Şimdi Ara

TR Platin = Elo Hell

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağır qq konusudur. Az önceki oyunda " abimin çarı abim uyuyo " dedi. Oyuna girer girmez herkese ana avrad sövdü 8 kere ölüp quit attı. Bu nasıl server ulan ?

TR Platin = Elo Hell

Bu benim ana qq konum olsun. Sürekli paylaşacağım. Rezillik diz boyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 14 Eylül 2013; 23:36:20 >

• kendi hesabı değilmiş işte?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nasos Pls

kendi hesabı değilmiş işte?

Olmasa da farkı yok. Bütün oyunlar rezil durumda. 1 tane zevkli oyun yok. Saçma sapan flamer dolu ortalık. Bu adamlar nasıl platin'e çıkmış anlamak güç.
  • Her oyununa abisi uyuyan çocuk mu geliyor bu ne arakdaş ben anlamadım 2 oyuna afk - feeder gelen QQ ELOHELL BURASI QQ OF YHA .S .S başlyıor
  • TR çöp bi server.

oyunu 2 aydır oynayan adama gold3 hesap sattım asıl hesabı 20 lvl di arkadaşın.

şuan gold1 olmuş . 2 günde gold3 ten gold1 yapmış . Adam taric e lifesteal rune ile girmiş ilk item void staff falan almış. diğer oyun pantheona ilk item phantom dancer , attack speed bot falan almış ama adam gold1 yapmış accountu. Yani TR çöp .
  • konuyu görünce oha yuh hangi manyak açmış bu konuyu elo hell = platin demiştim ardından lolden mesaj attığını hatırladım baktım senmişsin uğur valla bronzdada kaynıyor diamond dada kaynıyordur

ve bilmeyenler için BroBronzum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meert11 -- 14 Eylül 2013; 22:51:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

TR çöp bi server.

şuan gold1 olmuş . 2 günde gold3 ten gold1 yapmış . Adam taric e lifesteal rune ile girmiş ilk item void staff falan almış. diğer oyun pantheona ilk item phantom dancer , attack speed bot falan almış ama adam gold1 yapmış accountu. Yani TR çöp .

kısacası bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol eu west hesap 46 seviye
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugun Bronz arkadaşı Silver yapmak için duo girdik 21de 20 yaptık. Bu oyunlarda aldığım keyfi platinde almadım diyebilrim. Ne eloboost var ne bir şey, kabullenmişler yerlerini. Arkadaşa bug splat oldu 5. dkda bağlandı o zamana kadar kimse tek kelime etmedi, gelince de hoşgeldin falan dediler şaşırdım baya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

TR çöp bi server.

Senin kadar atanını görmedim, hiç bir kanıt ortaya sunmadan öyle bir atıyorsun ki TR'de oynamasak inanacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAnglachel

Bugun Bronz arkadaşı Silver yapmak için duo girdik 21de 20 yaptık. Bu oyunlarda aldığım keyfi platinde almadım diyebilrim. Ne eloboost var ne bir şey, kabullenmişler yerlerini. Arkadaşa bug splat oldu 5. dkda bağlandı o zamana kadar kimse tek kelime etmedi, gelince de hoşgeldin falan dediler şaşırdım baya.

senin arkadaşına yaptığın iyilik mi kötülük mü ?
  • tr serwerında asla ligin önemi yok iyi oynayan bikaç yüz adam var az çok nicklerini tanıyosunuz bir süre sonra
    onların dışında bir kere öldümü "ahaha trollüyorum gg" diyen veledler dolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meert11

konuyu görünce oha yuh hangi manyak açmış bu konuyu elo hell = platin demiştim ardından lolden mesaj attığını hatırladım baktım senmişsin uğur valla bronzdada kaynıyor diamond dada kaynıyordur

Bu nedir sorarım ? Oyunu sattılar.
     TR Platin = Elo Hell

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

konuyu görünce oha yuh hangi manyak açmış bu konuyu elo hell = platin demiştim ardından lolden mesaj attığını hatırladım baktım senmişsin uğur valla bronzdada kaynıyor diamond dada kaynıyordur

TR Platin = Elo Hell

Uğur abi benim bildiğim jungleler kill almazdı bir müddet bu almış sanırım
    Edit: Gravesi fark ettim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meert11 -- 14 Eylül 2013; 23:34:22 >

• quote:

quote:

quote:

TR Platin = Elo Hell

Uğur abi benim bildiğim jungleler kill almazdı bir müddet bu almış sanırım

Kill alsın almasın 118 cs Graves nedir ? Adamlar oyunu sattı 9-0 gidiyordum.

• TR Serveri ligin fazla bir önemi yok platin silver ile eşleşiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

TR Serveri ligin fazla bir önemi yok platin silver ile eşleşiyor

Çıkamıyorum ki. Hep üst üste denk geliyor. Elmas olsam ne fark edicek acaba.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

TR Serveri ligin fazla bir önemi yok platin silver ile eşleşiyor

Çıkamıyorum ki. Hep üst üste denk geliyor. Elmas olsam ne fark edicek acaba.

Ohoo sen ne diyorsun bak ben Ahri ile 10-1 gidiyorum dakika 15, bota biraz defansif oyna diyorum 0-2 oynuyorlar adam bana Sanane a*k diyor sence bu kişi ile maç kazanılır mı? Ben bu adamı taşımam ki ben de oynamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nm0

quote:

Orijinalden alıntı: TheAnglachel

Bugun Bronz arkadaşı Silver yapmak için duo girdik 21de 20 yaptık. Bu oyunlarda aldığım keyfi platinde almadım diyebilrim. Ne eloboost var ne bir şey, kabullenmişler yerlerini. Arkadaşa bug splat oldu 5. dkda bağlandı o zamana kadar kimse tek kelime etmedi, gelince de hoşgeldin falan dediler şaşırdım baya.

senin arkadaşına yaptığın iyilik mi kötülük mü ?

Onun hesabına girip oynamadım duo girdik. Bu sürede bot lane takasları hakkında birkaç şey kaptığını düşünüyorum. En azından o seviyede ön plana çıkacak şeyler.
  • Senle denk gelmiştim bir oyunda nickinden hatırladım. Geçenlerde ben de Plat için QQ konusu açmıştım

Platin ligden düşme olmadığından dolayı buraya çıkan kişiler bronz seviyesinde olsa bile yine plat 5'ten devam ediyor. Riski göze alırsanız bir deneyin, 6-7 maç üst üste kaybetseniz bile Plat 5'ten düşmüyorsunuz. Bu yüzden çöplük halinde Plat maçları.
  • Bu böyle işte artık kabullenin istemiyosanız değiştirin swyi yani yeter qq konuları
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.