Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
235
Favori
785.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: mericucar

I9300XXUGMK6_ROOT_ODEX Patched_BUUGMJ3_modem Patched_XXUFMJ9_kernel daha önce bunları yükledim sanırım sorun kernel ve modem dosyalarındaydı
    modem ve kerneli değiştim telefon kusursuz oldu dedğiniz gibi animasyonları 0.5x yaptım telefonu tutamıyorum akıyor :)

işinize yaradıysa ne mutlu bize telefonlarınıza tekrar can ve kullanma isteği getirdik.

quote:

Orijinalden alıntı: bunyas1907

Ben dün kurdum 4.3 ü ... Hiçbir sıkıntısı yok.. Kernelide googy-max2 v2.1.2 yi kurdum canavar oldu.... root yaptım sıkıntı yok.. triangle away le sıfırladım counteri problem yok... sadece gereksiz sistem uygulamalarını kaldırmadım onuda yapacam ramde biraz daha yer açılsın... Ayrıyetten fırsatım olursa dual-boottan 2.romu kurmayı deneyecem cm11 i ...Zaten bu kernel destekliyor dual-bootu....

mutlaka kaldır gereksiz uygulamaları ve animasyonları 0.5x yap sonucu gör

birde dual boot olayına olumlu sonuç alırsan bana bir tıklat sonucu

Tabiki de ustam dualboot yaparsam ki muhtemelen yapacağım sonucu bildiririm....

• yaw ben bu 4.3 dende memnun kalmadım telefon oyunlarda çok kasıyor menü çıkışlarında da kasıyor. ice cream yüklüyken telefon yağ gibiydi jelly bean oldu olalı bu kasılmalar başladı. ilk 4-5 gün sorun yok sonra telefon cortladı resmen .. cm 11 kuracağım bilen arkadaş benimle irtibata geçebilir mi custom yüklemeyi bilmiyorum yardım edebilcek var mı ? özellikle cm kurmayı iyi bilen biri olursa çok makbule geçer.
  • cm installer ile pc den çok kolay yükledim ama numaralarım samsung hesabımdaydı onları nasıl geri yükleyebilirim ?
  • BloodyHeel kullanıcısına yanıt
    telefon rehberinden bahsediyorsanız onu içe dışa aktar ile yedekleme yapmak gerekliydi. sd karta çıkartıp yedek almalıydınız. samsung hesabı yerine gmail yada sd karta aktarsanız sanırım daha iyi olurdu. yada sim kart ta yedek rehberiniz varsa oradan cihaza aktarabilirsiniz. emin değilim ama rom yükledikten sonra tekrar rehberi geri alma şansınız pek kalmıyor sanırım. eğer başka bir yolu varsa da ben bilmiyorum. tekrar stok roma dönüp samsung hesabından rehberi almak,yedekleyip tekrar cm11 e dönmek olabilir mesala. bu arada gapps yüklemeyi unutmamışsınızdır umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babur0026 -- 7 Ocak 2014; 0:11:13 >
  • Arkadaşlar 4.3 ü tavsiye etmiyorum

Ram kullanımı çok yüksek ve henüz türkiye romu çıkmadığından uyumlu modem yok,yani tam çekim kalitesi alamazsınız
  • Merhabalar. S4-4.3 kullanıcısıyım ancak telefonun şarjı çok az gidiyor ve arada geçişlerde gecikiyor ama en çok şarj konusunda şikayetciyim. Ne yapmalıyım ? Telefona format atıp verdiğiniz rom u yüklemeli miyim yararını görür müyüm ? Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: babur0026

telefon rehberinden bahsediyorsanız onu içe dışa aktar ile yedekleme yapmak gerekliydi. sd karta çıkartıp yedek almalıydınız. samsung hesabı yerine gmail yada sd karta aktarsanız sanırım daha iyi olurdu. yada sim kart ta yedek rehberiniz varsa oradan cihaza aktarabilirsiniz. emin değilim ama rom yükledikten sonra tekrar rehberi geri alma şansınız pek kalmıyor sanırım. eğer başka bir yolu varsa da ben bilmiyorum. tekrar stok roma dönüp samsung hesabından rehberi almak,yedekleyip tekrar cm11 e dönmek olabilir mesala. bu arada gapps yüklemeyi unutmamışsınızdır umarım.

hocam başka samsung telden girip numaraları aldım o sorun değil artık. gapps dediğin google uygulamaları mı? cm installerdan yükledim ben ne yüklemem lazım başka ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil zeber

Merhabalar. S4-4.3 kullanıcısıyım ancak telefonun şarjı çok az gidiyor ve arada geçişlerde gecikiyor ama en çok şarj konusunda şikayetciyim. Ne yapmalıyım ? Telefona format atıp verdiğiniz rom u yüklemeli miyim yararını görür müyüm ? Teşekkürler

mega wipe yap verdiğim romu yükle olabilecek en iyi sonuç olur .

mega wipe i pm ile geçtim custom cwm ile flashlayacaksın
  • Dual boot düşünen arkdaş elde ettiği sonuçları burada paylaşırsa çok iyi olur. Bende düşünüyorum ama cesaret edemedim henüz. Cm 11 kurmak istiyorum şu anki rom'un yanına.
  • Bu cm de nasil ekran goruntusu alabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • power tuşu + ses kısma diye biliyorum.
  • arkadaşlar telim paralel ithalat resmi sürüm bana güncelleme geldi telefonum rootluydu wifi üzerinden güncelleme yapayim dedim 423mb dosyayı indiriyor sonra tel açılıp kapandıktan sonra güncelleme yapılamadı diyor bende kies üzerinden yapayım dedim supersu üzerinden root u kaldırdım kies üzerinden güncellemeyi gördü güncelleme yapmaya başladı ama %69 indirilen dosyada hata bulundu. Yeniden karşıdan yüklemek ister misiniz? diye soruyor aşağıda fotolarını yükliycem acaba bu sorun neden kaynaklanıyor yardımcı olursanız çok sevinirim.

• sahatay63 S kullanıcısına yanıt
    odin ile yükle niye böyle uğraşıyorsun ki

birde s3 için Kies3 programı var galiba onu indir normal kiesle yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 7 Ocak 2014; 16:32:20 >
  • teşekkürler dostum deniyeceğim.
  • S3 te sayac sıfırlanmıyor sırf sayac sıfırlamak ıcın yedınden senın orijinal romunu yukledım root ettim anlattılıgın gıbı yaptım ama nedense olmuyor. Hiç bi dahata vermıyor senın resımerındekı gıbı oluyor yardım pls :S

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan199

S3 te sayac sıfırlanmıyor sırf sayac sıfırlamak ıcın yedınden senın orijinal romunu yukledım root ettim anlattılıgın gıbı yaptım ama nedense olmuyor. Hiç bi dahata vermıyor senın resımerındekı gıbı oluyor yardım pls :S

Kardeşim rootlayip supersu yu google play den güncelle.

Ondan sonra triangle away yükle

programa girmeden önce telefonun dilini english yap

programa girince supersu izin ister izin ver.

10mblik dosya indirir wifiden bagliysan

Sonra reset flash counter de

Soruya evet de telefon kapanip acilir sonra gele sorulara ses acma tusuna bas iki kere bu kadar

• quote:

quote:

S3 te sayac sıfırlanmıyor sırf sayac sıfırlamak ıcın yedınden senın orijinal romunu yukledım root ettim anlattılıgın gıbı yaptım ama nedense olmuyor. Hiç bi dahata vermıyor senın resımerındekı gıbı oluyor yardım pls :S

Soruya evet de telefon kapanip acilir sonra gele sorulara ses acma tusuna bas iki kere bu kadar

Aynilarini yapmama ragmen olmuyor :/

• quote:

quote:

quote:

Aynilarini yapmama ragmen olmuyor :/

Bu uyarilari veriyor bana :/

• quote:

o zaman rootunda bir sıkıntı vardır wipe ların 2sinide yap cihaza ve tekrar rootla supersuyu güncelle tekrar dene.
  • quote:

quote:

o zaman rootunda bir sıkıntı vardır wipe ların 2sinide yap cihaza ve tekrar rootla supersuyu güncelle tekrar dene.

Root ta bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Olsa idi unnistall da da verirdi hatayi :/

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.