Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
235
Favori
785.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: megamen98

güncelleme resmi olarak gelmedi mi daha güncelle dediğimiz zaman yapmıyo mu ?

CSC si BTU olanlarda yapıyor KOR olanlarda yapmıyor

csc nedir kor nedir btu nedir ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zukou67

@bjk__murat 4.3 yeniliklerinde şu yazıyı gördüm:

+Uygulamaları hafıza kartına taşıyabilme eklenmiş. Denedim , çalışıyor.

Nasıl taşınıyor bunu anlatabilirmisin. Dün hafıza kartı aldım 16 gb. Uygulamaları nasıl taşıyacağım?

Ayarlar >> Daha Fazla >> Uygulama Yöneticisi >> Herhangi bir uygulamaya gir >> Sd Karta Taşı ' ya bas .

quote:

Orijinalden alıntı: i.cem

teşekkürler bjk_murat bilgiler çok işime yaradı.

ben teşekkür ederim . işinize yaradıysa ne mutlu bize.

quote:

Orijinalden alıntı: Iseeclearly

Beyler su sarj olayina care yok mu ? Ben mj3 de bu kadar sikinti cekmemistim. 2 defa wipe yaptimtel sarji iciyor bildigin.

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

katılıyorum,4 saatte yarıdan aza iniyor şarj wifi veya 3g açıkken

o zaman sizdeki MJ9 daki sorun hala devam ediyor nasıl oluyor bende anlamadım ama MK6 da bu kadar değil ben çok memnunum pil den. dün gece %42ydi bugün 2 de baktım %39 a düşmüş.

Bence MegaWipe yapın siz artıklar kalıyor herhalde sizde. bulamassınız ben atarım size . yapılışıda custom cwm yükleyeceksin megawipe.zip'i hafıza kartına atıp cwm den yükleyeceksin. Herşeyi siler bütün ayarları artıkları kalıntıları . Ben en son romumu kurmadan önce yaptım şuan herşey çok güzel tavsiye ederim mutlaka.

bir ara detaylı bir şekilde anlatırsanız yaparım belki,çekilecek gibi değil şu anki durum,günde 2 kez şarj mı olur bir telefon

• quote:

bu arada CSC gene değişmedi özgür başımıza bela oldu ama neyse salla benim zaten kiesten güncelleme yapmak tarzım değil.

O zaman arkadaşlara tel seçenek kalıyor xda dan imperial romu indircekler aroma installer yükleme yaparken modem seç diyor ordan 4.3 modemi seçecekler kalıcı olarak modem dosyaları BTU'ya geçecek..Başka şansları kalmadı
  • 1 haftadır kullanıyorum romu. pil tüketimi dışında memnunum.
    kullanımdayken pili içiyor resmen. kullanmazken de çok gidiyor gerçi.
    arada kilit ekranı yavaş geliyor lakin benim için sıkıntı değil.
    bence az daha performanstan ödün verilip, batarya süresine etki edilebilir.
    birileri kernel mi çıkarır ne yapar artık bilemeyeceğim ama çözülürse telefon 1 sene daha gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör

1 haftadır kullanıyorum romu. pil tüketimi dışında memnunum.
    kullanımdayken pili içiyor resmen. kullanmazken de çok gidiyor gerçi.
    arada kilit ekranı yavaş geliyor lakin benim için sıkıntı değil.
    bence az daha performanstan ödün verilip, batarya süresine etki edilebilir.
    birileri kernel mi çıkarır ne yapar artık bilemeyeceğim ama çözülürse telefon 1 sene daha gider

evet 2100mah yetmiyor bu telefona ilk çıktığındada hep söylendi.
  • ses açma kısma tuşuna basınca çıkan sinir bozucu "dit" sesini kapatmanın bir yolu var mı ?
  • hocam mk6 indirirken sorun yaşıyorum hata veriyor.Hata verirse sağ üstteki Retry a Live Version'u seçin demişsin ama göremedim öyle bir şey.daha hızlı ve sorunsuz bir link varsa verebilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal90 -- 30 Aralık 2013; 20:37:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal90

hocam mk6 indirirken sorun yaşıyorum hata veriyor.Hata verirse sağ üstteki Retry a Live Version'u seçin demişsin ama göremedim öyle bir şey.daha hızlı ve sorunsuz bir link varsa verebilir misin?

http://terafile.co/693f803e21db/I9300XXUGMK6_I9300OXAGMK6_I9300XXUGMK6_BTU.zip

bunda bir sorun yok hocam

Regular diyorsun 10 saniye sayıyor orda kod çıkıyor onu giriyorsun o kadar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kartal90

hocam mk6 indirirken sorun yaşıyorum hata veriyor.Hata verirse sağ üstteki Retry a Live Version'u seçin demişsin ama göremedim öyle bir şey.daha hızlı ve sorunsuz bir link varsa verebilir misin?

http://terafile.co/693f803e21db/I9300XXUGMK6_I9300OXAGMK6_I9300XXUGMK6_BTU.zip

bunda bir sorun yok hocam

Regular diyorsun 10 saniye sayıyor orda kod çıkıyor onu giriyorsun o kadar

aynen öyle yaptım hocam indirmeye başlıyo 3 5 dk sonra hata veriyor indirme iptal oluyor.6 7 kere denedim hepsinde iptal oldu.

• Hahaha hala guncelme gelecek seneye anca gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelleme seneye kalmış görüşürüz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: webconn

Hahaha hala guncelme gelecek seneye anca gelir

quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

güncelleme seneye kalmış görüşürüz :D

işte bunu yapmayın ..

• Arkadaşlar merhaba,

Size bir kaç sorum olacak.

Ben mj9'dan mk6'ya update.zip ile geçtim. Sizce yeni çıkan romları kurmam daha temiz olur mu?

Bir de custom binary sayacı 4 oldu. 4.3'de bunu nasıl sıfırlarız.

Yardımlarınız için teşekkürler...
  • Arkadaslar ben almanya romu kullaniyorum sammobile da almanya 4.3 cikmis olarak gozukuyor fakat bana hala ota yoluyla gelmedi nasil yuklerim ben bunu sadece odinden mi cok fazla bilmiyorumda arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: mcem42

Arkadaşlar merhaba,

Size bir kaç sorum olacak.

Ben mj9'dan mk6'ya update.zip ile geçtim. Sizce yeni çıkan romları kurmam daha temiz olur mu?

Bir de custom binary sayacı 4 oldu. 4.3'de bunu nasıl sıfırlarız.

Yardımlarınız için teşekkürler...

hocam biraz önceki mesajları okusaydınız keşke neyse evet daha temiz olur.

4.3 ' ü rootlayacaksın. triangle away programını yükleyeceksin o da bazı programlar yüklettirecek sana sonra telefonun dilini ENGLISH yapacaksın programa girip reset flash counter a basacaksın eminmisin diye soracak evet diyeceksin tel reset atacak sonra cwm ekranı gelecek. onaylamak için bir kere ses açmaya basacaksın o kadar.

quote:

Orijinalden alıntı: seco1337

Arkadaslar ben almanya romu kullaniyorum sammobile da almanya 4.3 cikmis olarak gozukuyor fakat bana hala ota yoluyla gelmedi nasil yuklerim ben bunu sadece odinden mi cok fazla bilmiyorumda arkadaslar

evet odinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 31 Aralık 2013; 17:04:57 >

• erhabalar.
    Şu anda I9300XXUGML2_isveç romunu yüklemeyi düsünüyorum da.
    Bir kaç soru sormak istiyorum.
    En son sürüm I9300XXUGML2 midir. Türkçemidir.
    Onu yüklersem şebekem gidermi?(telefonum klon)
    Eğer imei giderse sizin burda veridiğiniz mk6 için olanı yapsam olurmu?
    Burda verdiğiniz root ve CMW yöntemleri aynen yüklediğim romda da geçerlimidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azad_van

erhabalar.

burda verdiğim root ve cwm yöntemleri aynen geçerli olur.

o rom için geçerli olmaz burdaki patchler MK6 ya göredir.

Son sürüm türkçe daha gelmedi bekliyoruz.
  • seco1337 S kullanıcısına yanıt
    Csc codun farkli olabilir..

onemli degil ama..sen odin ile yukle..

• quote:

quote:

erhabalar.

burda verdiğim root ve cwm yöntemleri aynen geçerli olur.

o rom için geçerli olmaz burdaki patchler MK6 ya göredir.

Son sürüm türkçe daha gelmedi bekliyoruz.

Ben once dedigim romu yukledim.
    İmei gitti. Sonra sizin mk6yi yukleyip diger yazdiklarinizi yaptim. Gene gelmedi.
    Sonra 4.1.2 ye dondum ariza patch falan yaptim fayda etmedi. Hatta cmw den tam yedek almistim onu yaptim, efs yedegimi yeniden yukledim falan hic duzelen olmadi.
    Yani anlayacaginiz yilbasina telle ugrasarak girdim. :) Simdi telefoncuya gidecem.
    Ama bisey farkettim 4.3 yukleyince telefon orjinal imei sini aldi, 4.1 e donjnce tekrar klan imei sine dondu.

• quote:

Ben once dedigim romu yukledim.
    İmei gitti. Sonra sizin mk6yi yukleyip diger yazdiklarinizi yaptim. Gene gelmedi.
    Sonra 4.1.2 ye dondum ariza patch falan yaptim fayda etmedi. Hatta cmw den tam yedek almistim onu yaptim, efs yedegimi yeniden yukledim falan hic duzelen olmadi.
    Yani anlayacaginiz yilbasina telle ugrasarak girdim. :) Simdi telefoncuya gidecem.
    Ama bisey farkettim 4.3 yukleyince telefon orjinal imei sini aldi, 4.1 e donjnce tekrar klan imei sine dondu.

klon imei işlemlerine çok vakıf değilim kendimde olsa herşeyini bulurdum ama orjinal kullanıyorum böyle şeylerle uğraşmamak için
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.