Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.876
Cevap
235
Favori
785.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enjoyquality

Teşekkür ettim hocam, eksik olma. Yani o kadar uğraştırdıki diğer romlar biryerlerde hata yapmak istemiyorum, telefon kusursuz olsun istiyorum.

sıkıntı olmaz inş burda yazan gereksiz programları sil birde animasyon seçeneklerini 0.5x e indir geliştirici seçeneklerinden uçar telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Ocak 2014; 15:23:22 >
  • hocam türkiye için 4.3 gelmiş diyorlar linki koyacakmısınız eğer geldiyse selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugrahankarabulut

hocam türkiye için 4.3 gelmiş diyorlar linki koyacakmısınız eğer geldiyse selamlar

hemen bakıyorum kardeşim varsa koyarım

EDİT : gelmemiş kardeş rom paketi olarak hala

Turkey - TUR Pending Pending

yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Ocak 2014; 17:13:03 >
  • tamam murat hocam yardım ve ilginiz için çok teşekkürler
  • S 3 telefonda 4 dakikada %1 şarj azalması normal mi?(wifi açık-internette dolaşırken) 4.3 yazılım.BJK Murat ne dersin?
  • Arkadaşlar bir sorum olacaktı galaxy s3 kullanıcısıyım cihaza 4.3 yükeleyecegim resmi sitedeki resmi rom'lardan yani, en son çıkar 4.3 rom'u kuracağım fakat kafamı karıştıran bir şey var, cihazım garantili vatandan almıştım çakma degil yani, imei numarası resmi rom değişikligindede gidebiliyormu ? Rom değişikligi yaptım almanyanın vodafon romunu kurdum sıkıntı olmadı. Cevaplarınızı bekliyorum
  • Merhaba Triangle Away olmuyor arkadaşım siz s4 olduğuna emin misiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTWYL

Arkadaşlar bir sorum olacaktı galaxy s3 kullanıcısıyım cihaza 4.3 yükeleyecegim resmi sitedeki resmi rom'lardan yani, en son çıkar 4.3 rom'u kuracağım fakat kafamı karıştıran bir şey var, cihazım garantili vatandan almıştım çakma degil yani, imei numarası resmi rom değişikligindede gidebiliyormu ? Rom değişikligi yaptım almanyanın vodafon romunu kurdum sıkıntı olmadı. Cevaplarınızı bekliyorum

çok acemisin herhalde bu konularda imei felan gitmez onlar klon imeiler için geçerli bu sayfaya koyduklarımı ben kendim evde yapmıyorum samsungun sitesinden alıyorum hepsi resmii romlardır kurabilirsiniz sorun olmaz. Turkey romundan daha performanslı olacağınıda garanti ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: eskiyapar

S 3 telefonda 4 dakikada %1 şarj azalması normal mi?(wifi açık-internette dolaşırken) 4.3 yazılım.BJK Murat ne dersin?

bir kişi daha böyle diyordu megawipe yapıp romu tekrar kurun özelden atayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 3 Ocak 2014; 14:52:16 >

• merhaba arkadaşlar 3 aylık kılcal çizik dahi olmayan nexus 4 cihazımı aynı temizlikte olan SİYAH galaxy s3 ile takas etmek istiyorum isteyen arkadaş olursa bana pm atabilir istanbul içi elden teslim ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih1983 -- 3 Ocak 2014; 13:58:10 >
  • Aynen acemiyim, peki mega wipe nedir ? nasıl yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTWYL

Aynen acemiyim, peki mega wipe nedir ? nasıl yapabilirim.

sana gerek yok kardeş sen bu sayfadakileri yap yeter ben onu diğer arkadaşa yazdım
  • Tamam Murat kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rom atma işlemi ne kadar sürüyor tahminen. Ben başladım 10 dk oldu recovery.img dosyasında duruyor.

Düzeltme: Kablomda sorun varmış. Değiştirdim şimdi ilerliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 3 Ocak 2014; 18:27:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Rom atma işlemi ne kadar sürüyor tahminen. Ben başladım 10 dk oldu recovery.img dosyasında duruyor.

tam diyecektim

4 5 dkyı geçmemesi lazım
  • Arkadaşlar light effect vs bir bakın isterseniz deneyen var mı ?

XDA Developers
    [MOD][22 Dec][MK6] Watercolor, Ink, Light Effect lockscreen & OneHand all screen
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2243407

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Rom atma işlemi ne kadar sürüyor tahminen. Ben başladım 10 dk oldu recovery.img dosyasında duruyor.

tam diyecektim

4 5 dkyı geçmemesi lazım

İlginiz için teşekkürler. Uygulama ile root kaldırmayı söylerseniz çok makbule geçer. S3 için olan roma güncelleme geldi ama yükleyemiyorum.

Düzeltme: Güncelleme yokmuş çok pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 3 Ocak 2014; 21:41:46 >

• Valla s3 turkcellden aldim ve hala cihaz parasi oduyorum yoksa coktan satmistim bazen sat iphone al diyor resmen enayi yerine konuluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurbodrum

Merhaba arkadaşlar 3 ocak 2014 oldu hala Türkiye icin 4.3 yayinlanmafi bn s3 ten memnun kalmayarak 4 tane aldim (1 tane aldim bozuldu 1 tane onun yerine hediye geldi sonra abim ve annemde s3 aldik ve o bozuk olanida anakarti değiştirip evde yedek tel oldu sarji olmayan fln onu alio) her neyse bn sizce beklimmi yoksA 4.3 kurummi tellerden biri anakart degisikligi sebebiyle baska bi telin imeisi var diğerleri bimeks ve Genpa dan alinma imeisi farkli olanda süper su fln biseler vr ama bn anlamam ztn bista onu kobay olark kullncm sizce ypmalimiyim?

bu sayfadaki 4.3 ü kur telefonu rootla ve burdaki klon imeiler için özel kernel ve modem dosyasını indir flashla anlatım var
  • quote:

İlginiz için teşekkürler. Uygulama ile root kaldırmayı söylerseniz çok makbule geçer. S3 için olan roma güncelleme geldi ama yükleyemiyorum.

2 dkya atacağım

SuperSu programını aç ve resimdeki sekmeye dokun türkçede rootu kaldır felandır ve sonra devam ' a bas. Sonucu bildir ona göre anakonuya koyacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 3 Ocak 2014; 21:52:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

2 dkya atacağım

SuperSu programını aç ve resimdeki sekmeye dokun türkçede rootu kaldır felandır ve sonra devam ' a bas. Sonucu bildir ona göre anakonuya koyacağım.

Onu denedim hocam işe yaramadı :(

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.