Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (582. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
235
Favori
785.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resimleri simage yapınız çok büyük gözüküyor.

İlk sayfada Custom Rom kurma anlatımı var, okuyup yapacaksınız sadece, hiç bilmiyorsanız bilen birisinden yardım alın, kolay gelsin.

Bu arada Ale95-N5Port.7.1fix kullanan S4 kullanıcıları görüşlerini buraya yazarsa iyi olur memnunsanız değiştirmeyeyim, değilseniz elimde 6.0 + 6.5.1 versiyonları var Upload ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Temmuz 2017; 14:24:7 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Duzelttim Hocam herseyi biliyorum sadece telefonuma uygun rom hangisi o sitedeki brick olmasını istemiyorum elimde yedek yok siz bana hangisi olduğunu söylersiniz ben yüklerim hocam teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: NeoTiger

Kolay gelsin. S3 telefonuma a3 rom kurabilir miyim ? A3 un şarj suresi oldukça iyi göründü bana. Telefonumun imei başka bir cihaz üzerine ithalat yoluyla kaydedilen imei şeklinde kayıtlı. Bu rom kurarken sıkıntı çıkarır mı ?

Merhaba.

Kuramazsınız tabiki.

İlk sayfadaki Blekota romu S3 için en iyi Rom.

Peki hocam cihaz 'ithalat yoluyla kaydedilen imei ' şeklinde başka bir cihaz adıyla kayıtlı. Bu sorun oluşturur mu? Son olarak youtube'da s3 e s5 rom- s4 rom şeklinde romlar kurulumları var bunlar ne derece sağlıklı? a3 ü bu yüzden sormuştum.

• quote:

quote:

quote:

Kolay gelsin. S3 telefonuma a3 rom kurabilir miyim ? A3 un şarj suresi oldukça iyi göründü bana. Telefonumun imei başka bir cihaz üzerine ithalat yoluyla kaydedilen imei şeklinde kayıtlı. Bu rom kurarken sıkıntı çıkarır mı ?

Merhaba.

Kuramazsınız tabiki.

Peki hocam cihaz 'ithalat yoluyla kaydedilen imei ' şeklinde başka bir cihaz adıyla kayıtlı. Bu sorun oluşturur mu? Son olarak youtube'da s3 e s5 rom- s4 rom şeklinde romlar kurulumları var bunlar ne derece sağlıklı? a3 ü bu yüzden sormuştum.

Kardeşim takılma bu isimlere bende roma A3, X5, Y7 türlü türlü isim koyarım farketmez o.

Custom rom işte hepsi sen onları salla diyorum daha iyisi ilk sayfada yükleyince yeni telefon almış gibi olacaksın.

Dediğin imei olayı sorun oluşturabilir sen EFS yedeği al ilk sayfaya bakarak sorun olursa yeni romda geri yüklersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Temmuz 2017; 19:8:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: XProdigy

Duzelttim Hocam herseyi biliyorum sadece telefonuma uygun rom hangisi o sitedeki brick olmasını istemiyorum elimde yedek yok siz bana hangisi olduğunu söylersiniz ben yüklerim hocam teşekkürler

Zaten bir tane Custom Rom var canım kardeşim Ale95 7.1 :)

• Merhaba beyler sorunum biraz karmaşık ancak kolay yoldan anlatmaya çalışacağım.

Kore'de yaşıyorum ve buradan bir s7 telefon aldım. Ancak telefonu aldıktan 1 hafta sonra hattım gitti ve telefon şebeke çekmemeye başladı. Hangi kore hattını denediysem telefona şebeke gelmedi. Buradaki SK Telecom'a gidip sorduğumda bu telefonunun sahibinin bu telefonu kayıp olarak belirttiğini söylediler. Bu adama ulaşmaya çalışsamda başaramadım adam kayıp. Bunun üzerine telefonu yurtdışı ülkelerde kullanabileceğimi söyledler. Türk hattımı taktığımda roaming modunda sorunsuz kullanabilmekteyim.

Şimdi sizden yardım istediğim konu ben bu telefona ne yaparsam bu telefonu burada kullanabilirim. Telefonun içinde kore sk telecom rom'u yüklü. Bunu değiştirsem işe yararmı bilgi sahibi olan varmıdır. Bunu öğrenmek istedim saygılar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba.

Kuramazsınız tabiki.

Kardeşim takılma bu isimlere bende roma A3, X5, Y7 türlü türlü isim koyarım farketmez o.

Custom rom işte hepsi sen onları salla diyorum daha iyisi ilk sayfada yükleyince yeni telefon almış gibi olacaksın.

Dediğin imei olayı sorun oluşturabilir sen EFS yedeği al ilk sayfaya bakarak sorun olursa yeni romda geri yüklersin.

Hocam dedğin işlemleri yaparak ilerledim. wipe de yaptım sıfırladım. Lakin blekota rom dosyasını yada dosyalarını odin görmüyor. Orjinal rom unu indirdim samsungun ama samsung yazısı ekranda kalakaldı. Ne yapmam gerekiyor?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba.

Kuramazsınız tabiki.

Hocam dedğin işlemleri yaparak ilerledim. wipe de yaptım sıfırladım. Lakin blekota rom dosyasını yada dosyalarını odin görmüyor. Orjinal rom unu indirdim samsungun ama samsung yazısı ekranda kalakaldı. Ne yapmam gerekiyor?

Ama dikkatli okumazsanız olmaz bu işler, custom romlar odinle kurulmaz, ilk önce Custom CWM yükleyeceksiniz, hafıza kartına Custom Romu atıp CWM ile seçip yükleyeceksiniz daha fazlası için dikkatli ve yavaş yavaş okuyun acele etmenize gerek yok anlayana kadar işleme kalkışmayın.

Şuan telefonun açılmasını istiyorsanız herhangi bir S4 stok romunu odin ile yükleyin.

• quote:

Hocam hangisini indirdiğimi bilmiyorum ki bana yol gösterirsen sevinirim kaç gündür çaresizim

https://i.hizliresim.com/AkD0Jq.png

Kardeş şaka mı yapıyorsun ? ben sana Custom Rom diyorum hala bana Stok rom resmi atıyorsun, ilk sayfayı dikkatli bir şekilde okuyacaksın tek yapman gereken bu, eğer bu tarz işlere yatkınlığın yoksa anlayan birisinden yardım al, her şeyi ayan beyan anlattım herkese açık bir rehber oluşturdum yapabileceğim başka bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Temmuz 2017; 23:30:3 >
    Hocam yanlışınız var anlıyorum fotodaki custom rom lineage-14.1diye geçiyor arasından hangisini yüklemem gerekiyor diye soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scamsari -- 16 Temmuz 2017; 23:44:55 >
  • quote:

Hocam yanlışınız var anlıyorum fotodaki custom rom lineage-14.1diye geçiyor arasından hangisini yüklemem gerekiyor diye soruyorum

INTL = International = I9500 olması lazım, benim anladığım bu.
    S4 romu indirdim 1.4 gb . odinden kuramıyorum önce hata veriyor, sonraki denememde ise setup connectig de kalıyor..
  • quote:

S4 romu indirdim 1.4 gb . odinden kuramıyorum önce hata veriyor, sonraki denememde ise setup connectig de kalıyor..

Rar'dan çıkardın inşallah romu ?

Samsung usb driver'ını kur, başka usb portundan dene, hala oluyorsa başka bilgisayardan dene.
  • Hocam benim telefonum S3(I9300) Blekota_Note4_Lite_I9300_V5.2.1 Final romunu kurmak istiyorum rar lı dosyayı indirdim dosyayı telefona atıp mı yapmam gerekiyor. Bir de sd cardın olması zorunlu mu hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07iiddrriiss07 -- 17 Temmuz 2017; 8:19:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07iiddrriiss07

Hocam benim telefonum S3(I9300) Blekota_Note4_Lite_I9300_V5.2.1 Final romunu kurmak istiyorum rar lı dosyayı indirdim dosyayı telefona atıp mı yapmam gerekiyor. Bir de sd cardın olması zorunlu mu hocam

Zorunlu.

İlk sayfada anlatım var.
  • Grand neo için rom var mi acaba

Rardan çıkardım lakin hafıza kartsız yaptım ben sanırım ondan yapamadım. s4 rom sürekli setup connection da kalıyor. s3 stoc romu da bulamıyorum bulduklarım çok yavaş dl ediyorlar. Elinizde link varsa pm den atar mısınız?
  • quote:

Rardan çıkardım lakin hafıza kartsız yaptım ben sanırım ondan yapamadım. s4 rom sürekli setup connection da kalıyor. s3 stoc romu da bulamıyorum bulduklarım çok yavaş dl ediyorlar. Elinizde link varsa pm den atar mısınız?

İmzamdaki Nougat rehberinden Samfirm ile hızlı indirmeyi okuyun.
    Bu üretici yazılımı yalnızca premium kullanıcılar için kullanılabilir. Prim yapmak için
    lütfen buraya tıklayın . Diyor sammobile
    üstad şunu indiricem , üyeliğim var ama kabul etmiyor sanırım premium lazımmış.
    Bu dosyayı başka nerde bulabilirim.

https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab3-lite/SM-T110/TUR/download/T110XXUANI7/37570/

bide burda var ama belli zaman sonra kopuyor
    rapidgator.net
    Rapidgator: Fast, safe and secure file hosting
    http://rapidgator.net/file/32a60354ee40d11d42df69bfa7e08dc7#

• 
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.