Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
235
Favori
787.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.3 su ana kadar 4.1.2 den oldukça iyi, sarj konusunda biraz daha iyileştirme olsa fena olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zukou67

Benimde wifi çok yavaş çekiyor. @ozan_26 sen nasıl çözdün yavaş wifi sorununu. Playden 48 mb'lık oyunu yarım saatte indirdi. Normalde 2-3 dakikada indirirdi bu boyutlardaki dosyaları.

Wifi dışında şuan gayet stabil. Sorunsuz diyebilirim. Pil kullanımı 4.1.2 romuna göre daha uzun ömürlü sanırsam. Ekran çok hoşuma gitti. Üstteki bildirim paneli artık yok Var ama saydam. Çok güzel, ben çok beğendim 4.3'ü. Türkiye romu gelmeden kurmayacaktım romu, açıkçası birazda korkuyordum bir sıkıntı olacağından. Ama şimdi iyi ki kurmuşum diyorum

Son olarak @bjk__murat 4.3 romuna root yapmayı da anlatabilir misin. Çok makbul geçer. Çok teşekkürler tekrardan

hocam ilk sayfada klon imei bölümünde zaten var rootlama işlemi

• ~~ 8)4.3 Romundan Gereksiz Programları Silerek Ram'de 168MB Yer Açma !!~~

+

Ayrıca önerdiğim önemli Ayarlar (Sürekli Güncellenecek) :

bölümü eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 28 Aralık 2013; 3:55:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

~~ 8)4.3 Romundan Gereksiz Programları Silerek Ram'de 168MB Yer Açma !!~~

+

Ayrıca önerdiğim önemli Ayarlar (Sürekli Güncellenecek) :

bölümü eklenmiştir.

Ju Mobile Uninstall indirme link inde problemi var yoksa bendemi sorun bakarmısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hssahin65

Ju Mobile Uninstall indirme link inde problemi var yoksa bendemi sorun bakarmısın.

eyvallah kardeş düzelttim

• Yahu bu arada birisi yazmıştı 4.3 te geliştirici seçeneklerine erişemiyorum diye çözümünü buldum buyrun paylaşayım.

Ayarlar >> Daha Fazla >> Cihaz Hakkında >> Yapım Numarası yazan yere 4 5 kere tıklatın >> Bir geri çıkın ve Geliştiri Seçenekleri bir üstte gözükecek.
  • Bu gereksiz programları kaldırmanın büyük faydası var.Telefon kendine geldi.Ram rahatladı. Rootladıktan sonra (system app remover) programı ile de kaldırma işlemlerini yapabilirsiniz markette var. BJK Murat,malum sildikten sonra bir daha yüklemek istenirse geri dönüşüm kutusuna atıyor.Burdan sildin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskiyapar

Bu gereksiz programları kaldırmanın büyük faydası var.Telefon kendine geldi.Ram rahatladı. Rootladıktan sonra (system app remover) programı ile de kaldırma işlemlerini yapabilirsiniz markette var. BJK Murat,malum sildikten sonra bir daha yüklemek istenirse geri dönüşüm kutusuna atıyor.Burdan sildin mi?

neyi hocam ?
  • uninstaller programının kendi çöp kutusunda sil kurtar şıkkı var.Buradan sildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskiyapar

uninstaller programının kendi çöp kutusunda sil kurtar şıkkı var.Buradan sildiniz mi?

hayır
  • Beyler su sarj olayina care yok mu ? Ben mj3 de bu kadar sikinti cekmemistim. 2 defa wipe yaptimtel sarji iciyor bildigin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iseeclearly

Beyler su sarj olayina care yok mu ? Ben mj3 de bu kadar sikinti cekmemistim. 2 defa wipe yaptimtel sarji iciyor bildigin.

MK6 damı ?
  • teşekkürler bjk_murat bilgiler çok işime yaradı.
  • @bjk__murat 4.3 yeniliklerinde şu yazıyı gördüm:

+Uygulamaları hafıza kartına taşıyabilme eklenmiş. Denedim , çalışıyor.

Nasıl taşınıyor bunu anlatabilirmisin. Dün hafıza kartı aldım 16 gb. Uygulamaları nasıl taşıyacağım?
  • quote:

Beyler su sarj olayina care yok mu ? Ben mj3 de bu kadar sikinti cekmemistim. 2 defa wipe yaptimtel sarji iciyor bildigin.

katılıyorum,4 saatte yarıdan aza iniyor şarj wifi veya 3g açıkken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 29 Aralık 2013; 13:16:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

MK6 damı ?

Evet mk6 da. 20 dklik 360p video izledim 10 sarj gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zukou67

@bjk__murat 4.3 yeniliklerinde şu yazıyı gördüm:

+Uygulamaları hafıza kartına taşıyabilme eklenmiş. Denedim , çalışıyor.

Nasıl taşınıyor bunu anlatabilirmisin. Dün hafıza kartı aldım 16 gb. Uygulamaları nasıl taşıyacağım?

Ayarlar >> Daha Fazla >> Uygulama Yöneticisi >> Herhangi bir uygulamaya gir >> Sd Karta Taşı ' ya bas .

quote:

Orijinalden alıntı: i.cem

teşekkürler bjk_murat bilgiler çok işime yaradı.

ben teşekkür ederim . işinize yaradıysa ne mutlu bize.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

katılıyorum,4 saatte yarıdan aza iniyor şarj wifi veya 3g açıkken

o zaman sizdeki MJ9 daki sorun hala devam ediyor nasıl oluyor bende anlamadım ama MK6 da bu kadar değil ben çok memnunum pil den. dün gece %42ydi bugün 2 de baktım %39 a düşmüş.

Bence MegaWipe yapın siz artıklar kalıyor herhalde sizde. bulamassınız ben atarım size . yapılışıda custom cwm yükleyeceksin megawipe.zip'i hafıza kartına atıp cwm den yükleyeceksin. Herşeyi siler bütün ayarları artıkları kalıntıları . Ben en son romumu kurmadan önce yaptım şuan herşey çok güzel tavsiye ederim mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Aralık 2013; 14:17:14 >

• bu arada CSC gene değişmedi özgür başımıza bela oldu ama neyse salla benim zaten kiesten güncelleme yapmak tarzım değil.

• güncelleme resmi olarak gelmedi mi daha güncelle dediğimiz zaman yapmıyo mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: megamen98

güncelleme resmi olarak gelmedi mi daha güncelle dediğimiz zaman yapmıyo mu ?

CSC si BTU olanlarda yapıyor KOR olanlarda yapmıyor
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.