merkezi
    Yahoo Finance
    Yahoo Finance Daemon
    Yahoo News
    Chrome
    Paper Artist
    S Voice
    Samsung Account
    Yardım
    S Suggest
    Çift saat analog digital
    Gear Manager
    Müzik Paylaş

Toplam : 168 MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 24 Aralık 2013; 2:43:09 >

• Bu iyimiş Murat'ım ya ram'de 160 açıyosa kesin yapmak lazım
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.