cok iyi bir site, her seyinizi gosteriyor. cok detayli. not: sadece tr serverindakiler gorebilir hesabini. tr.op.gg/
quote:Orijinalden alıntı: Corvo Attano XIVSağolasın güzel siteymissadece tr serverındakiler değil yanlış bilgi vermişsin sağ üstte server seçenekleri var
quote:Orijinalden alıntı: Why Feed Lucianmobilden goremedim kb, mmr falanda hesaplayabiliyorsun. op site cidden.M
bende gecen gun bi site buldum ,www.google.co.uk. Hersey var sitede ne ararsan buluyor valla cok faydali bir site. Not , Turkce olarak kullanicaklar sonuna com.tr eklesin. + rep isterim.
quote:Orijinalden alıntı: Why Feed Lucianaha geldi troll, bilmeyen bir cok kisi varmis magara yalan ;)Güzel site.
quote:Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_Güzel site.Alıntıları Göster Ben troll değilim knk öyle görmene üzüldüm. Canım sıkılınca ne yazıcağımı bilmeyip post kasıyorum işte
Why Feed Lucian kullanıcısına yanıt keşke araştırıp açaydın sağ üstte TR server yazan yere tıkla bak bakalım ne çıkacak ???
quote:Orijinalden alıntı: Bloodimir bende gecen gun bi site buldum ,www.google.co.uk. Hersey var sitede ne ararsan buluyor valla cok faydali bir site. Not , Turkce olarak kullanicaklar sonuna com.tr eklesin. + rep isterim. acaba yiyen varmıdır?
quote:Orijinalden alıntı: ismail4040quote:Orijinalden alıntı: Bloodimir bende gecen gun bi site buldum ,www.google.co.uk. Hersey var sitede ne ararsan buluyor valla cok faydali bir site. Not , Turkce olarak kullanicaklar sonuna com.tr eklesin. + rep isterim. acaba yiyen varmıdır?Alıntıları Göster Saolasın güzel site ben bilmiyordum öğrenmiş oldum
quote:Orijinalden alıntı: WholtranSaolasın güzel site ben bilmiyordum öğrenmiş oldum Alıntıları Göster Evet bende beğendim tşkler
quote:Orijinalden alıntı: AhriChanquote:Orijinalden alıntı: Etni'Que M AAlıntıları Göster güzel site ancak lolskill.net i geçemez. herşeyimi lolskill.net den öğreniyorum
quote:Orijinalden alıntı: Leftist Ponygüzel site ancak lolskill.net i geçemez. herşeyimi lolskill.net den öğreniyorumAlıntıları Göster güzel siteymiş cidden