Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
235
Favori
785.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • imei gitmedi ama şebekeye bağlanmıyor. bunun üzerine 4 firmware attım 10-15 modem.bin attım değişiklik yok. imei var sorun yok gibi görünüyor ama şebekeye bağlanmıyor. şu anki versiyon bilgileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuryilmazcengiz -- 19 Ocak 2014; 13:56:21 >
  • Bilader lutfen acıl cvp beklıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuryilmazcengiz

Bilader lutfen acıl cvp beklıyorum

tmm kardeş görünce geliyoruz işte.

s3 için konuşuyorsan patchli modemle kerneli at yükle
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Bilader lutfen acıl cvp beklıyorum

tmm kardeş görünce geliyoruz işte.

s3 için konuşuyorsan patchli modemle kerneli at yükle

Birader nasi yuklicem bi yardim et link fln at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Galaxy S3 GT-I9300 Resmi 4.3 Türkiye Romu çıktı arkadaşlar... Sammobileda var ve ota gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bunyas1907 -- 20 Ocak 2014; 13:05:12 >
  • quote:

ilksayfada yazıyor zaten güzel kardeşim dikkatli oku

quote:

Orijinalden alıntı: bunyas1907

Samsung Galaxy S3 GT-I9300 Resmi 4.3 Türkiye Romu çıktı arkadaşlar... Sammobileda var ve ota gelmiş

evet kardeşim linki koydum bile sırf modem dosyası türkiye için çıkmıştır onun için yükleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 20 Ocak 2014; 13:49:18 >

• sammobile'a gelmiş
    SamMobile
    Download firmware updates for your Samsung mobile phone and tablet
    http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9300&pcode=TUR#firmware

• quote:

Orijinalden alıntı: agonfighter

sammobile'a gelmiş
    SamMobile
    Download firmware updates for your Samsung mobile phone and tablet
    http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9300&pcode=TUR#firmware

+Rom Özellikleri:

Model: GT-I9300
    Country: Turkey
    Version: Android 4.3
    Changelist: 2168382
    Build date: Thu, 28 Nov 2013 12:07:41 +0000
    Product Code: TUR
    PDA: I9300XXUGMK6
    CSC: I9300OJVGML1
    MODEM: I9300XXUGMK6
    Yayınlanma Tarihi : 20.01.2014

Evet arkadaşlar bu rom sorunsuz ve en güncel olandır. Ekran açmadaki gecikme, wifi kopması , telefon sapıtması gibi sorunları yoktur herşey sorunsuz çalışmaktadır. Tarafımca 1 gün boyunca denenmiştir. 24 mblik update'i içerir.

I9300XXUGMK6_I9300OJVGML1_TUR.zip İNDİRMEK İÇİN TIKLA

Regular'a tıklayıp indirin.

• quote:

quote:

ilksayfada yazıyor zaten güzel kardeşim dikkatli oku

quote:

Orijinalden alıntı: bunyas1907

Samsung Galaxy S3 GT-I9300 Resmi 4.3 Türkiye Romu çıktı arkadaşlar... Sammobileda var ve ota gelmiş

evet kardeşim linki koydum bile sırf modem dosyası türkiye için çıkmıştır onun için yükleyeceğim.

Ben senin ingiltere romunu kurup tekrar 4.1.2 TR romuna dönmüştüm Türkiye 4.3 çıkınca dönerim diye ve çıktı modem de TR uyumlu akşam yüklüyeceğim....

• türkiye rom'unun üzerine aynı update'i mi yapıyoruz?
  • quote:

türkiye rom'unun üzerine aynı update'i mi yapıyoruz?

ne update'i hocam direk turkey romunu indir kur o kadar
  • bu ilk mesajdaki update vardı ya uk rom'u üzerine gelen. ona gerek kalmadı o zaman?
  • quote:

bu ilk mesajdaki update vardı ya uk rom'u üzerine gelen. ona gerek kalmadı o zaman?

Hayır gerek yok arkadaşım update.zip olan dosya ilk çıkan mj9 romundaki aksaklıkları gidermek için çıkan güncelleme dosyasıdır... Yani ilk olarak ingiltere romunu mj9 u yani yükleyenlerin sorunları giderilmesi için çıktı.... Türkiye romu şimdi çıktı ve sorunsuz yani sen update dosyasını yükleme sakın ... Sadece linkten TR firmwareyi indir kur o kadar....
  • quote:

bu ilk mesajdaki update vardı ya uk rom'u üzerine gelen. ona gerek kalmadı o zaman?

yok hocam onu sileceğim yakında az daha dursun birde şu türkiye romu iniyor az kaldı insin test edim sorunsuzluğunu kaldıracam hemen
  • Klasik soru niye daha sorulmadi :)) Klon imei orjinal 4.1.2 turkey romu var. Otadan guncellemeyi yuklersek imei gidermi? Giderse hangi patchi yukleyebiliriz ?
    Klon olupta guncelleyipte imeisi gitmeyen yada giden varmi?
    Aslinda cevabi tahmin edebiliyorum ama yinede sabirla cevap verenlere tesekkur ederim simdiden :))

• quote:

Orijinalden alıntı: azad_van

Klasik soru niye daha sorulmadi :)) Klon imei orjinal 4.1.2 turkey romu var. Otadan guncellemeyi yuklersek imei gidermi? Giderse hangi patchi yukleyebiliriz ?
    Aslinda cevabi tahmin edebiliyorum ama yinede sabirla cevap verenlere tesekkur ederim simdiden :))

Cihazın rootlu olduğu için ota yolu ile güncelleme alamazsın.
    Odin ile yüklemen gerek şebeke sorunun içinde zuluman pack diye dosya var onunla çözersin şebeke problemini.

• quote:

Klasik soru niye daha sorulmadi :)) Klon imei orjinal 4.1.2 turkey romu var. Otadan guncellemeyi yuklersek imei gidermi? Giderse hangi patchi yukleyebiliriz ?

buda MK6 rom büyük ihtimal bu patchler gene çalışacak birinin deneyip sonucu bildirmesi lazım ama.

Bu arada türkiye romunu şuan kurdum rootlayıp gereksizleri kaldırdım şuan akıcı ve güzel telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atacan-

quote:

Cihazın rootlu olduğu için ota yolu ile güncelleme alamazsın.
    Odin ile yüklemen gerek şebeke sorunun içinde zuluman pack diye dosya var onunla çözersin şebeke problemini.

Yok hocam telefon rootluda olsa triangle ile sayaci sifirlayinca yukleye biliyorsun. Daha once yapip son surumu oyle aldim.

• quote:

quote:

buda MK6 rom büyük ihtimal bu patchler gene çalışacak birinin deneyip sonucu bildirmesi lazım ama.

Bu arada türkiye romunu şuan kurdum rootlayıp gereksizleri kaldırdım şuan akıcı ve güzel telefon.

Simdilik ben deneyemem, imeiyi yeni kaybedip tekrar attirmak zorunda kaldim:) Biraz zaman gecsin kimse denemezse ben denerim. Tabi insallah kendimi tutabilmeyi basarabilirsem :)

• Tümünü yükle ile yükle arasındaki fark nedir OTA'dan güncelleme yapan arkadaşlar, okumadan direk yükle dedim.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.