Şimdi Ara

Tr-ptc.com açılmıştır.!!1

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kodlaması tamamen bana ait olan ve şuan beta sürecine başlamış olan yeni Türk ptc sitemizin açılışını yapıyoruz.

Sitemiz 22 Ağustos 2014 tarihine kadar beta yayını baslayacaktır.Yine bu süre içerisinde ödemesi biriken kullanıcıların ödemeleri yapılacaktır.

Sitemizin avantajlarından bahsetmek istiyorum:

Öncelikle sitenin tüm kodları bana aittir.Baştan aşağıya kendim yazdığım için istenilen tüm değişiklikleri siteye kolayca entegre edebilmekteyim.Zaten beya yayını yapmamızın amacıda sitede istenilen, yapılması gerekli görülen şeylerin tamamlanmasıdır.

Beta yayınımıza katılan herkeze 0.50$ ikramiye veriyoruz.

Şuan tanesi 0.003'den günlük 10 stabil reklam bulunmaktadır.Beta yayını boyunca bu reklamlar stabil kalacaktır.

Referans sistemi bulunmaktadır.Beta yayınımız boyunca getirdiğiniz her referans üye başına 0.25$ ikramiye alacaksınız.

Alt ödeme sınırını şuanlık 5$ olarak belirledik.Bu miktar aşağıya çekilebilir ama kesinlikle yularıya çekmeyeceğiz.

Site adresi: tr-ptc.com

Araştırmalarımda yanılmıyorsam yerli yapımı ilk ptc scriptini yapıyoruz Allah utandırmasın

• Yorumunuz için sağ olun fakat biz olasıkları önceden değerlendirdik üye çekmek için başlangıçta biraz para dağıtmamız gerekecek hayliyle :D bu yüzden önceden bir bütçe hazırladık.Sitemizin beta'dan çıkana kadar 100+ online üyeye ulaşmasını hedefliyoruz.Bu sırada da scriptimizi sürekli güncelliyoruz.Allah utandırmasın :) Yerli girişimcilere destek olmak istiyorsanız gelin üye olun sizde iki tıklayın.Güvenilirliğimizi kanıtlamak için ödeme limitini aşağıya çekmeyi düşünüyoruz.Ve ve ptc işinde ödeme yöntemleri arasına bir yenisini eklemeyi düşünüyoruz bu da telefon üzerinden tl atarak.

Dediğimiz gibi bizim farkımız scripti biz yazdık istediğimiz gibi oynar, istediğimizi ekleriz,üyelerimizin istekleri doğrultusunda istediğimiz değişikliği yaparız.
  • Arkadaşlar ilk ödemelerimizi yapyoruz.Kazanmak isteyen aramıza katılsın beta sürecinden çok kazançlı olacaksınız!
    Şuan 28 aktif üyemiz var ve daha da artıyor.Hemen aramıza katılın ve sizde ilk ödemenizi alın!
  • Ben üye oldum ama aktivasyon mail gönderilemedi forum yönetici onayını bekleyiniz diyor?
  • hocam siz siteye uye olun forum uyelıgını bız yapıyoruz.Şuan sıstemdekı herkesın uyelıgı forumdada var nıckınız nedır acaba?
  • forum uyelıgınız panelden onaylanmıstır.Siteye de aynı nıckle uye olmanı tavsıye ederım.
  • Arkadaşlar sitemizin 60 küsür kullanıcı oldu haftaya sitemizden ilk ödemeler alınacaktır.Sramıza katılmak için tek yapmanız gerek tr-ptc.com'a üye olmaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.