Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (586. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
235
Favori
785.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buralar ölmüş ya. Emektar s3e yeni ve stabil güzel görünümlü rom yüklemek istiyorum tavsiye var mı? Şuan blekota note 4 yüklü. Hangi sürüm hatırlamıyorum ama çok kötü. Ve bir de resmi olarak hangi sürüm çıktı s3e onu nereden öğrenebilirim?
  • istanbulda s3 mini ye root rom atabilcek var mı.. veya bilğiniz telefoncu varsa götürüp orda attırıyım.. periscope bile açılmıyor 4.3 uzeri rom ıyı olurdu
  • Mühendis kardeş benim S3'de twrp Unable To Mount Storage hatası vermeye başladı. Telefon açılmıyor hafıza kartını okumuyor herşey 0MB olarak görünüyor. Youtube'da çözümleri denedim olmadı. Yardımcı olur musun?
  • s5 var güncel rom u indirip kurdum fakat telefonda hiç bir değişiklik olmadı ?
  • Smart Switch üzerinden yazılım yükleme yaparken downloading modda takılı kaldı.Ne yapmam lazım
  • beyler benim telefon sm-g9300 çin sürümü yüklü samsung galaxy s7 bende 6.0.1 yüklüydü güncelleme gelmeyince odin 7.0 a geçtim fakat telefonda türkce dil seçeneği ve google play store gitti ne yapmam lazım eski haline nası geri getirebilirim veya sm-g930f türkiye romu var onu yüklesem telefon elimde kalırmı
  • stoch9 kullanıcısına yanıt
    Kendin yapamazsın muhtemelen madem böyle bir telefon aldın bunlarda yükseltme yapmayacaksın iyi imei gitmemiş o da gidebilirdi.

Elinde kalabilir evet satın aldığın yere gidip danış onlar özel patch atıyorlar Googleapps ve türkçe dili için, sadece o sürüme uygun oluyor genelde.
  • Hocam merhaba SM-J320/DS model samsung telefon root yapmam için arkadaşım telefonunu bana verdi

"Firmware upgrade encountered an issue. Please select recovery mode in Kies & try again" işlem sıraında öyle bir hata aldım ve telefon şimdi açılmıyor ne yapmam lazım
    -kies ile düzletmeye çalıştım ama S/N: kısmı hata verıyor ne yapmam lazım
    -odin ile tekrar dosya yuklemem gerekıyorsa hangi dosyayı yuklemem lazım.

sabahın ilk ışıklarında sorunu çözdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt__gl -- 16 Kasım 2017; 7:54:12 >
  • note 5 (n920c) şuan nemesis rom kullanıyorum fakat pil performansından hiç memnun değilim custom rom kullanıp memnun olan var mı ?
  • yardım ricası ,

birinden sıfır s7 g930f aldım arka etiket ve telefon içindeki ime numarası aynı , pasaport kaydı 2 gün içinde kendim yapacağım.
    telefonda G930VVRU4API3 --- 6.0.1 YUKLU ( usa - verizon - snapdrogon 820 işlemcili model )
    CSC : VZM

telefon guncelleme yapmıyor , dil/menu tr olsun diye uzerine rom atılmış bu sebeplen
    güncelleme görmüyor.

bunu nasıl 7,0 - 7.2 vb. yapa bilirim , aynı zamanda tr dil destekli olması lazım.

2.sorum telefon ime etiketinde model SM-G930 F YAZIYOR üzerine atılan romda G930V yazıyor bu ne anlama gelir.

önerileriniz nelerdir.
  • metnes71 M kullanıcısına yanıt
    Yapamazsın o cihaz kaçak büyük ihtimalle, üzerine makyajlı yazılım atılmış bu tarz cihazları güncelleyemezsin yoksa hem dil gider hem imei gidebilir keşke almasaydın soruştursaydın biraz.

930F, exynos modelini alman gerekiyor uluslararası olan budur, USA telefonu farklıdır burayla alakası yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Yapamazsın o cihaz kaçak büyük ihtimalle, üzerine makyajlı yazılım atılmış bu tarz cihazları güncelleyemezsin yoksa hem dil gider hem imei gidebilir keşke almasaydın soruştursaydın biraz.

930F, exynos modelini alman gerekiyor uluslararası olan budur, USA telefonu farklıdır burayla alakası yoktur.

teşekkür ederim.
  • SA. arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz.n920t t mobile note5 aldım. yazılım güncellemeye girmek istiyorum fakat yazılım güncelleştirmeyi açmıyor. odin uzerinden N920T telefonuma N920C yüklemek istiyorum. bu işlemi nasıl yapmam gerekiyor. uygun rom nereden bulabilirim. sammobileden N920c indirip denedim. odin hata verdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf_o16 -- 1 Aralık 2017; 5:49:40 >
  • yusuf_o16 Y kullanıcısına yanıt
    Hep aynı sorular soruluyor, üstteki arkadaş ile aynı durumdasın almayın şu kaçak telefonları diye bas bas bağırıyoruz keşke almadan önce araştırma yapsaydınız internette, bunları görüp birkaç kişi uyansa bari.

Maalesef yapamazsın, iki farklı telefon onlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 1 Aralık 2017; 12:57:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Bataryanız ölmüştür.

Hocam iyi günler bende S3 mini var.Bazı silinmiş Watsap ve SMS lerimi geri getirmek istiyorum bunun için ne tavsiye edersiniz?

Diyelim ki telefona root yaptım kesin geri gelir mi herşey?
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce note 2 telefonum son günlerde kapanıp açılmaya çekmemeye başlamıştı cihazı telefoncuya verdim basebandı uçmuş ama yaparım dedi teli bıraktım,aldığımda tel 1-2 gün çalışıp sustu bende bi kenara attım,geçenlerde bi deniyim dedim tel kapanıp açılıdı yine,açıldığında ise teli komple resetledim 1 gündür hiç sorunsuz çalışıyor kapanma sorunu olmadan...Ama şöyle bir sorunum var cihazın imei si telin arkasında yazan imei değil 0049 la başlayan araştırmalarıma göre hata imei si denilen bi numara...ayrıca telim root lu değildi telefoncu root yapmış ve tahminimce root yapıldıktan sonra imei gitmiş,şu anda cihaz sim kartı görmüyor,bilgisi tecrübesi olan arkadaşlarım yardımcı olurlarsa memnun olurum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

SM-J700F (Galaxy J7 2015) modelli telefona Nougat romu atmak istiyorum fakat bi kaç şeye takıldım

Dosyalarımı kaybetmek istemiyorum sıfırlamazsak rom olmaz mı?

Samsungların nougat romunu istiyorum s8lerdeki gibi bir arayüz

Bu romlarda arayüz türkçe mi oluyor?

Sağlıklı bi rom var mı hiç bi bugu olmayan

Cevaplarsanız sevinirim

• S7 telefonuma Superman rom kurdum. Volte özelliği kullanmak için cscyi TUR yapmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim acaba ?

• Emin olmamakla birlikte şöyle bir yöntem var(BU YÖNTEMİ UYGULAMADAN ÖNCE MUTLAKA XDA DAKİ KONUSUNA BURADA SORDUĞUNUZ SORUYU SORUN,ONLAR BİR YÖNTEM ÖNERMEZSE BUNU DENEYİN)

Cihazınıza Google Play'den "Flashfire" uygulamasını indirin(Root Gerektirir)

Kullandığınız rom hangi romun modifiye versiyonuysa onun tr için olanını indirin(Mesela G930FXXS1DQK6 ise bunun Türkiye versiyonunu indirin,genelde konunun başlarında "Based on:xxxxxxxxxx" diye yazar)

Bu dediklerimi yaptıktan sonra beni mentionlayın,ss li olarak anlatacağım ne yapacağınızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Sinsin Teyze Kızı -- 16 Aralık 2017; 10:52:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler herkese.
    Samsung Galaxy Ace 2 sahibiyim. Geçen hafta sistem dosyalarını yanlışlıkla sildim galiba. Telefonum recovery modda açılıyor. Odin'den rom yüklemek istedim. Odin telefonu görmedi. SD karttan stock rom atılıyormuş. Ace 2 GT-I8160'ın SD KART İLE YÜKLENEBİLECEK stock romunu atabilecek var mı?
    TELEFONDA CWM YADA TWRP YOK ÇÜNKÜ BİLGİSAYAR TELEFONU GÖRMÜYOR
    Lütfen yardım edin.
  • 
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.