Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
235
Favori
785.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu MK6 da alarm neden çalmaz? Samsung beceremiyor mu rom yapmayı ne biçim bir iş bu? 2 defa kurdum alarmı ama ikisinde de istenen zamanda çalmadı.Bu yüzden sabah geç kaldım.Çalmıştı dün sabah ama bu sabah çalmadı, orijinal seslerinden başka bir müzikle alarm kurduğum için mi çalmadı ne oldu beni aydınlatabilirseniz memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberDriver

Bu MK6 da alarm neden çalmaz? Samsung beceremiyor mu rom yapmayı ne biçim bir iş bu? 2 defa kurdum alarmı ama ikisinde de istenen zamanda çalmadı.Bu yüzden sabah geç kaldım.Çalmıştı dün sabah ama bu sabah çalmadı, orijinal seslerinden başka bir müzikle alarm kurduğum için mi çalmadı ne oldu beni aydınlatabilirseniz memnun olurum

Olabilit kardeş bende öyle bir sorun yok :)

• Öncelikle bu muazzam paylaşım için çok teşekkürler. Benim 2 sorum olacak. İlk sorum bu romun Türkiye romundan veya diğer ülkeler için çıkan romlardan ne gibi farklılıkları var? Yani romlar arası farklılıklar var mı? İkinci sorum ise Ben bu romu şuan indiriyorum ve yarın kuracağım inşallah. Diyelim 1 ay sonra Türkiye için rom dağıtılmaya başlandı. O zaman ne olacak? Yani ben Türkiye romunu kurmak istersem neler yapmam gerekecek. Sorularımı yanıtlarsanız çok memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zukou67 -- 27 Aralık 2013; 3:05:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zukou67

Öncelikle bu muazzam paylaşım için çok teşekkürler. Benim 2 sorum olacak. İlk sorum bu romun Türkiye romundan veya diğer ülkeler için çıkan romlardan ne gibi farklılıkları var? Yani romlar arası farklılıklar var mı? İkinci sorum ise Ben bu romu şuan indiriyorum ve yarın kuracağım inşallah. Diyelim 1 ay sonra Türkiye için rom dağıtılmaya başlandı. O zaman ne olacak? Yani ben Türkiye romunu kurmak istersem neler yapmam gerekecek. Sorularımı yanıtlarsanız çok memnun olurum

aynı şekilde türkiye romunu indirip kuracaksın.

farklılık 2 3 programı geçmez dostum.

Mesela bu romda S suggest gibi ülkemizde kullanılmayan programlar mevcut tr romunda bunlar olmaz bunun yerine birkaçtane program eklerler budur yani.

• Bugün tüm alarmları silip yeniden kurdum düzgün çaldı, şaşılacak bir durum.

• Arkadaşlar Kardeşimin telefonu T999 T-Mobile telefon üzerine IMEI ve bir rom kurulu şuan hatırlamıyorum onu 4.3 nasıl yapabiliriz ? IMEI gider mi rom yüklesek CWM ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Öncelikle bu muazzam paylaşım için çok teşekkürler. Benim 2 sorum olacak. İlk sorum bu romun Türkiye romundan veya diğer ülkeler için çıkan romlardan ne gibi farklılıkları var? Yani romlar arası farklılıklar var mı? İkinci sorum ise Ben bu romu şuan indiriyorum ve yarın kuracağım inşallah. Diyelim 1 ay sonra Türkiye için rom dağıtılmaya başlandı. O zaman ne olacak? Yani ben Türkiye romunu kurmak istersem neler yapmam gerekecek. Sorularımı yanıtlarsanız çok memnun olurum

aynı şekilde türkiye romunu indirip kuracaksın.

farklılık 2 3 programı geçmez dostum.

Mesela bu romda S suggest gibi ülkemizde kullanılmayan programlar mevcut tr romunda bunlar olmaz bunun yerine birkaçtane program eklerler budur yani.

Çok teşekkür ederim. Türkiye romunuda odin üzerinden kuracağım yani değil mi?

Şimdi kurdum 4.3'ü. Telefon açıldı 4.3 romu ile. Pili söktüm yazılanlardaki gibi. Şimdi ses açma + menü tuşu + güç tuşu ile telefonu açamıyorum. Yani wipe data yapacam ama yapamıyorum. Sürekli Samsung yazısı gelip gidiyor. Yardımcı olurmusunuz :(

Tama oldu. Baya bi denedim, tam umudumu kaybettim ama oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zukou67 -- 27 Aralık 2013; 11:33:04 >

• güzel konu msj bulunsun akşam evde denerim
  • quote:

Çok teşekkür ederim. Türkiye romunuda odin üzerinden kuracağım yani değil mi?

Şimdi kurdum 4.3'ü. Telefon açıldı 4.3 romu ile. Pili söktüm yazılanlardaki gibi. Şimdi ses açma + menü tuşu + güç tuşu ile telefonu açamıyorum. Yani wipe data yapacam ama yapamıyorum. Sürekli Samsung yazısı gelip gidiyor. Yardımcı olurmusunuz :(

Tama oldu. Baya bi denedim, tam umudumu kaybettim ama oldu :)

evet o ayarı tutturmak lazım biraz.

samsung yazısı gittiği anda güçten çekiceksin parmağı
  • eski çıkan + güncelleme mi

yeni olan mı

hangisi daha güvenilir ? I9300XXUGMK6_I9300OXAGMK6_I9300XXUGMK6_BTU.zip site yüzünden yavaş iniyor da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

eski çıkan + güncelleme mi

yeni olan mı

hangisi daha güvenilir ? I9300XXUGMK6_I9300OXAGMK6_I9300XXUGMK6_BTU.zip site yüzünden yavaş iniyor da...

Yeni olan

• quote:

quote:

eski çıkan + güncelleme mi

yeni olan mı

Yeni olan

Teşekkürler

• yükledim telefona hayat geldi

hızlanma var,diğer detaylar kullandıkça belli olur

bu yararlı konu için teşekkürler
  • quote:

yükledim telefona hayat geldi

Güzel mesajlariniz için sağolun siz böyle ilgi gosterdikce ben de konuyu her zaman güncel tutacağım :)

• quote:

quote:

Güzel mesajlariniz için sağolun siz böyle ilgi gosterdikce ben de konuyu her zaman güncel tutacağım :)

DÜZELDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 27 Aralık 2013; 22:36:20 >
  • quote:

quote:

quote:

gördüğüm şu anki en büyük sorun wifi inanılmaz yavaş

8 mbps var,6 mbps görüyorum speed testte ama 20 kb falan çekiyor şu an Play Store

Bende sikinti yok kardes bu sorunu ilkkez sen soyluyorsun

• bir süre sonra kendilğinden düzeldi,mesajı editledim ama bir türlü eski yazı gitmedi forum sağolsun,sorun yok
  • Benimde wifi çok yavaş çekiyor. @ozan_26 sen nasıl çözdün yavaş wifi sorununu. Playden 48 mb'lık oyunu yarım saatte indirdi. Normalde 2-3 dakikada indirirdi bu boyutlardaki dosyaları.

Wifi dışında şuan gayet stabil. Sorunsuz diyebilirim. Pil kullanımı 4.1.2 romuna göre daha uzun ömürlü sanırsam. Ekran çok hoşuma gitti. Üstteki bildirim paneli artık yok Var ama saydam. Çok güzel, ben çok beğendim 4.3'ü. Türkiye romu gelmeden kurmayacaktım romu, açıkçası birazda korkuyordum bir sıkıntı olacağından. Ama şimdi iyi ki kurmuşum diyorum

Son olarak @bjk__murat 4.3 romuna root yapmayı da anlatabilir misin. Çok makbul geçer. Çok teşekkürler tekrardan

• quote:

Benimde wifi çok yavaş çekiyor. @ozan_26 sen nasıl çözdün yavaş wifi sorununu. Playden 48 mb'lık oyunu yarım saatte indirdi. Normalde 2-3 dakikada indirirdi bu boyutlardaki dosyaları.

Wifi dışında şuan gayet stabil. Sorunsuz diyebilirim. Pil kullanımı 4.1.2 romuna göre daha uzun ömürlü sanırsam. Ekran çok hoşuma gitti. Üstteki bildirim paneli artık yok Var ama saydam. Çok güzel, ben çok beğendim 4.3'ü. Türkiye romu gelmeden kurmayacaktım romu, açıkçası birazda korkuyordum bir sıkıntı olacağından. Ama şimdi iyi ki kurmuşum diyorum

Son olarak @bjk__murat 4.3 romuna root yapmayı da anlatabilir misin. Çok makbul geçer. Çok teşekkürler tekrardan

modemi ve telefonu resetleyerek

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.