Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (587. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
235
Favori
785.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 585586587588589
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli arkadaşlar note 4 de nemesis 3.8.6 romu yükledim. herşey yolunda ancak, smart switch te bilgisayardan bağlanmıyor. Yedeklerimi yükleyemiyorum. Acaba nerde bir hata yaptım. Çevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • ayhantanis A kullanıcısına yanıt
    custom romlarda orjinal samsung yazılımları çalışmaz. 3rd party apk lar kullanacaksın 3. bir başka yedekleme programları kullanarak yapabilirsin yada herşeyi orjinal yapıp yedeğini geri yükleyip terar 3. bi uygulamayla yükleyip yedekleyeceksin tekrar custom rom yapıp yedeğini o uygulamayla yedekleyeceksin
  • G9006V türkçe rom mevcut iletişime geçebilirsiniz.!
  • Note 5 telefonum var adımları bir bir uyguladım telefon normal olarak açıldı rom atılmamış telefon sıfırlanmamış :D
  • Odin ile samsung telefonlara 4 parçalı rom yüklerken pit dosyasını mecbur girmek gerekiyormu?

4 parçalı romuda tek dosyali rom gibi direk kurabilirmiyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bana almanyadan s7Edge geldi telefonu kulanıyorum fakat güncellemeleri alamıyorum telefoncuya götürdüm orjinal rom attı güncellemek istiyorum şu hatayı veriyor Cihazınızdaki işletim sistemi yetkisiz bir yolla değiştirildi." Knox sayacı 0x1 olmuş csc kodu neterhlands csc kodu ve knox değiştiremezmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmed3436

Arkadaşlar bana almanyadan s7Edge geldi telefonu kulanıyorum fakat güncellemeleri alamıyorum telefoncuya götürdüm orjinal rom attı güncellemek istiyorum şu hatayı veriyor Cihazınızdaki işletim sistemi yetkisiz bir yolla değiştirildi." Knox sayacı 0x1 olmuş csc kodu neterhlands csc kodu ve knox değiştiremezmiyim

Cihazın root atılmış..rotlu tlf da cxc değiştirme daha basit..

Root explorer ile /system/csc yolunda ilerleyip sales_code.dat dosyasını text editorde açıp içini silip büyük harflerle tırnaksız olarak "TUR" yazıp kaydedip çıkın. Daha sonra /efs/imei/mps_code.dat dosyasını da aynı şekilde text editorde açıp içini silip büyük harflerle tırnaksız olarak "TUR" yazıp kaydedip çıkın ve romu tekrar odinden yükleyip ayarlardan fabrika ayarına sıfırla

• Knox değişmiyor

TUR--->>system--->>csc klasörüne girip içerisindeki dosyaları kopyalayıp sildiğimiz dizine yapıştır diyoruz

• Ahmed3436 A kullanıcısına yanıt
    Samsung phone info uygulamasıni indir..csc bölümünde kullanılabilir csc TUR (multi csc)yoksa direk turk romu kur.ard arda 2 sefer hard reset at..s6 da rootsuz bu şekilde csc değiştirdim..rootlu olarakda A5 2016 ve J5 değiştirdim

• note 3 de ekran %56 pil harcıyor..1 günü bile bulmuyor pilin bitmesi..bunu nasıl düzeltirim..magma nx rom yüklü
  • Siteye sırf bu konuya cevap vermek için üye oldum. Sen nasıl bir kralsın hocam. Süper bi konu olmuş eline sağlık. Bir de şu romları değiştirdikten sonra arama sırasında ses gelmiyor ve gitmiyor bunun çözümü bulunursa sevinirim. Rom ve cihaz olarak Samsung Galaxy S3(I9300) için verdiğin Custom Rom'u kullanmaktayım. Önceki romları da kernelleriyle birlikte denedim fakat hiçbir şekilde sorun çözülmedi. Son çare olarak ilk defa custom rom kullanayım dedim bunda da değişen bişey yok fakat rom sıkıntısız ve gayet stabil. Konu için teşekkürler. Bahsettiğim sorunun çözümü bulunursa sevinirim. İyi günler.
  • Arkadaşlar s3 telefonumda uzun süredir cyanogenmod yüklüydü pek sıkıntısı yoktu zaten pek kullanmıyordum fakat dün kullanırken kapandı açılırken de cyanogenmod yazısında kalıyor açılmıyor bunun içindeki resimleri kaybetmeden kurtarmanın bi yolu var mıdır?
  • kardeşler samsung s4 sorunsuz bir rom onerebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Hep aynı sorular soruluyor, üstteki arkadaş ile aynı durumdasın almayın şu kaçak telefonları diye bas bas bağırıyoruz keşke almadan önce araştırma yapsaydınız internette, bunları görüp birkaç kişi uyansa bari.

Maalesef yapamazsın, iki farklı telefon onlar.
    RUS ROMU YÜKLEDİM şebeke yok oldu sim kartı algılamıyor ne yapmam lazım
  • bana samsung A700F rom linkini verebiliecek olan var mı? sammobile'da başka ülkeler var, indirdim fail veriyor.
  • A700FQ olmasın cihazınız,Türkiye cihazı buymuş çünkü

https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-a7/SM-A700FQ/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AI Programmer A kullanıcısına yanıt
    telefon hiç açılmadığı için odin'de yazan koda bakıp indirdim, teşekkürler.
  • Kullandığım bütün telefonlarda bütün romlarda 2 haftadan sonra google play hizmetleri şarjın içine ediyor. 2 hafta boyunca listede bile gözükmeyen google play hizmetleri dün itibarı ile ekranla yarışır oldu pil kullanımında. Bunun sebebini bilen olsun ne olur? Bu tip şeylerden dolayı soğuyorum androidden.

• arkadaşalar telim galaxy s4 GT-i9505 yurt dışından gelme klon imei li lollipop 5.0.1 stock rom var(lollipopu sonradan güncelledik) ayrıca root yapmıştım.şimdi tel çok yavaşlıyo hatta saniyelik donuyor o yüzden android 7,0,2 yükseltmek istiyorum (android 8 de olabilir) netten biraz araştırdım bi kaç rom buldum ama bu işlere yabancıyım ilk kez rom atacam bi kaç sorum var.
    1- rom yükleme bir pc le bağlayarak birde TWRP üzernden demiş hangisi kolay ve guvenli.(twrp yi google playdan twrp manager programıyla kurabilirmiyiz)
    2 şimdi bi rom yükledim diyelim ve sorunlu cıktı yada begenmedim diğer romu aynen üzerinemi kuracağım aynı ilkinde kurdugumuz gibi ve bunun bi sınırı varmı mesela 50 tane romu üst üste yükleyip deneyebilrimiyiz
  • koza012 K kullanıcısına yanıt
    İlk sayfadaki konuyu sırayla oku
    ikisi de kolay normalde
    Ben PC den tercih ediyorum
    Yeni rom atınca mutlaka hard format atılır. içine artık kalmasın diye
    Ayrıca S4 e 7 sürümün işe yarayacağını sanmam
    Ben halen 4.4.4 custom ile devam ediyorum
    Donanım hatası olmadığı sürece aynen devam
  • 
Sayfa: önceki 585586587588589
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.