Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
235
Favori
785.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Apotheek

Suan telefonumda 4.3 mk6 surumu yuklu ve telefonun mıkrofonu bozuldu ses gıtmıyor servise gondercem bu halde gondersem garantı dısı kalırda bakmazlar mı yoksa fark etmez mi?
    bır ana sayfadakı 4.1.2 turkıye için olan rom'mu ona donupte mı gondereyım servise?
    sımdıden cevaplarınız ıcın tesekkurler

yolla bu halde bu resmii sürüm
  • bu arada TURKEY hala bekleniyor 2 gün önce ukrayna ya çıkardılar bekliyorum bu hafta veya haftaya
  • Exdialer harici rehber programı olarak hangisini önerirsiniz? Ultimarom V16 daki rehber programı çok iyiydi. Ama hangisi olduğunu bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikokci

Exdialer harici rehber programı olarak hangisini önerirsiniz? Ultimarom V16 daki rehber programı çok iyiydi. Ama hangisi olduğunu bulamadım.

kendi rehberi yavaş olduğundan dolayımı arıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Exdialer harici rehber programı olarak hangisini önerirsiniz? Ultimarom V16 daki rehber programı çok iyiydi. Ama hangisi olduğunu bulamadım.

kendi rehberi yavaş olduğundan dolayımı arıyorsunuz

Hem ondan, hem de numerik tuşlardan ismi yazdığımızda rehberden arayacağımız numarayı daha kolay buluyor. Bu konuda kendi rehberi başarılı değil. Özellikle Türkçe karakterli isimlerde bulamıyor. Ultimarom V16 daki rehber programı çok iyiydi, o programı bir türlü bulamadım. Şu an 4.3 İngiltere stock kullanıyorum.
  • quote:

Hem ondan, hem de numerik tuşlardan ismi yazdığımızda rehberden arayacağımız numarayı daha kolay buluyor. Bu konuda kendi rehberi başarılı değil. Özellikle Türkçe karakterli isimlerde bulamıyor. Ultimarom V16 daki rehber programı çok iyiydi, o programı bir türlü bulamadım. Şu an 4.3 İngiltere stock kullanıyorum.

bulursan söyle banada
  • kardeş benim telefonun güç tuşu bozuldu kendi kendine açılıp kapanıyor sürekli. counter 1'de ama stock rom var şu na (4.1.2). garantiye götürsem sıkıntı çıkar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: agonfighter

kardeş benim telefonun güç tuşu bozuldu kendi kendine açılıp kapanıyor sürekli. counter 1'de ama stock rom var şu na (4.1.2). garantiye götürsem sıkıntı çıkar mı?

hayır kardeş çıkmaz
  • 4.3 çok yavaş ve kasma oluyor.... Dönüş romu başka siteye yükleyebilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo2400

4.3 çok yavaş ve kasma oluyor.... Dönüş romu başka siteye yükleyebilirmisiniz ?

bende yağ gibi kayıyor rom.

mega wipe yap romu tekrar yükle

ilk sayfada verdiğim gereksiz uygulamaları kaldır

animasyon ölçeklerini 0.5x yap

telefondan zevk alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 13 Ocak 2014; 15:49:52 >
  • murat hocam animasyonları 0.5x nerden yapıyoruz tesekkurler
  • ayrıca mega wipe ilgili bilgilendirirsenız sevınırım ilk sayfadaki verdiginiz romu yukledım
  • Hocam s3 4.3 ile birlikte gear kullanıcısıyım cyanogenmod 10. 2 yüklemek istiyorum gear cyanogenmod ile nasil kullanabilirim vede cyanogenmod un oyun performansı nasildir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

Hocam s3 4.3 ile birlikte gear kullanıcısıyım cyanogenmod 10. 2 yüklemek istiyorum gear cyanogenmod ile nasil kullanabilirim vede cyanogenmod un oyun performansı nasildir acaba

hocam bunlar custom roma giriyor yeri burası değil ayrıca bilmiyorum s3 te custom rom denemedim ben.
  • quote:

quote:

Hocam s3 4.3 ile birlikte gear kullanıcısıyım cyanogenmod 10. 2 yüklemek istiyorum gear cyanogenmod ile nasil kullanabilirim vede cyanogenmod un oyun performansı nasildir acaba

hocam bunlar custom roma giriyor yeri burası değil ayrıca bilmiyorum s3 te custom rom denemedim ben.

Sağolun hocam benim vir sorum daha olacak

Benim telefonum paralel ithalat ve orjinalinde ingiltere rom luydu doğal olarak bana direk olarak mk6 romu geldi ve kuruldu normal güncelleme gibi ben bundada wipe yapmali mıydım

• Hocam benim telefonun home tusu calismiyordu uzun sure. Cm11 yuklemistim, bir uygulamayi kaldirayim dedim, telefon acilis animasyonunda kaldim.
    Home tusunu kullanmadan recovery yada download moduna alabilirmiyim.

• quote:

Bildiğim kadarı ile cyanogenmod da gear kullanamazsınız.... Ama emin olmak için Google da araştırma yapınız... Ben cyanogenmod 10.2 kullandım... Samsung'a özgü bir çok özelliği kullanamıyorsunuz söyliyim.... Cyanogenmod da oyun kurup oynamadığım için o konu hakkında bilgim yok maalesef...
  • şuan en sağlam hangi ülkenin güncellemesi ?
  • quote:

quote:

quote:

Benim telefonum paralel ithalat ve orjinalinde ingiltere rom luydu doğal olarak bana direk olarak mk6 romu geldi ve kuruldu normal güncelleme gibi ben bundada wipe yapmali mıydım

wipe işlemi bir nevi fabrika ayarlarına çevirme gereksiz kalıntı dosyaları silme işlemidir.... Bunun ülke romuyla alakası olcağını sanmam yani wipe cache partition - wipe data/factory reset yaparsan daha iyi olur.....

• quote:

bence yapmalısın.

quote:

Orijinalden alıntı: azad_van

Hocam benim telefonun home tusu calismiyordu uzun sure. Cm11 yuklemistim, bir uygulamayi kaldirayim dedim, telefon acilis animasyonunda kaldim.
    Home tusunu kullanmadan recovery yada download moduna alabilirmiyim.

orjinal rom olaylarında mümkün gözükmüyor hocam. anca telefonun rootlu olmalı triangle away veya CWM programlarıyla reboot with cwm seçeneği oluyor onu tıklayınca otomatik açıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

şuan en sağlam hangi ülkenin güncellemesi ?

united kingdom yani benim verdiğim.

Ayrıca buradan duyurayım resmii olarak 21 OCAK günü TURKEY romu yayınlanacak !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 15 Ocak 2014; 0:02:50 >

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.