Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
235
Favori
785.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş sen şimdi united kingdom rom'u vermişsin ya burdan, bir de ona update gelmiş. şimdi ben mesela irlanda rom'unu indirdim sammobile'dan onun üzerine de bu update'i yapabilir miyim yoksa sadece u.k'ye özel bir şey mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: agonfighter

kardeş sen şimdi united kingdom rom'u vermişsin ya burdan, bir de ona update gelmiş. şimdi ben mesela irlanda rom'unu indirdim sammobile'dan onun üzerine de bu update'i yapabilir miyim yoksa sadece u.k'ye özel bir şey mi ?

olabilir. gelmiyorsa irlandaya bulaşma çünkü her ülkeye farklı şeyler çıkarıyorlar.
  • dostum telefona dedıgın ıslemlerı yaptım ılk basta 4.3 e guncelledım arkasından wipeları yaptım. ardından da root attım dedıgın gıbı sonrada trıangle away ıle sayac sıfırladım . sayac sıfırladıktan sonra telefon recovery moda da factory reset ve wipe cache yaptım , ama SORUN DA BURDA BASLIYOR ; telefonu bundan sonra kapatıp her actıgımda recovery modda baslıyor. yardım et lutfennn
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatalclaude

dostum telefona dedıgın ıslemlerı yaptım ılk basta 4.3 e guncelledım arkasından wipeları yaptım. ardından da root attım dedıgın gıbı sonrada trıangle away ıle sayac sıfırladım . sayac sıfırladıktan sonra telefon recovery moda da factory reset ve wipe cache yaptım , ama SORUN DA BURDA BASLIYOR ; telefonu bundan sonra kapatıp her actıgımda recovery modda baslıyor. yardım et lutfennn

bataryayı çıkar bekle biraz takma takınca takar takmaz ses kısma menü ve power a bas download mode a almaya çalış. ondan sonra odinden 4.3 yükle
  • dostum sımdı de odın gormuyor telı
  • quote:

dostum sımdı de odın gormuyor telı

ilk sayfada odin teli görmeyince yapılması gerekenler var onları iyi oku ve uygula
  • eyvallah dostum ordakı adımları uyguladım suan bomba gıbı akıyo tel :)
  • Klon ime li cihazımı orjinal imei ye çevirip pasaport kaydı yapma şansım varm?i acil yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

eyvallah dostum ordakı adımları uyguladım suan bomba gıbı akıyo tel :)

olmasına sevindim.

quote:

Orijinalden alıntı: mericucar

Klon ime li cihazımı orjinal imei ye çevirip pasaport kaydı yapma şansım varm?i acil yardım lütfen

pasaportun varsa turkcell yapıyordu galiba kayıt işlemi gidip bir danışmakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Ocak 2014; 21:49:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

eyvallah dostum ordakı adımları uyguladım suan bomba gıbı akıyo tel :)

olmasına sevindim.

quote:

Klon ime li cihazımı orjinal imei ye çevirip pasaport kaydı yapma şansım varm?i acil yardım lütfen

pasaportun varsa turkcell yapıyordu galiba kayıt işlemi gidip bir danışmakta fayda var.

Tüm servis operatörleri yapıyor ama ben once cihazın orjinal imei sini telefoncuya yaptıracam (tabi olursa) sonra pasaport a yasal kayıt yaptıracam umarım sorun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Tüm servis operatörleri yapıyor ama ben once cihazın orjinal imei sini telefoncuya yaptıracam (tabi olursa) sonra pasaport a yasal kayıt yaptıracam umarım sorun olmaz

tmm hocam sonuçları bildir buraya.
  • Arkadaşım resmi güncellemeyi yapmış, fakat günde iki üç kere dolduruyor artık. 45 dk. da batarya full doluyor, aynı şekilde kullanırken de resmen gözle görüyorsunuz düşüşü. Güncellemeden sonra oldu. Stock rom, rootsuz telefon. Fikri olan var mı?

Veya resmi güncellemeyi alan aynı problemleri yaşayan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanos

Arkadaşım resmi güncellemeyi yapmış, fakat günde iki üç kere dolduruyor artık. 45 dk. da batarya full doluyor, aynı şekilde kullanırken de resmen gözle görüyorsunuz düşüşü. Güncellemeden sonra oldu. Stock rom, rootsuz telefon. Fikri olan var mı?

Veya resmi güncellemeyi alan aynı problemleri yaşayan?

var kardeş pm den ulaş bana
  • Selamlar benim cihazım paralel ithalat ürünü ve garantili kiesten güncelleme yapılamıyor.
    Uzun süredir orjinal THR 4.3 çıkar wi-fi ile güncellerim diye bekledim ama nafile hala çıkmadı millet kit kat a geçti neredeyse ben hala 4.2 deyim.
    Ben 4.2 den 4.3 e geçmek ve Cihazın CSC kodunu TUR yapmak, Kiesten güncelleme alabilmek, sayacını bozmamak modem ve imei değişmesi gibi sorunlar yaşamamak istiyorum. (çok şey istedim sanırım)

Cihaz Bilgilerim (Gerekli gereksiz her şeyi yazdım)
    Samsung Galaxy S4 GT-I9500

Android sürümü
    4.2.2 Jelly Bean

Ana bant sürümü
    I9500XXUBMG9

Kernel Sürümü
    3.4.5-1083225
    se.infra@SEP-89 #1
    Thu Jul 11 22:52:49 KST 2013

Yapım numarası
    JDQ39.I9500XXUBMG9

SELinux Durumu
    Permissive

Kies te verilen bilgiye göre THR yani Tahran İran dan gelme.
    Cihazınız Kies aracılığıyla yazılım yükseltmesini desteklemiyor
    PDA:MG9 PHONE:MG9 CSC:MG9 (THR)

Ben bunu 4.3 TUR yapmak istiyorum ve Türkiye 'den alınma gibi kullanmak Türkiye de güncelleme geldiğinde Kies ten yapabilmek istiyorum.
    Orjinal room istiyorum CFW değil.
    O kadar çok istiyorum dedim ki utandım.

Bana yardım edebilecek bilgili deneyimli arkadaşların tavsiye ve yardımlarını bekliyorum şimdiden yardım edebilen edemeyen herkese teşekkür ederim.

• eyesche kullanıcısına yanıt
    konuda verdiğim s4 romunu odinden kur .
  • Tamam kurayım ama biraz açıklarsanız, bazı arkadaşlar verdiğiniz rom orjinal Türkiye romu değil demiş benim sürüm XXBMG9 SİZİN Kİ FARKLI sizin verisyonu direkt üzerine mi kurucam imei kaybı ve modem hatası gibi sorunlar ortaya çıkarmı sizin güncellemeden sonra kies benim telefonu Türkiye den alınma gibi yasal görür mü ve updateleri otomatik yapar mı sayaç artar mı ?
  • S3'ün updatesini yapamadım dediklerinizi yapıyorum dosyayı görmüyor ne .zip halinde ne de .zipten çıkmış halde ayrıca bir sorum daha var şimdi biz bu romu yükledik yarın bir gün bizim ülkenin romunu da aynı şekilde mi yükleyeceğiz telefonumuza?
    ekleme:rootlu telefona yazılım güncellemesi yapmak sakıncalı mı oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haklısın toprAAm -- 18 Ocak 2014; 12:17:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyesche

Tamam kurayım ama biraz açıklarsanız, bazı arkadaşlar verdiğiniz rom orjinal Türkiye romu değil demiş benim sürüm XXBMG9 SİZİN Kİ FARKLI sizin verisyonu direkt üzerine mi kurucam imei kaybı ve modem hatası gibi sorunlar ortaya çıkarmı sizin güncellemeden sonra kies benim telefonu Türkiye den alınma gibi yasal görür mü ve updateleri otomatik yapar mı sayaç artar mı ?

yahu sayaç artsa nolacak bunları çok kafaya takmayın zaten yasal olarak garantili değil asıl senin bunları hiç takmaman lazım.

kies in görmesi zor benimki yasal benimkini bile görmüyor yahu

wipe ları yaptıktan sonra kurucaksın eğer şebeke giderse patchli kernel lazım olur garantisini veremem s3 olsa dosyaları hazır varda s4 için yok.

quote:

Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

S3'ün updatesini yapamadım dediklerinizi yapıyorum dosyayı görmüyor ne .zip halinde ne de .zipten çıkmış halde ayrıca bir sorum daha var şimdi biz bu romu yükledik yarın bir gün bizim ülkenin romunu da aynı şekilde mi yükleyeceğiz telefonumuza?
    ekleme:rootlu telefona yazılım güncellemesi yapmak sakıncalı mı oluyor?

sakıncasından değilde bazı şeyler olur şimdi onu salla.

zipten çıkan büyük boyutlu dosyayı göstermen lazım nasıl görmüyor odin telefonunu görmüyor herhalde böyle birşey olamaz. telefonu download mode ' a alıyormusun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 18 Ocak 2014; 15:08:18 >

• hocam tam olarak şunu yapamıyorum:
    Kurulum : BU UPDATE.ZİP SADECE I9300OXAGMJ9_BTU ROMU ÜZERİNE KURULUR !! OXA ROMU UPDATE.ZİP'İ İÇEREN FULL SÜRÜM ROMDUR !!

linkteki update.zip i indirin telefonun hafızasına kopyalayın ve orjinal telefonun recovery'sine giriş yapın apply update from external storage' ye basıp bu update.zip dosyasını seçin yes deyin ve yüklenim bitince reboot system now deyin.
    yoksa 4.3 güncellemesini dediğiniz şekilde yaptım bu ek dosya bunu değil mi yoksa ben mi yanlış şey ediyorum?
    ekleme:fallet to mount benzeri bir şey yazıyor apply update from external storage yaptığımda alt tarafta kırmızı yazı ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haklısın toprAAm -- 18 Ocak 2014; 15:25:00 >
  • Ben orjinal sürümü bekleyeceğim ama bir Beşiktaşlı olarak yaptığınız çalışma için sizi tebrik ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.