Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
234
Favori
788.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: MertLIVE

Bunu yükleyelim derken iyicene bozdum telefonu zaten, 4.1.2'ye geçeyimde Türkiye için 4.3 çıkınca tekrar yüklerim

nasıl becerdin bozmayı

Kurmayı beceremedim, CWM hata verdi TWRP kurmaya çalıştım olmadı tekrar 4.3 indirdim 4.1.2 için linkte bulamadım zaten.

Bu ışık efektini kurabilen varmı? Ben kurmaya çalıştığımda cwm'de E:signature verification failed hatası verdi, telefona bu konudaki root'u kurmuştum

XDA Developers
    [MOD][22 Dec][MK6] Watercolor, Ink, Light Effect lockscreen & OneHand all screen
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2243407

• Oncelikle Çok teşekkür ediyorum daha once 4.3 yukledigimde tekefonda gec uyanma ve müzik dinlerken takilmalar vardı 4.1.2 ye dönmeyi düşünürken sizin dediklerinizi harfiyen uyguladim ve telefonda hic bir sorun yok tekrar tekrar çok teşekkür Süpersiniz (dh forum is the best)
  • BloodyHeel kullanıcısına yanıt
    xda da nasıl yüklendiği anlatılmış.
    ben de aynı şekilde yüklemiştim.
    yazdıklarımda hata varsa bilen birisi lütfen düzeltsin.

1st Time Installing
    Download the zip(cm11)
    Download Gapps
    WIPE DATA/FACTORY RESET
    Install the update zip from recovery
    Install gapps
    Reboot

Already installed CM11.0
    Download the zip
    Install the update zip from recovery
    Reflash gapps (if you are using pa gapps)
    Reboot

gapps
    XDA Developers
    [GAPPS][CLOSED][4.4.4] PA-GOOGLE APPS (All ROM's) [CLOSED]
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2397942

http://wiki.cyanogenmod.org/w/Gapps
    cm11
    download.cyanogenmod.org
    Internal Server Error
    http://download.cyanogenmod.org/?device=i9300&type=

ben daha önce cm9,cm10.1,cm10.2 denedim fakat şarj konusunda memnun kalmadım. şarj konusunda çok müsrif bir rom.performans iyi fakat şarj kullanımı tam bir felaketti. cm11 hiç denemedim.saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babur0026 -- 5 Ocak 2014; 11:53:42 >

• Sayın bjk__murat

Şimdi elimde Türkiye Garantili SGS3 var... Yani telefonum orjinal imeili.. Klon imei değil... Telefonumda şu anda CM11 Temasek ROM kurulu 4.4.2 ama değişiklil olsun diye Samsung 4.3 ROM unu denemek istiyorum... Sormak istediklerim şunlar :

1-Bu S3 için paylaştığınız ROM United Kingdom - BTU ROM [I9300XXUGMK6] mu oluyor? Sammobiledan çekeceğim yazılımı en üsttekini yani MJ9 ve MK6_Update ikisi bir arada olan firmwareyi..... Edit:Sammobiledaki link ölü burdaki linkten çekeyim OXA olan fulldü sanırım
    2-Ben bu ROMU yüklesem imei sorunu yaşarmıyım? Gerçi komple nandroid yedeğim ve ayrıyeten efs yedeğim var sıkıntı yok da yinede sorayım.
    3-Kernel olarak Googy-Max2 2.1.2 versiyonu çıkmış bunu da yüklemeyi düşünüyorum (
    XDA Developers
    (15/08) Googy-Max2 Kernel 2.3.2 [CM CAMERA FIXED] (Linaro GCC 4.7.4)
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2517875
    )
    4-Burdaki ROOT oluyor değilmi 4.3 ün ROOT u farklı değil yani ?...

Tringle Away kullanmışdım sıkıntı yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bunyas1907 -- 5 Ocak 2014; 17:13:26 >

• babur0026 B kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam bakayım olmadı bir uğraşırız müsait olursan sende ? :D
  • Kardes mk6 olan full romu indir iste

Imei konusunda hicbir sikintin olmaz.

Root verdigim gibi.

gereksiz uygulamalari silersen ve animasyon ayarlarini 0.5x yaparsan telefon ucar. Bundan iyisi yok custom romlarda kendinizi rezil etmeyin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 5 Ocak 2014; 17:22:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

Kardes mk6 olan full romu indir iste

Imei konusunda hicbir sikintin olmaz.

Root verdigim gibi.

gereksiz uygulamalari silersen ve animasyon ayarlarini 0.5x yaparsan telefon ucar. Bundan iyisi yok custom romlarda kendinizi rezil etmeyin :)

eyvallah dostum .... şimdi yarıyorum telefonu
  • Beşiktaşlı Murat kardeşim sayesinde telefon uçak oldu maaşallah.Tek sıkıntım wifi açıkken şarjım 4-5 dakikada %1 azalıyor.Normal telefon kullanımında şarj sorunu yok.Baya uzun gidiyor.Her türlü wipe yaparak rom kurdum.Wifide durum bu.4.3 romla sizin telefonlarda wifi açıkken şarj durumu nasıl?Bir yardım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskiyapar

Beşiktaşlı Murat kardeşim sayesinde telefon uçak oldu maaşallah.Tek sıkıntım wifi açıkken şarjım 4-5 dakikada %1 azalıyor.Normal telefon kullanımında şarj sorunu yok.Baya uzun gidiyor.Her türlü wipe yaparak rom kurdum.Wifide durum bu.4.3 romla sizin telefonlarda wifi açıkken şarj durumu nasıl?Bir yardım lütfen.

Evet hocam bu böyle hakkaten umutlarimiz 4.4 kitkata :)
  • Eyvallah Murat kardeşim.Emeklerin için teşekkürler.
  • kardeş şimdi telefonu rootlayıp sonra stock uygulamaları silsek, sonra tekrar unroot yapsak bi sorun olur mu?
  • merhaba arkadaşlar bende benim tel paralel ithalat s3 orijinal 4.1.2 kullanıyorum geçen gün bana güncelleme geldi ama güncelleme yapmadım siz tavsiye edermisiniz ciddi artıları varmı 4.3 ün 4.1.2 den tavsiye eder misiniz?
  • BloodyHeel kullanıcısına yanıt
    Tabiki,sorun olmaz. Yeterki online olayım. Sık sık bakıyorum konuya. Bilgimin yettiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım. Saygılar.
  • beyler cahilliğime verin.

bu işlemleri yaptığımda cihaz garanti dışı kalır mı? hadi kaldı diyelim. Stock rom'la geri döndüğüm zaman, samsung servisinin bu olayı anlama ihtimali var mı? stock rom herşeyi çözer mi?

Sağolun şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agonfighter

kardeş şimdi telefonu rootlayıp sonra stock uygulamaları silsek, sonra tekrar unroot yapsak bi sorun olur mu?

olmaz

quote:

Orijinalden alıntı: sahatay63

merhaba arkadaşlar bende benim tel paralel ithalat s3 orijinal 4.1.2 kullanıyorum geçen gün bana güncelleme geldi ama güncelleme yapmadım siz tavsiye edermisiniz ciddi artıları varmı 4.3 ün 4.1.2 den tavsiye eder misiniz?

anasayfada yazıyor yenilikler . komple bambaşka rom hocam ben ilk çıktığında bile tüm eksikliklerine rağmen dönmedim 4.1.2 ye , 4.3 milat olmuş o kadar diyeyim sana

quote:

Orijinalden alıntı: cyborg_213

beyler cahilliğime verin.

bu işlemleri yaptığımda cihaz garanti dışı kalır mı? hadi kaldı diyelim. Stock rom'la geri döndüğüm zaman, samsung servisinin bu olayı anlama ihtimali var mı? stock rom herşeyi çözer mi?

Sağolun şimdiden.

root yaparsan evet root yapmadan normal rom atarsan garanti dışı felan kalmaz.

stock rom herşeyi çözer.

+ ben cihazı rootlu verdim garantiye sıkıntı olmadı korkmayın bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Ocak 2014; 1:50:39 >

• Hangi sorundan garantiye vermiştiniz? Bütün servislerde bu durum böyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcem42

Hangi sorundan garantiye vermiştiniz? Bütün servislerde bu durum böyle mi?

Sarj gec oluyordu

ama yeniden yazilim yuklemisler

bakirkoydeki servispoint

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • I9300XXUGMK6_ROOT_ODEX Patched_BUUGMJ3_modem Patched_XXUFMJ9_kernel daha önce bunları yükledim sanırım sorun kernel ve modem dosyalarındaydı
    modem ve kerneli değiştim telefon kusursuz oldu dedğiniz gibi animasyonları 0.5x yaptım telefonu tutamıyorum akıyor :)
  • Ben dün kurdum 4.3 ü ... Hiçbir sıkıntısı yok.. Kernelide googy-max2 v2.1.2 yi kurdum canavar oldu.... root yaptım sıkıntı yok.. triangle away le sıfırladım counteri problem yok... sadece gereksiz sistem uygulamalarını kaldırmadım onuda yapacam ramde biraz daha yer açılsın... Ayrıyetten fırsatım olursa dual-boottan 2.romu kurmayı deneyecem cm11 i ...Zaten bu kernel destekliyor dual-bootu....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericucar

I9300XXUGMK6_ROOT_ODEX Patched_BUUGMJ3_modem Patched_XXUFMJ9_kernel daha önce bunları yükledim sanırım sorun kernel ve modem dosyalarındaydı
    modem ve kerneli değiştim telefon kusursuz oldu dedğiniz gibi animasyonları 0.5x yaptım telefonu tutamıyorum akıyor :)

işinize yaradıysa ne mutlu bize telefonlarınıza tekrar can ve kullanma isteği getirdik.

quote:

Orijinalden alıntı: bunyas1907

Ben dün kurdum 4.3 ü ... Hiçbir sıkıntısı yok.. Kernelide googy-max2 v2.1.2 yi kurdum canavar oldu.... root yaptım sıkıntı yok.. triangle away le sıfırladım counteri problem yok... sadece gereksiz sistem uygulamalarını kaldırmadım onuda yapacam ramde biraz daha yer açılsın... Ayrıyetten fırsatım olursa dual-boottan 2.romu kurmayı deneyecem cm11 i ...Zaten bu kernel destekliyor dual-bootu....

mutlaka kaldır gereksiz uygulamaları ve animasyonları 0.5x yap sonucu gör

birde dual boot olayına olumlu sonuç alırsan bana bir tıklat sonucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Ocak 2014; 20:49:21 >

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.